Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuję Moni :D :D :D :D

hmmmmmmmmm co za plaża................plaża, dzika plaża......la la la :lol: :lol: :lol:

rozumiem, ze taka plaża bardzo się panu podoba :lol:

Plaża z zawartością. :lol: :lol: :wink: :p

za miesiąc jadę nad morze..........ale chyba takiej plaży tam nie ma :cry: :cry:

Ja też za miesiąc jadę nad morze :lol:

Ciekawe czy nad to samo? :roll:

Aniu dostałam zawrotu głowu od tych kuchni. :lol: Są cudne.

A stronę Chobotu już sobie jakis czas temu oblukałam, ciekawe tylko jak cenowo u nich? :roll: Monia wszystko w Twoich rękach. :lol: :lol: :wink:

Edyś czy Ty aby na pewno jesteś zdecydowana na kuchnię z czarnymi lakierowanymi frontami? Wczoraj taką widziałam na żywo to ....nóż sie w kieszeni otwiera :evil: Wszystko widać, paluchy, okruchy, kropki, zacieki.

Chyba, że ten czarny będzie tylko niewielkim dodatkiem, w takim miejscu, żeby nie był podatny na mokre prace. :lol: A jakie planujesz AGD? :roll:

Dziekuję Moni :D :D :D :D

hmmmmmmmmm co za plaża................plaża, dzika plaża......la la la :lol: :lol: :lol:

rozumiem, ze taka plaża bardzo się panu podoba :lol:

Plaża z zawartością. :lol: :lol: :wink: :p

za miesiąc jadę nad morze..........ale chyba takiej plaży tam nie ma :cry: :cry:

Musisz w takim razie jechać do Chałup. :lol: :wink:

byłem kiedyś na takiej plaży :D :D :D :D

Aniu dostałam zawrotu głowu od tych kuchni. :lol: Są cudne.

A stronę Chobotu już sobie jakis czas temu oblukałam, ciekawe tylko jak cenowo u nich? :roll: Monia wszystko w Twoich rękach. :lol: :lol: :wink:

Edyś czy Ty aby na pewno jesteś zdecydowana na kuchnię z czarnymi lakierowanymi frontami? Wczoraj taką widziałam na żywo to ....nóż sie w kieszeni otwiera :evil: Wszystko widać, paluchy, okruchy, kropki, zacieki.

Chyba, że ten czarny będzie tylko niewielkim dodatkiem, w takim miejscu, żeby nie był podatny na mokre prace. :lol: A jakie planujesz AGD? :roll:

Aniu oczywiście, że nie jest to moja ostateczna decyzja, choć muszę przyznać, że bardzo mi się takie kuchnie podobają. Czy to będzie taka kuchnia, to najlepiej jakby wypowiedział się architekt, czy w mojej, w końcu niezbyt dużej kuchni, taka czarna nie będzie wyglądała pokracznie. I czy cena nie powali mnie na kolana. :-? :lol:

AGD, no cóż moim faworytem jest lodówka Sharp w kolorze kawy z mlekiem, ale to do kuchni jasnej. A do czarnych blatów pewnie jakaś czarna lub srebrna. Piekarnik,i mikrofala i zmywarka w zabudowie, ale jeszcze nie wiem jakiej firmy.

Musisz w takim razie jechać do Chałup. :lol: :wink:

byłem kiedyś na takiej plaży :D :D :D :D

Nie mów. :o :o :lol:

I jak było? :lol: :wink:

wiedziałem, że Cię to zainteresuje

słabo to pamietam bo byłem jescze wtedy nastolatkiem

pamietam że poszliśmy z kolegami papatrzeć sobie na Panie :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale byliśmy bardzo zawiedzeni - średnia wieku było koło 50 :lol: :lol: