Rom 29.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzisiaj moja córcia dostała pierwszy raz w życiu trochę zupki z ogórkowej. Jadła aż jej się uszy trzęsły A bo maluchy lubią takie konkretne smaczki. Już widzę jakie robiła krzywe minki jak pierwszy raz posmakowała kwaśnego smaku no właśnie ani razu się nie skrzywiła. Otwierała tylko szeroko dziubek domagając się jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzisiaj moja córcia dostała pierwszy raz w życiu trochę zupki z ogórkowej. Jadła aż jej się uszy trzęsły A bo maluchy lubią takie konkretne smaczki. Już widzę jakie robiła krzywe minki jak pierwszy raz posmakowała kwaśnego smaku no właśnie ani razu się nie skrzywiła. Otwierała tylko szeroko dziubek domagając się jeszcze No to dzielna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 To ja myślałam, że pogubię się w czytaniu, a tu takie pustki. to zupełnie tak jak ja po całodziennej aktywności reszta naszego trójkąta opadła z sił Nie opadła tylko zapracowana jest. Przewiozłam dzisiaj 5 kartonów ze szkłem, wszystko ładnie umyłam (zmywarki tam jeszcze nie ma ), przyjechał stolarz zamontować pseudo garderobę, pojechałam na pocztę, na zakupy i załatwić jakieś sprawy mojego męża a teraz szykuję dla Was niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 To ja myślałam, że pogubię się w czytaniu, a tu takie pustki. to zupełnie tak jak ja po całodziennej aktywności reszta naszego trójkąta opadła z sił Nie opadła tylko zapracowana jest. Przewiozłam dzisiaj 5 kartonów ze szkłem, wszystko ładnie umyłam (zmywarki tam jeszcze nie ma ), przyjechał stolarz zamontować pseudo garderobę, pojechałam na pocztę, na zakupy i załatwić jakieś sprawy mojego męża a teraz szykuję dla Was niespodziankę No to ładnie się ze wszystkim uporałaś, dzielna dziewczynka. NIESPODZIANKA!!! Pospieszaj Aniu, bo już mnie skręca z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tataaaam..... Oto ja...co prawda powinnam być w gębach ale myślę, że jako autorka tych oto komentarzy mogę się tu wepchnąć: Sylwester 2007/2008 http://images28.fotosik.pl/149/92363a8a0719c439.jpg I ja pół godzinki temu http://images31.fotosik.pl/125/c595187ffb46de80med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 co za wspaniała niespodzianka!!!!!! Dziekuję Aniu !!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie wiem z kim rozmawiam I nawet okazało sie że z "niezłym kąskiem" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Łoł... może mi nie wypada tak mówić, ale piękna z Ciebie kobieta. Wiesz co, ściągnełaś moje myśli. Właśnie dzisiaj miałam prosić Cię o fotkę swojej facjatki. Niespodzianka udała Ci się. P.S. Też noszę szkiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Łoł... może mi nie wypada tak mówić, ale piękna z Ciebie kobieta. Wiesz co, ściągnełaś moje myśli. Właśnie dzisiaj miałam prosić Cię o fotkę swojej facjatki. Niespodzianka udała Ci się. P.S. Też noszę szkiełka no to dobrali sie sami okularnicy jedno oko: -1,5 drugie: -1,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No proszę Was, ja nie jestem przyzwyczajona do takich wspaniałych komplementów choć bardzo miło mi to usłyszeć A teraz może moje zdjęcia natchną Romka do wymyślenia pseudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Łoł... może mi nie wypada tak mówić, ale piękna z Ciebie kobieta. Wiesz co, ściągnełaś moje myśli. Właśnie dzisiaj miałam prosić Cię o fotkę swojej facjatki. Niespodzianka udała Ci się. P.S. Też noszę szkiełka no to dobrali sie sami okularnicy jedno oko: -1,5 drugie: -1,75 No i niech ktoś mi powie, że bratnie dusze nie przyciągają się telepatycznie. Ja jestem lepsza Romku od Ciebie: - prawe -2,25 - lewe -2,5 albo na odwrót, nigdy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Okularnicy górą!!!! Kiedys bardzo się broniłam przed noszeniem okularów, ale zakładałam je do kina, do TV, do samochodu. Teraz już chodzę w nich non stop bo głupio mi pytać Panią w sklepie "co to jest". A numerki mam chyba zbliżone do Ciebie Rom-ku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Łoł... może mi nie wypada tak mówić, ale piękna z Ciebie kobieta. Wiesz co, ściągnełaś moje myśli. Właśnie dzisiaj miałam prosić Cię o fotkę swojej facjatki. Niespodzianka udała Ci się. P.S. Też noszę szkiełka no to dobrali sie sami okularnicy jedno oko: -1,5 drugie: -1,75 No i niech ktoś mi powie, że bratnie dusze nie przyciągają się telepatycznie. Ja jestem lepsza Romku od Ciebie: - prawe -2,25 - lewe -2,5 albo na odwrót, nigdy nie pamiętam dlatego napisałem: jedno i drugie bo nie wiem które słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No proszę Was, ja nie jestem przyzwyczajona do takich wspaniałych komplementów choć bardzo miło mi to usłyszeć A teraz może moje zdjęcia natchną Romka do wymyślenia pseudo ale my tylko prawdę mówimy no to teraz mam pełny obraz do wymyslania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No i niech ktoś mi powie, że bratnie dusze nie przyciągają się telepatycznie. albo wirtualnie Bardzo miło mi się z Wami klika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Miło się rozmawia ale mam jescze mase pracy i się muszę już pożegnać Dobranoc okularnice licze jutro na Wasze towarzystwo i dobry humor PaPa I nie spiskowac tu za moimi plecami bo wszystko jutro przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No proszę Was, ja nie jestem przyzwyczajona do takich wspaniałych komplementów choć bardzo miło mi to usłyszeć A teraz może moje zdjęcia natchną Romka do wymyślenia pseudo ale my tylko prawdę mówimy no to teraz mam pełny obraz do wymyslania No wymyslaj, sama jestem ciekawa co wymyslisz A może wymyslimy też pseudo dla Edytki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Miło się rozmawia ale mam jescze mase pracy i się muszę już pożegnać Dobranoc okularnice licze jutro na Wasze towarzystwo i dobry humor PaPa I nie spiskowac tu za moimi plecami bo wszystko jutro przeczytam No tak nie pracowałes w pracy to teraz musisz nadrobić zaległości Miłej nocy i oczywiście do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dobrej nocy Romku smutno będzie bez Ciebie Jutro się nagadamy, ale ja dopiero gdzieś przed 13, bo wcześniej w rozjazdach będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Synek wzywa mnie bo mówi, że beze mnie zasnąć nie może Dobranoc Edytko i do poklikania jutro Będziemy czekać na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 http://cowduszygra.blox.pl/resource/dobranoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts