Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny naprawdę jesteście kochane. :D Dziękuję za wsparcie, które teraz jest mi bardzo potrzebne. Perspektywa przeprowadzki po nowym roku lub nie daj Boże na Wielkanoc jest dla mnie nie do przyjęcia. Więc aby się tak nie stało, proszę gorąco o trzymanie kciuków. :D

Romku masz aniołka z różkami. :D :lol: :wink: Marcia ma to wypisane na buziuni. :lol: Ależ ona jest słoooooodka!!! :D :D :D

Aniu bardzo mi się podoba Twoja dachówka

Wogóle mi się podobają rózne dachówki....tylko jakoś moja taka nijaka :cry:

Romku cieszę się, że Ci się podoba, ale ja o Twojej nic nie powiem, bo jej nie widziałam :roll: :lol:

A w ogóle to powiedz jak Twoja wykończeniówka :roll: :roll:

A jak się będą ekipy ślimaczyć to.....ręka...noga...mózg...na...ścianie...a....oko....na.....widelcu

Wow, jaka wojowniczość i stanowczość! :D

Bardzo mi się to podoba! :lol:

Pozdrowienia zostawiam dla wszystkich wojujących na budowach! :D :D :D

Cześć depesiu :lol:

Miło, że jesteś :lol:

Jak Twój syn? 8)

Dziewczyny naprawdę jesteście kochane. :D Dziękuję za wsparcie, które teraz jest mi bardzo potrzebne. Perspektywa przeprowadzki po nowym roku lub nie daj Boże na Wielkanoc jest dla mnie nie do przyjęcia. Więc aby się tak nie stało, proszę gorąco o trzymanie kciuków. :D

Romku masz aniołka z różkami. :D :lol: :wink: Marcia ma to wypisane na buziuni. :lol: Ależ ona jest słoooooodka!!! :D :D :D

Edyś kciuki trzymam wszystkie :lol: :lol: :lol:

A co z ekipą od wykończeniówki :roll: :roll: :roll:

I chyba niedługo będą okna, prawda? :roll:

Sie nie załamywać proszę, głowa do góry, kuchnia się robi, wyjścia nie masz, musisz zamontować i ...zacząć w niej urzędować :lol: :lol: :lol:

Tak Aniu, okna bedą lada moment. :D

Ekipa od wykończeniówki też już w przyszłym tygodniu. Ale najpierw musi mi zamontować podwieszany sufit w kuchni, aby możnabyło pobrać wymiar pod zabudowę kuchenną, i domurować nadproże w otworze do bramy garażowej, bo okazało się, że jest za wysoko. :D i nie będzie miejsca na zamontowanie prowadnic. A potem wezmą się za dalsze prace. :D

I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały)

no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli.

I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały)

no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli.

U mnie w garażu na ścianach zdecydowanie płytki. Jak się ubrudzą przelecę je myjką ciśnieniową i będą jak nowe :D

Tak Aniu, okna bedą lada moment. :D

Ekipa od wykończeniówki też już w przyszłym tygodniu. Ale najpierw musi mi zamontować podwieszany sufit w kuchni, aby możnabyło pobrać wymiar pod zabudowę kuchenną, i domurować nadproże w otworze do bramy garażowej, bo okazało się, że jest za wysoko. :D i nie będzie miejsca na zamontowanie prowadnic. A potem wezmą się za dalsze prace. :D

Nooo, jak już ekipa od wykończeniówki wejdzie to już z górki :lol: :lol:

A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac?????