bobowa budowniczowa 17.07.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Edyś dobrze, że nie Twoje bo są takie sztuczne i ładnie wyglądają w Twoim avatarku ale na żywo to mnie osobiście nie podobają się takie "pod linijkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę No właśnie... a miałam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Edyś dobrze, że nie Twoje bo są takie sztuczne i ładnie wyglądają w Twoim avatarku ale na żywo to mnie osobiście nie podobają się takie "pod linijkę" Pod linijkę to i mnie nie pasują, ale ta namiętność... jest kusząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę No właśnie... a miałam nadzieję Ico?????......nic...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Edyś dobrze, że nie Twoje bo są takie sztuczne i ładnie wyglądają w Twoim avatarku ale na żywo to mnie osobiście nie podobają się takie "pod linijkę" Pod linijkę to i mnie nie pasują, ale ta namiętność... jest kusząca. Namiętność faktycznie kusząca, ciekawe jak Panowie reagują na takie usta Może by się jakiś Pan wypowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Dobra, dobra, okropne jesteście i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Dobra, dobra, okropne jesteście i już Monia nie nerwujsja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Dobra, dobra, okropne jesteście i już Monia nie nerwujsja No nie dosyć, ze robią tajemnice to jeszcze nowe stronki strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To co mam szykować za nową stronkę Edytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Edyś dobrze, że nie Twoje bo są takie sztuczne i ładnie wyglądają w Twoim avatarku ale na żywo to mnie osobiście nie podobają się takie "pod linijkę" Pod linijkę to i mnie nie pasują, ale ta namiętność... jest kusząca. Namiętność faktycznie kusząca, ciekawe jak Panowie reagują na takie usta Może by się jakiś Pan wypowiedział Nie wiem jak inni panowie, ale mojemu moje wystarczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Dobra, dobra, okropne jesteście i już Ale dlaczego ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To co mam szykować za nową stronkę Edytko? Dawaj fotę z wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Edyś dobrze, że nie Twoje bo są takie sztuczne i ładnie wyglądają w Twoim avatarku ale na żywo to mnie osobiście nie podobają się takie "pod linijkę" Pod linijkę to i mnie nie pasują, ale ta namiętność... jest kusząca. Namiętność faktycznie kusząca, ciekawe jak Panowie reagują na takie usta Może by się jakiś Pan wypowiedział Nie wiem jak inni panowie, ale mojemu moje wystarczaja. A mój się nie wypowiedział Może go zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Dobra, dobra, okropne jesteście i już Ale dlaczego ????? Bo się nic nie pochwaliłyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To co mam szykować za nową stronkę Edytko? Dawaj fotę z wakacji. Proszę bardzo http://images23.fotosik.pl/247/f5af33ac614e7d1fmed.jpg Na minę mojego męża nie zwracajcie uwagi. To z nadmiaru słońca http://images29.fotosik.pl/248/baf8a79144ba482emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Monisiu, urocza rodzinka. A Twój mąż ma dużo z moim wspólnego, też uwielbia strzelać takie miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.07.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ciekawe na jak długo Mogłeś wpaść choć na chwilke i poznać Edytkę To panie się spotkały i nic sie nie chwalą Nieładnie, bardzo nieładnie Ooooo cześć Monia ale mamusia nie pozwalała się chwalić Dobra, dobra, okropne jesteście i już Ale dlaczego ????? Bo się nic nie pochwaliłyście. Oj Monia buziek nie używa ciekawe co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts