bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witanko z ranka!!! Zaskoczyłam Was, cooooo??? A Ania, to już nas chyba nie lubi??? Lubi, lubi nawet bardzo ...i tęskni ...ale na tym urlopie to jakoś tak czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 a ja osobiście wszystkim pracującym zazdroszczę Magi Ty tak na poważnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witanko z ranka!!! Zaskoczyłam Was, cooooo??? A Ania, to już nas chyba nie lubi??? No kochana, tak z rana pełne zaskoczenie Właśnie, gdzie jest Ania A kuku Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Aniu!!! Cieszę się, że już jesteś. Ja też tęsknię za rozmowami z Tobą. Widzę, że masz jeszcze tydzień laby. Mam dla Ciebie propozycję. Zostaw w cholerę tę robotę domową (bo znając Ciebie nadrabiasz wszystkie zaległości w pożądkach domowych) i bądź z nami. A zdjątko z wakacji też bym oblukała. Chłopcy zadowoleni z wyjazdu? To Ty już masz tynki zewnętrzne??? Bardzo się cieszę, że chociaż u Ciebie robota wre. Nie to co u mnie. Buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cześć Edytko Tynki mam gotowe - robili 6 dni Cieszę się z nich bardzo, ale przykro mi, że u Ciebie tak się wlecze Na pocieszenie Ci powiem, że kiedyś (już niedługo ) skończą, a wtedy proponuję odliczyc odpowiednią kwotę za spóźnienie Chętnie bym z Wami była ale urlop przenzaczyłam na jeżdżenie po sklepach i wybieranie czego się da Nie sądziłam, że to takie czasochłonne. A teraz pędzę uzupełnić dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Tak właściwie, to tynki są już wszędzie położone, tylko jest cała masa poprawek. Partacze cholerni. A co już upatrzyłaś w sklepach? Poczekam, pewnie w dzienniczku zapodasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Aniu wanna przecudnej urody. Czy ona będzie zabudowana płytkami? Qurcze nie znam się na tym. No te tynki byś pokazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Edyś tynki wklejone A wanna to nie wiem czy będzie obudowana płytkami ale myslę, że tak Pani projektantka już nam przedstawiła wstępną koncepcję, teraz czekamy na naniesienie zmian Aha idę jeszcze napisać o meblach do łazienki A z Twoimi tynkami to....tylko brzydkie słowa się cisną na usta A powiedz co oprócz tych tynków się dzieje i co się potem będzie działo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Tynki zajefajne. A imprezka pod wiechę, była? Aniu oprócz tynków, coś tam się już dzieje. Dzisiaj została zapłacona zaliczka na kuchnię, więc juz zacznie się robić. Za ok. 2-3 tyg. będą montowane okna i brama garażowa. Zakupiłam już płytki do pom. gos. i garażu, czekają jak tylko tynkarze wyjdą. I może już na dniach wejdą ludzie do podwieszanych sufitów. Oprócz tego wynalazłm wstępnie sprzęt AGD i armaturę łazienkową. W sumie coś się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Imprezka była nad morzem Cieszę się, że inne roboty się posuwają A pochwalisz się jakimiś zdjęciami z budowy i zdjęciami Twoich wyborów armatury i innych artykułów??? pliiiisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Owszem juz niedługo się pochwalę i wkleję do swojej galerii. Może nawet jutro, w pracy. Fotki tynków zapodam wtedy kiedy będą dobrze zrobione. Aniu, czasu nie marnujesz. Dużo rzeczy już sobie wybrałaś. Kup koniecznie te żywiczne kafelki. Są piękne. Zapewne taki kawałek nie nadszarpnie budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Edytko wklejaj możesz nawet z pracy A kafelki....hm...musze jeszcze pojechać do Castoramy bo podobno tam też takie są (pewnie sztuczne) ale może trochę tańsze a też ładnie wyglądają...zobaczymy. Chcielismy jeszcze poogladać kafle na podłogę w holu (cały czas mi chodzi gres polerowany po głowie ), kafle do Wc, pozbruki na ścieżki, płoty ale....nie zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zmykam bo jutro wstaję wcześniej, ale w związku z urodzinami (jutro) naszej koleżanki i moim brakiem dostępu do komputera zostawiam dzisiaj mały prezencik [/b]Monia dla Ciebie http://th.interia.pl/51,b41491ab21677107/urodziny.jpg i najserdeczniejsze życzenia dużo zdrówka, radości, mało kłopotów, dużo kasiorki i szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja też napaliłam się na gres polerowany. Ale nasz kumpel, który pracuje w GLAZOMACIE (duży sklep z glazurami i armaturą) szybko mnie z niego wyleczył. Po pierwsze potwornie się wyciera i z pięknego połysku robi się szmatławiec (sama widziałam), to jeszcze w ogóle nie chcą z niego zchodzić wszelakie plamy. Co prawda są pewne środki impregnujące, ale on twierdzi, że na goowno one się zdają. A ja chciałam taki gresik pierdyknąć sobie w kuchni i w holu. Jeszcze w holu to może przyjąłby się, ale w kuchni, gdzie ciągle coś się chlapie, to chyba u mnie odpada. Bardzo mi żal, ale wierzę koledze, w końcu siedzi w tym od wielu lat i zna się na tym. Po prostu boję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ojej, to Monia ma jutro urodzinki. Nie wiedziałam, Aniu dobrze, że nam przypomniałaś. Jutro Monia też dostanie ode mnie prezencik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja teże się go boję, ale ostatnio mam pewne zboczenie W każdym publicznym miejscu oglądam gresy Byłam nad morzem w hotelu, w którym 3 lata temu ułożyli grers i był...... pięęęęęęęęęękny Patrze w innych sklepach i faktycznie niektóre soą ładne a niektóre nie Też mam mętlik w głowie A co sobie pierdykniesz zamiast gresu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ojej, to Monia ma jutro urodzinki. Nie wiedziałam, Aniu dobrze, że nam przypomniałaś. Jutro Monia też dostanie ode mnie prezencik. Zawsze możesz sobie sprawdzić kto ma kiedy urodzinki w temacie święta, imprezy itd. na samym dole głównej strony foruma A teraz idę spać Pa pa Jutro postaram się zdać relację z zakupów we Wrocławiui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dobranoc Aniu. Cierpliwie czekam na relację. Do wątku o urodzinkach nie zaglądalam już całe wieki. Prawdę mówiąc, do niektórych tematów, to w ogóle nie zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.08.2008 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 dzień Dobry Niedługo się strona skończy a ja nie zdążę z moim życzeniem za nową stronkę. No więc życzę sobie Wasze zdjęcia z wakacji Cholera na dodatek ktoś już o tym na tej stronce pisał Moniu wszystkiego najlepszego Dużo dużo zdrówka, szybkiego zakończenia budowy i dla Szymka siostrzyczki http://img292.imageshack.us/img292/964/plusbellesrosesdsc02878ug0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.08.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts