efilo 14.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 To Ty Magi? Ale się zmieniłaś - miałam problem z poznaniem - bedziesz bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 hej Romkujak minął weekendzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 To Ty Magi? Ale się zmieniłaś - miałam problem z poznaniem - bedziesz bogata wczoraj miałam 4-kę w lotka czyli jutro mogę liczyć na 6-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 kurcze a ja nawet trójki nie miałam. a po dwóch pierwszych liczbach sobie arobiłam apetytu no życzę Ci tej szóstki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 nie dziękuję, nie dziękuję mój Małżek jaki był zły bo on zazwyczaj puszcza lotka a ostatnio ja se puściłam i raz miałam 3-kę a teraz 4-kę a on nic ale jak znam życie to na tym koniec zresztą było tyle trafień, że za tą 4-kę to płacą tak marnie to trzeba mieć szczęście w nieszczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam! Ja też liczę na wielkie bogactwo. Może w totka, kto to wie? Jakis czas temu (dawno już co prawda, ale wciąż czekam ) śniło mi się goowno a to ponoć wielka kasa. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam! Ja też liczę na wielkie bogactwo. Może w totka, kto to wie? Jakis czas temu (dawno już co prawda, ale wciąż czekam ) śniło mi się goowno a to ponoć wielka kasa. Pożyjemy, zobaczymy. bomba następnym razem zapamiętam że mam zwracać uwagę na goowniane sny. przy Zośce o to nietrudno dzieci naszym bogactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.07.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ANIU BARDZO SIę CIESZę żE BUDOWA POSUWA SIE DO PRZODU:-) Hmmmm ja jeszcze nie zaczęłam wybierać kuchni bo nie chcę zapeszyć tempa robót Aniu wybieraj, projektuj, kombinuj przecież musisz wiedzieć gdzie np. instalację elektryczną położyć . Poza tym nic nie zapeszy tempa....no chyba, że pogoda ale na nią nie masz wpływu. A potem będziesz biegać i szybkie decyzje podejmować. Wiem, trudno tak na etapie ścian...hm...może raczej murów....decydować o szczegółach ale cóż, to nieuniknione [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.07.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzień Dobry Romek Ty ostatnio jakiś monotematyczny jesteś Wpadasz, mówisz "Dzień dobry" albo "Dzień dobry Robaczki" i znikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.07.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A ja nigdy nic nie wygrałam nawet trójki Ale wszystkim życzę szczęścia w totku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzień Dobry Romek Ty ostatnio jakiś monotematyczny jesteś Wpadasz, mówisz "Dzień dobry" albo "Dzień dobry Robaczki" i znikasz Mam takie same odczucia. Cześć Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Zgadzam się z Anią bb w całej rozciągłości - zarówno w zakresie decyzji na chybcika jak i Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.07.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cześć Edyś Cześć Efilko Pospałam sobie dzisiaj po południu Jakieś lenistwo mnie teraz ogarnęło A jutro trza do pracy nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 mi się też nie chce a tu trza się pakować. i nie ma zmiłuj się Aniu czy mam rozumieć że podbitkę będziesz miała nad krokwiami? A swoją drogą niezły lapsus z tymi cieślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ANIU BARDZO SIę CIESZę żE BUDOWA POSUWA SIE DO PRZODU:-) Hmmmm ja jeszcze nie zaczęłam wybierać kuchni bo nie chcę zapeszyć tempa robót Aniu wybieraj, projektuj, kombinuj przecież musisz wiedzieć gdzie np. instalację elektryczną położyć . Poza tym nic nie zapeszy tempa....no chyba, że pogoda ale na nią nie masz wpływu. A potem będziesz biegać i szybkie decyzje podejmować. Wiem, trudno tak na etapie ścian...hm...może raczej murów....decydować o szczegółach ale cóż, to nieuniknione [/b] Aniu w moim domku już jes elektryka i kanalizacja więc te decyzje gdzie zmywarka, zlew czy lodówka to już podjęłam , już nawet zdecydowałam się na styl kuchni i na tym koniec:( bo nie wiem jak z kasą muszę poczekać za rozliczeniami tego co jest zrobione do tej pory:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 d.bry Edytko uśmiałam się z tego goowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.07.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzień Dobry Dziewczyny - ja bym chciał cały dzień z Wami przegadać ale niestety brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.07.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzień Dobry Dziewczyny - ja bym chciał cały dzień z Wami przegadać ale niestety brak czasu Dzień doberek wszystkim Romku, znowu spać nie możesz Aniu, ja stawiam na fixy. U mnie są 3 i wygladają super. Jedyny minus to mycie ale tego nie robi się codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 16.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 wITASKI GORąCE:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts