monia77w1 26.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Aniu, sto lat i gorace buziaki http://www.slubnytarg.pl/galeria/images/kwiaty/storczyk_cymbidium_na_walentynki/storczyk3.jpg No i Twoje zdrówko http://www.travelbazar.pl/drinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.07.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 dzień dobry Aniu wszystkiego naj, naj, naj http://www.ppp.opole.pl/images/news/urodziny.jpg Romku słonecznego urlopu i udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.07.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 O rany, ale się zdziwiłam jak dzisiaj zajrzałam do moich komentarzy No w ogóle się nie spodziewałam życzeń imieninowych od WAS Ale bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Moni, Ani i Magi Zrobiłyście mi cudowną niespodziankę Romek wspaniałej pogody życzę i udanych babek z piasku Ja od kilku dni fatalnie się czuję (jakaś gr pa żołądkowa czy inne paskudztwo ) ale pocieszające jest to, że od dzisiaj totalna laba - urlop Wyjeżdżam w sobotę do Darłówka A na budowie...hm...tak się wszystko szybko dzieje, że zaczynam nie nadążać z podejmowaniem decyzji, ale oczywiście nie narzekam Jak tak dalej pójdzie to istnieje baaardzo duże prawdopodobieństwo że na przełomie listopada i grudnia będziemy się wprowadzać Łazienka wyszła ogromna, garderoba też niczego sob e, pralnia niewielka, ale na pralkę i dwie suszarki miejsca wystarczy. Meble kuchenne wybrane, łazienkowe wybrane, do salonu i jadalni oraz do pokoju chłopców wybrane...hm...może lepiej powiem czego nie wiem Brak koncepcji co do : 1. płotu 2. Kafli w WC na dole 3. Podłóg nie mam żadnych (choć pokoje nie będą większym problemem, gorzej z holem, wiatrołapem, i kuchnią - chcę takie same w tych pomieszczeniach i strasznie korci mnie gres....ale się boję ) To tyle z ważniejszych decyzji, więcej nie pamiętam Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie a wszystkim ANULKOM na Forum Muratora składam najserdeczniejsze życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.07.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam po długiej przerwie. Aniu mam nadzieję, że wybaczysz mi moje spóźnienie z życzeniami? Po czasie, ale z czystego serca. http://republika.pl/blog_lg_3449540/3994899/tr/rozamojapoez.jpg Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 O, ktoś do nas wrócił Edytko, jak było na urlopie. Pisz gdzie byłaś i jak było. A o pogodę nie pytam bo napewno miałaś piękną Aniu, życzę Ci pięknej pogody tym bardziej, ze wyjeżdzamy w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witaj Monia! O urlopie napisałam w swojej galerii. Było gitowo. A Ania to już wyjechała? Bo jak tak, to życzę Ani i jej uroczej rodzince, najwspanialszych chwil spędzonych wśród bliskich i pełnego nasłonecznienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Właśnie przed chwileczką przeczytałam Edytko, o tej porze na forum Czyżbyś nadrabiała zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Właśnie przed chwileczką przeczytałam Edytko, o tej porze na forum Czyżbyś nadrabiała zaległości? Nioooooo.... A poza tym jestem jeszcze na urlopie, i nie muszę wcześnie kłaść się spać. W ogóle to nie chce mi się spać i tak sobie buszuję po neciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Właśnie przed chwileczką przeczytałam Edytko, o tej porze na forum Czyżbyś nadrabiała zaległości? Nioooooo.... A poza tym jestem jeszcze na urlopie, i nie muszę wcześnie kłaść się spać. W ogóle to nie chce mi się spać i tak sobie buszuję po neciku. Szczęściara Wolne ma A ja jak zwykle szaleję z żelazkiem. Czasami zastanawiam się czy przypadkiem nie mam czegoś z głową bo nie moge znieść mysli jak mam cos niezrobione. Wczoraj do 2 w nocy prasowałam A Ania to chyba wyjeżdza w tą sobotę. Tak zrozumiałam z tego co pisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 To w takim razie ja też mam coś z łepetyną. Może nie prasuję do 2 w nocy, ale za to nie położę się spać jak zostaną mi brudne gary w zlewie. Ale zaczynam się pomału oduczać takich zachowań. Tłumaczę sobie, że nie można dać się zwariować, i równie dobrze mogę to zrobić na drugi dzień. Robota nie zając, nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Szkoda tylko, że tej roboty za nas mokt nie odwali Ja też robię małe postępy bo na ostatni wyjazd nad morze nie wzięłam żelazka Ale sprzątanie to pożera mi tyle czasu, że lepiej nie mówić. Ciągle tylko tez kurz i kurz. Na całe szczęście Szymek od września idzie na odczulanie wiec widać małe światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 No i mamy nową stronkę Edytko, co sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Nie wiem coby tu chcieć. Może jakąś lampę do salonu. Dużą i z kryształków. Ceny i gdzie można kupić. A na co Szymuś będzie odczulany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Lapma mówisz Postaram się coś rano znaleźć. Szymek od września ma mieć odczulanie na kurz. On na kurz jest dość silnie uczulony. Wystarczy, ze rano nie podam mu claritiny a wieczorem już kaszle. Podobno czym wcześniej tym lepiej. Gwarancji nie ma ale ja mam nadzieje, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Edytko, ja już uciekam. Jutro mam strasznie dużo pracy a jeszcze muszę przygotować wszystko do wyjazdu. Dobrej nocki i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 I znowu nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.07.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam po długiej przerwie. Aniu mam nadzieję, że wybaczysz mi moje spóźnienie z życzeniami? Po czasie, ale z czystego serca. http://republika.pl/blog_lg_3449540/3994899/tr/rozamojapoez.jpg Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone. Dziękuję bardzo za życzenia i cieszę się, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.07.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 O, ktoś do nas wrócił Edytko, jak było na urlopie. Pisz gdzie byłaś i jak było. A o pogodę nie pytam bo napewno miałaś piękną Aniu, życzę Ci pięknej pogody tym bardziej, ze wyjeżdzamy w tym samym czasie Dzięki Monia Pogoda musi być A gdzie będziesz nad morzem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witaj Anulka! Jak tam postępy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.07.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witaj Monia! O urlopie napisałam w swojej galerii. Było gitowo. A Ania to już wyjechała? Bo jak tak, to życzę Ani i jej uroczej rodzince, najwspanialszych chwil spędzonych wśród bliskich i pełnego nasłonecznienia. Edyś wyjeżdżam w sobotę wracam za tydzień w sobotę i dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts