Nefer 17.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No i śliczne te kafelki ale te ostatnie to jeszcze jakieś słowo wyjasnienia by się przydało bo przecież wszystkich z serii nie będziesz instalować A co do gresu to zawsze możesz zadzwonić do sklepu - na telefon też Ci na pewno udzielą informacji ciesze się, że się podobają A montować w WC będę na pewno ścienne podstawowe, oba kolory podłogowych i te ścienne z kawałkiem dekoru i prawdopodobnie szklany dekor. Kwiatków nie będzie, mimo, że mi sie podobają, ale to teraz taka moda na kwiatki a za kilka lat co???? Jaka taka praktyczna jestem (czasami aż za bardzo ), że lubię rzeczy takie klasyczne, które się nie opatrzą A do sklepu na pewno zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac????? Termin jest trudny do ustalenia, ponieważ jest to ekipa w składzie 2 osób, którzy będa przychodzić do mnie popołudniami i w soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały) no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli. Jeśli chodzi o podłogę w garażu to słyszałam, że najbardziej wytrzymałe są gres, piąta klasa ścieralności. Miałam podobne w poprzednim garażu i ni się nie stało, a wjeżdżały dwa samochody. jeśli chodzi o ściany to na tynk cementowo - wapienny przyjdzie po prostu farba. Też tak przerabiałam poprzednio i było ok. Nie będziemy w garażu myc samochodów. Zimą pojedziemy na myjnie, a latem (jak nam się zachce, tak dla zabawy) to na podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No i śliczne te kafelki ale te ostatnie to jeszcze jakieś słowo wyjasnienia by się przydało bo przecież wszystkich z serii nie będziesz instalować A co do gresu to zawsze możesz zadzwonić do sklepu - na telefon też Ci na pewno udzielą informacji ciesze się, że się podobają A montować w WC będę na pewno ścienne podstawowe, oba kolory podłogowych i te ścienne z kawałkiem dekoru i prawdopodobnie szklany dekor. Kwiatków nie będzie, mimo, że mi sie podobają, ale to teraz taka moda na kwiatki a za kilka lat co???? Jaka taka praktyczna jestem (czasami aż za bardzo ), że lubię rzeczy takie klasyczne, które się nie opatrzą A do sklepu na pewno zadzwonię no ja też taka beznadziejna dlatego u nas wszystkie kafelki takie niemodne. no i benzynek nie ma mimo że mi się naprawdę podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Kurde, Ania - przegonisz mnie - a zaczynałyśmy równo :) (a nawet ja troszke wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Aniu, świetny wybór. Bardzo mi się podobają wszystkie płytki. A szczególnie te do kuchni. Jesli chodzi o impregnację, to ponoć rzadko się spotyka płutki polerowane już zaimpregnowane. Trzeba to robić samemu. Tak mi powiedziano wczoraj na jednym ze składów. Dzięki Edyś ciesze sie, że Ci się podobają A jeśli chodzi o gres...buuuuuuuuuuuuuuuuuuu No nic, słowo się rzekło, koza u płotu, zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały) no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli. Jeśli chodzi o podłogę w garażu to słyszałam, że najbardziej wytrzymałe są gres, piąta klasa ścieralności. Miałam podobne w poprzednim garażu i ni się nie stało, a wjeżdżały dwa samochody. jeśli chodzi o ściany to na tynk cementowo - wapienny przyjdzie po prostu farba. Też tak przerabiałam poprzednio i było ok. Nie będziemy w garażu myc samochodów. Zimą pojedziemy na myjnie, a latem (jak nam się zachce, tak dla zabawy) to na podjeździe nie brudziły Wam się te ściany? ja się boję że pomalowane się ubrudzą i odrapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Aniu, seria Cersanitu śliczna. No i cena nie powala z nóg Dzięki Monia A cena faktycznie sympatyczna Taki był zamiar aby zbudowac solidne fundamenty, a nie wariowac w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam Podoba mi sie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac????? Termin jest trudny do ustalenia, ponieważ jest to ekipa w składzie 2 osób, którzy będa przychodzić do mnie popołudniami i w soboty. Buuuuuuuuuuuuuuu............... Kurde Edytko a to juz ostateczna ekipa, nie możesz innej poszukać czy oni są tak sprawdzeni, że nie chcesz innej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No i śliczne te kafelki ale te ostatnie to jeszcze jakieś słowo wyjasnienia by się przydało bo przecież wszystkich z serii nie będziesz instalować A co do gresu to zawsze możesz zadzwonić do sklepu - na telefon też Ci na pewno udzielą informacji ciesze się, że się podobają A montować w WC będę na pewno ścienne podstawowe, oba kolory podłogowych i te ścienne z kawałkiem dekoru i prawdopodobnie szklany dekor. Kwiatków nie będzie, mimo, że mi sie podobają, ale to teraz taka moda na kwiatki a za kilka lat co???? Jaka taka praktyczna jestem (czasami aż za bardzo ), że lubię rzeczy takie klasyczne, które się nie opatrzą A do sklepu na pewno zadzwonię no ja też taka beznadziejna dlatego u nas wszystkie kafelki takie niemodne. no i benzynek nie ma mimo że mi się naprawdę podobają Efilko ale "benzynek" to nie kumam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Aniu, jakto co ma być? Będą piękne płytki. Zaimpregnować trzeba tak czy siak, bo inaczej wszelakie plamy będą wnikać w strukturę płytki, i nic już się nie da z nimi zrobić. Efilko, co to są te benzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No właśnie Edyś kruca bomba to jakiś kociokwik z tą Twoją ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Kurde, Ania - przegonisz mnie - a zaczynałyśmy równo :) (a nawet ja troszke wcześniej ) Nefer jak ja Cie mogę przegonić, no jak Ty okna juz masz, i drzwi, i bramę, i tynki zewn, i dach i tylko wykończeniówka Ci została No nie mam szans nawet gdybym bardzo chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Benzynka to rodzaj kafla - aktualnie bardzo modnego o przetarciach wyglądających jakby się benzyna rozlała. Jak Spider Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I jeszcze mam pytanko o kafle do garażu. One muszą mieć jakąś specjalną wytrzymałość czy to byle jakie się kupuje? (chodzi mi o to żeby nie pękały) no i najważniejsze dla mnie pytanie - co będziecie mieć na ścianach w garażu. To pytanie do wszystkich jakbyście mogli. Jeśli chodzi o podłogę w garażu to słyszałam, że najbardziej wytrzymałe są gres, piąta klasa ścieralności. Miałam podobne w poprzednim garażu i ni się nie stało, a wjeżdżały dwa samochody. jeśli chodzi o ściany to na tynk cementowo - wapienny przyjdzie po prostu farba. Też tak przerabiałam poprzednio i było ok. Nie będziemy w garażu myc samochodów. Zimą pojedziemy na myjnie, a latem (jak nam się zachce, tak dla zabawy) to na podjeździe nie brudziły Wam się te ściany? ja się boję że pomalowane się ubrudzą i odrapią Nie brudziły się bardziej niż na holu czy klatce schodowej gdzie sie ludziska o ściany ocierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac????? Termin jest trudny do ustalenia, ponieważ jest to ekipa w składzie 2 osób, którzy będa przychodzić do mnie popołudniami i w soboty. Buuuuuuuuuuuuuuu............... Kurde Edytko a to juz ostateczna ekipa, nie możesz innej poszukać czy oni są tak sprawdzeni, że nie chcesz innej ekipy Za tę ekipę daję się pokroić. Nie chcę innej, sa sprawdzeni, i wolę na nich poczekać niz brać znów jakichś patałachów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac????? Termin jest trudny do ustalenia, ponieważ jest to ekipa w składzie 2 osób, którzy będa przychodzić do mnie popołudniami i w soboty. Buuuuuuuuuuuuuuu............... Kurde Edytko a to juz ostateczna ekipa, nie możesz innej poszukać czy oni są tak sprawdzeni, że nie chcesz innej ekipy Za tę ekipę daję się pokroić. Nie chcę innej, sa sprawdzeni, i wolę na nich poczekać niz brać znów jakichś patałachów. a no to chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Kurde, Ania - przegonisz mnie - a zaczynałyśmy równo :) (a nawet ja troszke wcześniej ) Nefer jak ja Cie mogę przegonić, no jak Ty okna juz masz, i drzwi, i bramę, i tynki zewn, i dach i tylko wykończeniówka Ci została No nie mam szans nawet gdybym bardzo chciała Łoj, coś mi się widzi, że nieźle dajesz Kochana Ja nie mam pojęcia jakie chcę płytki http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts