Edmar70 29.01.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Idę do Szefa...zaraz wracam A ja idę do miasta, po zakupy ... a co... Niebawem dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Moje gratulacje Aniu:http://www.twojekwiaty.pl/photo/462.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Idę do Szefa...zaraz wracam A ja idę do miasta, po zakupy ... a co... Niebawem dołączę wracaj do nas szybko bo my tu czekac będziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dziękuję Wam za kwiatki, normalnie się wzruszyłam Nie byłam na dywaniku, tylko chciałam pogadać , ale szef dzisiaj bardzo zajęty i nie czekałam dłużej. Wróciłam do Was Edytko powodzenia na polowaniu (zakupach).... wracaj do nas Ja się zamelduję wieczorkiem bo całe popołudnie będę dalej uprawiać pakowanie i przewożenie do nowego domku garów i takich innych. Ale póki co do 15-tej jestem A jeśli chodzi o lwicę hmmm. a jak będziesz do mnie mówił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No właśnie.....lwico średnio mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No właśnie.....lwico średnio mi pasuje No właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No właśnie.....lwico średnio mi pasuje No właśnie.... będę myślał dalej może mi cóś pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No właśnie.....lwico średnio mi pasuje No właśnie.... będę myślał dalej może mi cóś pomożesz? Myśl dalej a ja tymczasem pędzę na drugi, bezpłatny etat, odezwę się wieczorkiem, może też coś wymyślę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Miłego popołudniabędę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A może Elza był kiedyś, wiele, wiele lat temu film pt. "Elza z buszu" mowa oczywiście o lwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A może Elza był kiedyś, wiele, wiele lat temu film pt. "Elza z buszu" mowa oczywiście o lwicy. niezły pomysł nie wiem tylko czy Ani sie spodoba czy też woli odzwierzęce pseudo juz po zakupach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 juz po zakupach?? Nioooo... tylko coś do gara było mi potrzebne. Bo jak po ciuchy, to zniknęłabym na kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 juz po zakupach?? Nioooo... tylko coś do gara było mi potrzebne. Bo jak po ciuchy, to zniknęłabym na kilka godzin. no dlatego się dziwię. Kobieta i tak krótko na zakupach?? Coś mi tu nie grało Juz ja Was znam I co dobrego kupiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 I co dobrego kupiłaś??? A kupiłam mięsko na zupkę (ogórkową) no i oczywiście ogóreczki kiszone i śmitanę. Troszku wędlinki, z przewagą mortadeli, bo moje dziewczynki bardzo lubią. Sera śmierdziucha(oj, daje że ło matko) gazetę, gumę do żucia i jeszcze jakąś duperelkę... i wiecie co, zapłaciłam za to wszystko 52 zł. Normalnie granda w biały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 To ja myślałam, że pogubię się w czytaniu, a tu takie pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 I co dobrego kupiłaś??? A kupiłam mięsko na zupkę (ogórkową) no i oczywiście ogóreczki kiszone i śmitanę. Troszku wędlinki, z przewagą mortadeli, bo moje dziewczynki bardzo lubią. Sera śmierdziucha(oj, daje że ło matko) gazetę, gumę do żucia i jeszcze jakąś duperelkę... i wiecie co, zapłaciłam za to wszystko 52 zł. Normalnie granda w biały dzień. Ale się zgraliśmy, dzisiaj miałem ogórkowa na obiad i była pyszna. Mortadela ble reszta oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 To ja myślałam, że pogubię się w czytaniu, a tu takie pustki. to zupełnie tak jak ja po całodziennej aktywności reszta naszego trójkąta opadła z sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 I co dobrego kupiłaś??? A kupiłam mięsko na zupkę (ogórkową) no i oczywiście ogóreczki kiszone i śmitanę. Troszku wędlinki, z przewagą mortadeli, bo moje dziewczynki bardzo lubią. Sera śmierdziucha(oj, daje że ło matko) gazetę, gumę do żucia i jeszcze jakąś duperelkę... i wiecie co, zapłaciłam za to wszystko 52 zł. Normalnie granda w biały dzień. Ale się zgraliśmy, dzisiaj miałem ogórkowa na obiad i była pyszna. Mortadela ble reszta oki Fajny zbieg okoliczności moja też była pychotka. A mortadela, no cóż nie jest to mistrzostwo świata ale smażona tak jak kotlecki schabowe jest całkiem fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzisiaj moja córcia dostała pierwszy raz w życiu trochę zupki z ogórkowej. Jadła aż jej się uszy trzęsły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzisiaj moja córcia dostała pierwszy raz w życiu trochę zupki z ogórkowej. Jadła aż jej się uszy trzęsły A bo maluchy lubią takie konkretne smaczki. Już widzę jakie robiła krzywe minki jak pierwszy raz posmakowała kwaśnego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts