efilo 01.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hmmm... przyłączam się do Klanu sióstr jednojajowych to może nie bo nie chciałabym się wtryniać ale zoś-samoś zdecydowanie skąd ja znam te przeprowadzki na barkach kobiety która da radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dobrej nocy Paniom życzę. Ja dzisiaj zmykam wcześnie. I tak już sama siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja też mówię pa, pa. Urlopik trzydniowy się skończył i jutro trzeba iść biurko ogruzować Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Papa trojaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Rom nas zaniedbuje więc ja się witam jako pierwsza. Dzień dobry słoneczne wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 To ja się pojawię Proszę Romku http://photoheaven.net/test/forum/l_13.jpg mniam mniam a tak wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Rom nas zaniedbuje więc ja się witam jako pierwsza. Dzień dobry słoneczne wszystkim ostatnio nie moge jakoś podnieść się z łóżka i potem juz ie starcza czasu żeby wejść na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa No proszę Cię, tylko mi tu bez łez. Po prostu częściej do nas zagladaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa No proszę Cię, tylko mi tu bez łez. Po prostu częściej do nas zagladaj .....świat nie wierz łzom......szkoda naszych łez......la...la....la... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa No proszę Cię, tylko mi tu bez łez. Po prostu częściej do nas zagladaj .....świat nie wierz łzom......szkoda naszych łez......la...la....la... O widzę, że pan lubi sobie pospiewac z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Romku, może się przydadzą http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/107/10724.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa No proszę Cię, tylko mi tu bez łez. Po prostu częściej do nas zagladaj .....świat nie wierz łzom......szkoda naszych łez......la...la....la... O widzę, że pan lubi sobie pospiewac z rana za to nie śpiewam pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Romku, może się przydadzą http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/107/10724.jpg o dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A tu cos dla wszystkich śpiochów, moze się obudzą http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/KawaNaSniadanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek Efilo, ma rację. Strasznie nas Romek zaniedbuje. Nie dosyć, że jedyny facet to ostatnio coś rzadko bywa No proszę Cię, tylko mi tu bez łez. Po prostu częściej do nas zagladaj .....świat nie wierz łzom......szkoda naszych łez......la...la....la... O widzę, że pan lubi sobie pospiewac z rana za to nie śpiewam pod prysznicem No i całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A tu cos dla wszystkich śpiochów, moze się obudzą http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/KawaNaSniadanie.jpg mniam mniam same pyszne kąski od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A tu cos dla wszystkich śpiochów, moze się obudzą http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/KawaNaSniadanie.jpg Ojej kawe mam ale bez takiego krłasanta Ależ mi zrobiłaś strasznego smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Proszę się częstowac. Jakby zabrakło to jeszcze doniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts