efilo 17.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A dzień dobry Tu to łobuziak pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dziewczyny naprawdę jesteście kochane. Dziękuję za wsparcie, które teraz jest mi bardzo potrzebne. Perspektywa przeprowadzki po nowym roku lub nie daj Boże na Wielkanoc jest dla mnie nie do przyjęcia. Więc aby się tak nie stało, proszę gorąco o trzymanie kciuków. Romku masz aniołka z różkami. Marcia ma to wypisane na buziuni. Ależ ona jest słoooooodka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzisiaj dokonałam kolejnych wyborów...hm..wlaściwie zakupów Idę wklejać do dzienniczka zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Cześć Aniu. Czekam z niecierpliwościa na nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzień dobry niedzielnie Wkleje Wam jedno zdjęcie bo mi się podoba: http://img353.imageshack.us/img353/2484/obraz015jo5.jpg Ciekawe co bedzie jak podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Cześć Aniu. Czekam z niecierpliwościa na nowe fotki. Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Cześć Aniu. Czekam z niecierpliwościa na nowe fotki. Dopisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Aniu bardzo mi się podoba Twoja dachówka Wogóle mi się podobają rózne dachówki....tylko jakoś moja taka nijaka Romku cieszę się, że Ci się podoba, ale ja o Twojej nic nie powiem, bo jej nie widziałam A w ogóle to powiedz jak Twoja wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A jak się będą ekipy ślimaczyć to.....ręka...noga...mózg...na...ścianie...a....oko....na.....widelcu Wow, jaka wojowniczość i stanowczość! Bardzo mi się to podoba! Pozdrowienia zostawiam dla wszystkich wojujących na budowach! Cześć depesiu Miło, że jesteś Jak Twój syn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Oooooo...widzę, że jesteśmy dzisiaj w silnym składzie Cześć dziewczyny Jutro wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Romek córcia ...hmmmmm...... Ja myslę, że Ty ją już dzisiaj dobrze pilnuj A adoratorów to jak masz zamiar testować [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dziewczyny naprawdę jesteście kochane. Dziękuję za wsparcie, które teraz jest mi bardzo potrzebne. Perspektywa przeprowadzki po nowym roku lub nie daj Boże na Wielkanoc jest dla mnie nie do przyjęcia. Więc aby się tak nie stało, proszę gorąco o trzymanie kciuków. Romku masz aniołka z różkami. Marcia ma to wypisane na buziuni. Ależ ona jest słoooooodka!!! Edyś kciuki trzymam wszystkie A co z ekipą od wykończeniówki I chyba niedługo będą okna, prawda? Sie nie załamywać proszę, głowa do góry, kuchnia się robi, wyjścia nie masz, musisz zamontować i ...zacząć w niej urzędować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Co tak długo te fotki oglądacie????? Wracajcie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tak Aniu, okna bedą lada moment. Ekipa od wykończeniówki też już w przyszłym tygodniu. Ale najpierw musi mi zamontować podwieszany sufit w kuchni, aby możnabyło pobrać wymiar pod zabudowę kuchenną, i domurować nadproże w otworze do bramy garażowej, bo okazało się, że jest za wysoko. i nie będzie miejsca na zamontowanie prowadnic. A potem wezmą się za dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No i śliczne te kafelki ale te ostatnie to jeszcze jakieś słowo wyjasnienia by się przydało bo przecież wszystkich z serii nie będziesz instalować A co do gresu to zawsze możesz zadzwonić do sklepu - na telefon też Ci na pewno udzielą informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały)no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Aniu, świetny wybór. Bardzo mi się podobają wszystkie płytki. A szczególnie te do kuchni. Jesli chodzi o impregnację, to ponoć rzadko się spotyka płutki polerowane już zaimpregnowane. Trzeba to robić samemu. Tak mi powiedziano wczoraj na jednym ze składów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Aniu, seria Cersanitu śliczna. No i cena nie powala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały) no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli. U mnie w garażu na ścianach zdecydowanie płytki. Jak się ubrudzą przelecę je myjką ciśnieniową i będą jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tak Aniu, okna bedą lada moment. Ekipa od wykończeniówki też już w przyszłym tygodniu. Ale najpierw musi mi zamontować podwieszany sufit w kuchni, aby możnabyło pobrać wymiar pod zabudowę kuchenną, i domurować nadproże w otworze do bramy garażowej, bo okazało się, że jest za wysoko. i nie będzie miejsca na zamontowanie prowadnic. A potem wezmą się za dalsze prace. Nooo, jak już ekipa od wykończeniówki wejdzie to już z górki A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts