efilo 07.07.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cześć Aniu No to mieliście przebojowy weekend... Dobrze że wszystko skończyło się szczęśliwie. A wiadomo w ogóle co było powodem? Co do budowy. Mamy opóźnienia dwa miesiące ale jakoś się to posuwa do przodu. 15.07 będzie zalanie stropu. mam nadzieję że facet się nie pośliźnie terminowo bo to ostatni nasz dzień przed urlopem a chcielibyśmy być przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Uff.....ale miałam weekend Mój starszy syn tak się rozchorował żołądkowo, że wylądowaliśmy na Pogotowiu Troszkę nas nastraszyli, bo powiedzieli, że tak u młodzieży może się rozpoczynać zapalenie wyrostka Ale obeszło się strachem i ścisłą dietą. A moje dziecko jest "kiełbasiane i ciągle chce jeść kiełbasę, szynkę, mięsko, owoce ...a ja mu muszę odmówić i smutno mi Aha dzień dobry Pitul go od cioci Neferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.07.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cześć Aniu No to mieliście przebojowy weekend... Dobrze że wszystko skończyło się szczęśliwie. A wiadomo w ogóle co było powodem? Co do budowy. Mamy opóźnienia dwa miesiące ale jakoś się to posuwa do przodu. 15.07 będzie zalanie stropu. mam nadzieję że facet się nie pośliźnie terminowo bo to ostatni nasz dzień przed urlopem a chcielibyśmy być przy tym. Efilko posilizgi na budowie są najbardziej wkurzające, jak człowiek patrzy, że nic się nie dzieje to go szlag trafia a dni uciekają. Kiedys juz pisałam - i pewnie Ameryki nie odkryję - ale budowanie domu to nauka cierpliowości A moje dziecko prawdopodobnie ma wirus rota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.07.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Uff.....ale miałam weekend Mój starszy syn tak się rozchorował żołądkowo, że wylądowaliśmy na Pogotowiu Troszkę nas nastraszyli, bo powiedzieli, że tak u młodzieży może się rozpoczynać zapalenie wyrostka Ale obeszło się strachem i ścisłą dietą. A moje dziecko jest "kiełbasiane i ciągle chce jeść kiełbasę, szynkę, mięsko, owoce ...a ja mu muszę odmówić i smutno mi Aha dzień dobry Pitul go od cioci Neferki Pituliłam, dzięki Zjadł dzisiaj na kolacje 2 małe paróweczki i był w siódmym niebie ja zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobry wieczór kobitki, dobry wieczór Romku, dziękuję ślicznie za życzenia dobrej pogody ale niestety do piątku ma lać Dopiero piątek, sobota i niedziela ma byc ładnie ale dobre i to Aniu,duzo zdrówka dla syna zyczę [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.07.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cześć Monia Jak to lać Ty kobitko taka zapracowana byłaś to przecież na pogodę sobie zasłużyłaś, no nie Tak czy owak wakacje spędzone w towarzystwie rodzinki (zwłaszcza jak dzieci małe) to fajny czas, nikt się nie spieszy, nie goni za niczym, jest plaża, spacerek, kawka, piwko, lody (o rany....chyba się zagalopowałam, jak to się wymiesza to tylko jednym może się skończyć ) Synek lepiej się czuje więc myslę że najgorsze za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pituliłam, dzięki Zjadł dzisiaj na kolacje 2 małe paróweczki i był w siódmym niebie ja zresztą też To będzie żył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cześć Monia Jak to lać Ty kobitko taka zapracowana byłaś to przecież na pogodę sobie zasłużyłaś, no nie Tak czy owak wakacje spędzone w towarzystwie rodzinki (zwłaszcza jak dzieci małe) to fajny czas, nikt się nie spieszy, nie goni za niczym, jest plaża, spacerek, kawka, piwko, lody (o rany....chyba się zagalopowałam, jak to się wymiesza to tylko jednym może się skończyć ) Synek lepiej się czuje więc myslę że najgorsze za nami Cieszę się, że z synkiem lepiej Pogoda nad polskim morzem może dobić. Ja to mam takie szczęście, że przeważnie pada i pada i przestać nie może A prawdziwe wakacje to będę miala pod koniec sierpnia bo teraz to my się lenimy a mój mąż cały dzien pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.07.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pituliłam, dzięki Zjadł dzisiaj na kolacje 2 małe paróweczki i był w siódmym niebie ja zresztą też To będzie żył :) Ano będzie, zaczyna dokazywac z bratem (szturchańce, wyzywanki) ...wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ano będzie, zaczyna dokazywac z bratem (szturchańce, wyzywanki) ...wraca do normy To bardzo dobrze, o nie lubię jak dzieci chorują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.07.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzień Dobry Robaczki Aniu jak się czuje synek??? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzień dobry Aniu zdrówka synkowi, niech wraca do normy Brama się robi mam nadzieję za dwa tyg montaż Monia czasami jest tak, że zapowiadają deszcze a nie pada. Ostatnio tak było w weekend w Mielnie. Sami na tvn pokazywali, że się pomylili Efilo podziwiam, że tak spokojnie mówisz o tych dwu miesięcznych opóźnieniach Romek gdzie to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.07.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 cześć kochani Synek już coraz lepiej się czuje o czym może świadczyć jego "wilczy apetyt" Doberek Idę mu zrobić śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzieńdoberek Aniu - na szczęście rota nie jest groźne, nie można tylko dopuścić do odwodnienia. Teraz będzie już tylko lepiej. (cały czas się cieszę że Zosia zaszczepiona) Monia - będzie ślicznie. Nic się nie martw. My tu będziemy kciuki za to trzymać. A jak my trzymamy to jaka pogoda miałaby być... magi - no co zrobić. wkurw nic nie zmieni niestety. Rom - nie ukrywaj się tylko dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.07.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 http://img49.imageshack.us/img49/4903/qqqgf8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ale prześliczna!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ale prześliczna!!!!!!!!!!!!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.07.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 http://img49.imageshack.us/img49/4903/qqqgf8.jpg Romku, ale ślicznotka Musisz częściej wklejać zdjęcia Marci A my dzisiaj do południa mieliśmy piękne słoneczko i nawet się kąpaliśmy a o 14 jak zaczęło lać tak przestać nie może Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witanko! Aniu dobrze, że synus ma sie już lepiej, wiem z własnego dośwaidczenia jak taka choroba może człowieka umęczyć. Monia całego słońca tego świata Ci życzę, i całą furę wypoczynku. Romku masz taka małą laskę w domu, że hej. Zapewne dumny jesteś jak paw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzień Dobry Robaczki Moniu i Edytko - dziękuję za dobre słowo Edytko - a co mi tam - jestem dumny jak paw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts