ava80 29.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 eloł własnie dojrzałam, że masz juz projekt - SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!! gwarantuję moc wrażeń w trakcie budowy - od euforii ;D po skrajną wściekliznę powodzenia i do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dzień dobryNo jednak mnie nikt wczoraj wieczorem nie obgadywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witaj Avo w moich skromnych progach. Cieszę się, że do mnie wpadłaś Będę się starała pisać na bieżąco. Zaglądaj tu do mnie, bo tu jest wesoło Powiedz jaki etap jest u Ciebie (bo z tego co się zorientowałam, to już mieszkacie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witaj tygrysku Jaki Ty punktualny jesteś... no no no... to się chwali Nikt Cię nie obgadywał, bo przecież żadna z nas by się nie ośmieliła A Ty wykonałeś swoją wczorajszą pracę???? Aha miałeś zadanie domowe od Brazy... i co??? Ja swoje zadanie odrobiłam ale nazwa firmy za szkołą kompletnie nic mi nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witaj tygrysku Jaki Ty punktualny jesteś... no no no... to się chwali Nikt Cię nie obgadywał, bo przecież żadna z nas by się nie ośmieliła A Ty wykonałeś swoją wczorajszą pracę???? Aha miałeś zadanie domowe od Brazy... i co??? Ja swoje zadanie odrobiłam ale nazwa firmy za szkołą kompletnie nic mi nie mówi jakie zadanie miałem?????? nie wiem o co chodzi????? Jeżeli chodzi o tą tajemniczą firmą za szkołą- spisz na necie tą nazwę, poprzedz ją "www", a na końcu daj "pl" i wszystko będzie jasne jeżeli chodzi o moją wieczorna pracę. Pomagam wieczorami małżonce, która pracuej teraz w domu. Mam do wykonania koło 20 POM-ów, każdy musi byc na kilkadziesiąt stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witaj tygrysku Jaki Ty punktualny jesteś... no no no... to się chwali Nikt Cię nie obgadywał, bo przecież żadna z nas by się nie ośmieliła A Ty wykonałeś swoją wczorajszą pracę???? Aha miałeś zadanie domowe od Brazy... i co??? Ja swoje zadanie odrobiłam ale nazwa firmy za szkołą kompletnie nic mi nie mówi jakie zadanie miałem?????? nie wiem o co chodzi????? Jeżeli chodzi o tą tajemniczą firmą za szkołą- spisz na necie tą nazwę, poprzedz ją "www", a na końcu daj "pl" i wszystko będzie jasne jeżeli chodzi o moją wieczorna pracę. Pomagam wieczorami małżonce, która pracuej teraz w domu. Mam do wykonania koło 20 POM-ów, każdy musi byc na kilkadziesiąt stron Zadanie domowe Rom-ka: odszukać w komentarzach Brazy czy zostałeś zaproszony do Brazy na parapetówę A co to są POM-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Aha rzeczywiście zapomniałem jeżeli chodzi o POM-y. Jeżeli jakas gmina w ramach pomocy unijnych chce z Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich chce uzyskac dotacje na jakieś cele, np. budowa boiska, świetlicy, drogi itd.itp to dla takiej miejscowości w której ma byc ta inwestycja jednym z załączników do wniosku o unijne dotacje jest POM czyli Plan Odnowy Miejscowości. Opisuje się w nim całą miescowośc, infrastrukturę, atuty i problemy oraz projekt na który chce sie kasę. Na razie ciężko mi idzie bo to mój pierwszy POM z życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Łał... jestem pod wrażeniem Tutaj POM-y (skąd Ty bierzesz te informacje????) i fachowość w Twojej firmie. No no no Ukłony niskie czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Łał... jestem pod wrażeniem Tutaj POM-y (skąd Ty bierzesz te informacje????) i fachowość w Twojej firmie. No no no Ukłony niskie czynię no więc ja się tym zawodowo wogóle nie zajmuje robie całkiem coś innego moja firma nie ma z tym nic wspólnego moja małża siedzi w tych funduszach ja sie wdrażam i pomagam jej wieczorami bo sie biedactwo z Marcią nie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 moja małża siedzi w tych funduszach ja sie wdrażam i pomagam jej wieczorami bo sie biedactwo z Marcią nie wyrabia I tu masz u mnie wielki plus + Bardzo sobie cenię mężczyzn, którzy pomagają swoim żonom Szacunek dla Ciebie Rom-ku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 moja małża siedzi w tych funduszach ja sie wdrażam i pomagam jej wieczorami bo sie biedactwo z Marcią nie wyrabia I tu masz u mnie wielki plus + Bardzo sobie cenię mężczyzn, którzy pomagają swoim żonom Szacunek dla Ciebie Rom-ku I jeszcze kwiaty lubi dawać Normalnie jakiś wymarły gatunek Ty reprezentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A teraz musze zniknąć na małą godzinkę ale obiecuję, że wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 moja małża siedzi w tych funduszach ja sie wdrażam i pomagam jej wieczorami bo sie biedactwo z Marcią nie wyrabia I tu masz u mnie wielki plus + Bardzo sobie cenię mężczyzn, którzy pomagają swoim żonom Szacunek dla Ciebie Rom-ku I jeszcze kwiaty lubi dawać Normalnie jakiś wymarły gatunek Ty reprezentujesz prosze mnie tu nie zawstydzać ja niezwycajny takich pochwał wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jestem i zmykam...szef wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jestem i zmykam...szef wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Raaaanyyy!!!! Ale się rozgadaliście Bobunia, ale z Ciebie Laska - Szanowny stwierdził ze stoickim spokojem: "No, jest na kim oko zawiesić..." Cześc Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Raaaanyyy!!!! Ale się rozgadaliście Bobunia, ale z Ciebie Laska - Szanowny stwierdził ze stoickim spokojem: "No, jest na kim oko zawiesić..." Cześc Wam czesc a że się tak rozgadalismy....hm.......w końcu jesteśmy w pracy nie??? Zastanawiałem się właśnie gdzie byłaś jak Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa rozpocząłem nową stronę no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa rozpocząłem nową stronę no to czekam To ja w imieniu Gospodyni - bo pewnie jeszcze u szefa siedzi. Ponoć dla Panów "coś mocniejszego"... Prosze http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Caipirinha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dziekuję Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts