efilo 11.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Rom to baaaardzo typowe. Przechodzi. Choć nie wiem czy to dobrze czy źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.08.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Rom to baaaardzo typowe. Przechodzi. Choć nie wiem czy to dobrze czy źle. Heloł A długo ten stan trwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 witanko Romku jak tam na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.08.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dobry wieczór ja też juz po urlopie miło wszystkich widzieć A za 10 dni znowu wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Pozdrówka wpadłam zostawić. I wszystkiego dobrego życzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.08.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień Dobry Kochane Robaczki Dzisiaj jestem pierwszy dzień po urlopie i próbuje jakoś dojść do siebie Strasznie cieżko mi idzie Romku, chyba miałeś piękną pogodę. Strasznie Ci zazdroszczę, ja miałam cały jeden dzień słońca Tradycyjnie, każdy po urlopie wkleja zdjęcia więć i Ciebie ta przyjemność nie ominie Aniu, a na jakieś Twoje zdjęcie z rodzinką możemy liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam wszystkich gorąco!!! Hahaha... tak się składa, że ja też jestem już po urlopie. Dziś pierwszy dzień w pracy. Było ooooookropnie. Po trzech tygodniach leniuchowania, to było bardzo traumatyczne przeżycie. Teraz znów trzeba powrócić do rzeczywistości. Monia Ty to pożyjesz. Same wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witanko z ranka!!! Zaskoczyłam Was, cooooo??? A Ania, to już nas chyba nie lubi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Monia Ty to chyba się nie rozpakowywujesz nic tylko pozazdrościć Edytko trzy tygodnie to tak akurat na odpoczynek tydzień się przyzwyczajasz do urlopu, tydzień wypoczywasz i tydzień zaczynasz się oswajać z myślą, że musisz wrócić do pracy a ja osobiście wszystkim pracującym zazdroszczę dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzień dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.08.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I jeszcze nowa stronka nawet mam zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.08.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I jeszcze nowa stronka nawet mam zyczenie Dzien dobry Ciekawe jakie to ma pan życzenie? A zdjęcia z wakacji som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Monia Ty to chyba się nie rozpakowywujesz nic tylko pozazdrościć Edytko trzy tygodnie to tak akurat na odpoczynek tydzień się przyzwyczajasz do urlopu, tydzień wypoczywasz i tydzień zaczynasz się oswajać z myślą, że musisz wrócić do pracy a ja osobiście wszystkim pracującym zazdroszczę dzień dobry Magi, wręcz przeciwnie. Ciagle się rozpakowuję, piorę, prasuję Niedługo mi żelazko do ręki przyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.08.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witanko z ranka!!! Zaskoczyłam Was, cooooo??? A Ania, to już nas chyba nie lubi??? No kochana, tak z rana pełne zaskoczenie Właśnie, gdzie jest Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Aniu witaj po wywczasach. Mam nadzieję, że choć trochę odetchnęłaś od prozy dnia codziennego. Gratuluję tynków. Na jakie w końcu się zdecydowaliście? Witaj Edytko Od codzienności odpoczęłam ...ale mogłabym jeszcze Tynki mamy na ścianach zewnetrznych cementowo - wapienne, a na wewnętrznych gipsowe ale dlaczego tak jest nie pytaj bo nie wiem co autor miał na myśli W każdym bądź razie te gipsowe są śliczne a te cementowe też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzień Dobry Kochane Robaczki Dzisiaj jestem pierwszy dzień po urlopie i próbuje jakoś dojść do siebie Strasznie cieżko mi idzie Oj oj oj ...pierwszy dzień po urlopie to strrrrrrraszne Ale cóż...tak to już jest, że zawsze jest pierwszego dnia ciężko Życzę Ci Romku żebyś teraz miał więcej czasu i częściej udzielał się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A za 10 dni znowu wyjezdzam Ja też bym chciała Moniu życzę Ci cudownej pogody i wspaniałego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pozdrówka wpadłam zostawić. I wszystkiego dobrego życzyć. Cześć Anetko Fajnie, że wpadłaś Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Aniu, a na jakieś Twoje zdjęcie z rodzinką możemy liczyć? hm.... zdjęcie mówisz..... ....z rodzinką Zobaczę co da się zrobić, jak dorwę aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich gorąco!!! Hahaha... tak się składa, że ja też jestem już po urlopie. Dziś pierwszy dzień w pracy. Było ooooookropnie. Po trzech tygodniach leniuchowania, to było bardzo traumatyczne przeżycie. Teraz znów trzeba powrócić do rzeczywistości. Monia Ty to pożyjesz. Same wyjazdy. A mnie to czeka 18-tego Będzie ciężko odkopać się z papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts