Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :lol: i o zdrowie pytam :lol: :lol: :lol: :lol:

Weekend był super :D :D :D :D

Małżonek jeszcze troszkę smutny chodzi ale widzę, że nie jest już tak źle. Najgorzej jak nic nie robi i zaczyna myśleć. Jak się coś dzieje to jest prawie dobrze. :roll:

Powiedział, że będzie drugi kotek :wink:

Cóż.....to on spędzał z nim najwięcej czasu :roll:

drugi kotek - dobry pomysł. oczywiście nie zastąpi tego pierwszego ale na pewno wypełni ciszę i pustkę po nim :)

a co do pogody to się nie martwcie - przynajmniej beton nie będzie ciągnął wody z zaprawy :D

ech jak Wam zazdroszczę tej więźby :roll: a my ciągle bez stropu - też przez pogodę

kawusia na dorby początek dnia

http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_latte,_zdjecia_kawy_latte,_kawa_z_pianka,_zdjecia_pianki_251.jpg

Efilko, byłam z młodzieżą na tygodniowej wycieczce namęczyłam się ale już jestem :-)

muszę uzupełnić dziennik budowy, ale wam zdradzę że w międzyczasie wstawiliśmy okna, ociepliliśmy domek no i teraz czekamy na hydraulika który wpadnie za tydzień, na tydzień i zrobi całą instalację a potem to ocieplanie poddasza posadzki i gipsowanie :-)

Witaj Efilko :lol:

Witaj Aniu :lol:

Efilko

Dzięki za kawkę....przydała się :D :D :D :D

Więźby mi nie zazdrość bo niedługa sama ją będziesz miała :lol: :lol: :lol: A pogoda taka letnia, że deszczyk popadał i teraz już będzie tylko ładniej :D :D :D

Aniu

Oczywiście czekam na zdjęcia i uzupełniony dziennik :lol: :lol: :lol:

Jak tak dalej pójdzie to za chwilke wykończeniówka :lol: :lol: [/b]