Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie dziękuję, nie dziękuję 8)

mój Małżek jaki był zły bo on zazwyczaj puszcza lotka a ostatnio ja se puściłam i raz miałam 3-kę a teraz 4-kę a on nic :lol: ale jak znam życie to na tym koniec :-? zresztą było tyle trafień, że za tą 4-kę to płacą tak marnie :evil: to trzeba mieć szczęście w nieszczęściu :lol:

Witam! :D

Ja też liczę na wielkie bogactwo. :roll: :lol: Może w totka, kto to wie? :D

Jakis czas temu (dawno już co prawda, ale wciąż czekam :lol: ) śniło mi się goowno :o :lol: a to ponoć wielka kasa. :roll: :roll: :roll:

Pożyjemy, zobaczymy. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bomba

następnym razem zapamiętam że mam zwracać uwagę na goowniane sny. przy Zośce o to nietrudno :lol: :lol:

dzieci naszym bogactwem :lol: :lol: :lol:

ANIU BARDZO SIę CIESZę żE BUDOWA POSUWA SIE DO PRZODU:-)

Hmmmm ja jeszcze nie zaczęłam wybierać kuchni bo nie chcę zapeszyć tempa robót :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :-)

Aniu wybieraj, projektuj, kombinuj przecież musisz wiedzieć gdzie np. instalację elektryczną położyć :roll: . Poza tym nic nie zapeszy tempa....no chyba, że pogoda :roll: ale na nią nie masz wpływu. A potem będziesz biegać i szybkie decyzje podejmować. Wiem, trudno tak na etapie ścian...hm...może raczej murów....decydować o szczegółach ale cóż, to nieuniknione :wink: [/b]

ANIU BARDZO SIę CIESZę żE BUDOWA POSUWA SIE DO PRZODU:-)

Hmmmm ja jeszcze nie zaczęłam wybierać kuchni bo nie chcę zapeszyć tempa robót :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :-)

Aniu wybieraj, projektuj, kombinuj przecież musisz wiedzieć gdzie np. instalację elektryczną położyć :roll: . Poza tym nic nie zapeszy tempa....no chyba, że pogoda :roll: ale na nią nie masz wpływu. A potem będziesz biegać i szybkie decyzje podejmować. Wiem, trudno tak na etapie ścian...hm...może raczej murów....decydować o szczegółach ale cóż, to nieuniknione :wink: [/b]

Aniu w moim domku już jes elektryka i kanalizacja więc te decyzje gdzie zmywarka, zlew czy lodówka to już podjęłam , już nawet zdecydowałam się na styl kuchni i na tym koniec:( bo nie wiem jak z kasą :( muszę poczekać za rozliczeniami tego co jest zrobione do tej pory:-)