bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Benzynka to rodzaj kafla - aktualnie bardzo modnego o przetarciach wyglądających jakby się benzyna rozlała. Jak Spider Grey Aaaaaa...no to znowu się czegoś nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Benzynka to rodzaj kafla - aktualnie bardzo modnego o przetarciach wyglądających jakby się benzyna rozlała. Jak Spider Grey A mnie pani na składzie mówiła, że to jakby skóra. Też to mi nie pasowało, co ona mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A powiedzieli przybliżony termin zakończenia prac????? Termin jest trudny do ustalenia, ponieważ jest to ekipa w składzie 2 osób, którzy będa przychodzić do mnie popołudniami i w soboty. Buuuuuuuuuuuuuuu............... Kurde Edytko a to juz ostateczna ekipa, nie możesz innej poszukać czy oni są tak sprawdzeni, że nie chcesz innej ekipy Za tę ekipę daję się pokroić. Nie chcę innej, sa sprawdzeni, i wolę na nich poczekać niz brać znów jakichś patałachów. A, no to inna sprawa, też mam takiego fachowca, ale on sam jeden człowieczek robi, kochany jest, strasznie miła gaduła, ale jakby on nam chatę wykańczał to może na Gwiazdkę 2009 by się udało A co oni będa u Ciebie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Kurde, Ania - przegonisz mnie - a zaczynałyśmy równo :) (a nawet ja troszke wcześniej ) Nefer jak ja Cie mogę przegonić, no jak Ty okna juz masz, i drzwi, i bramę, i tynki zewn, i dach i tylko wykończeniówka Ci została No nie mam szans nawet gdybym bardzo chciała Łoj, coś mi się widzi, że nieźle dajesz Kochana Ja nie mam pojęcia jakie chcę płytki http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Wiesz co, wejdziesz do sklepu, powiesz toooooo i nic innego , kupisz i masz Wiem, to nie takie proste, ale ja to już drugą chatę wykańczam, a będzie to moja siódma przeprowadzka, więc troszke doświadczenia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A co oni będa u Ciebie robić? Wszystko co się da. To takie złote rączki. 1. podwieszane sufity 2. ocieplenie poddasza 3. glify 4. obudowę kominka 5. podłogi 6. i jeszcze parę innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Obawiam się , że właśnie tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam ostatnio takie jak skóra. Cena 1500 zł za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A co oni będa u Ciebie robić? Wszystko co się da. To takie złote rączki. 1. podwieszane sufity 2. ocieplenie poddasza 3. glify 4. obudowę kominka 5. podłogi 6. i jeszcze parę innych rzeczy To prawie jak u mnie, tylko u mnie maja jeszcze murowac płot i kłaść pozbruk (chyba, że znajdę kogoś innego) A glify to kafelki czy cóś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Obawiam się , że właśnie tak zrobie I tego Ci życzę, żebyś znalazła swoje łał, bo wtedy to cena nawet nie straszna (oczywiście w granicach rozsądku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.08.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam ostatnio takie jak skóra. Cena 1500 zł za metr Ja też widziałam za 1400, ale to były kamienie zatopione w żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam ostatnio takie jak skóra. Cena 1500 zł za metr Ja też widziałam za 1400, ale to były kamienie zatopione w żywicy A ja jakieś włoskie cudo (nie pamietam jakie) widziałam za 3.500 zł. To jakieś szaleństwo i nie wiem dla kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Glify Aniu, to takie wykończenie otworów okiennych, po tynkach i zamontowaniu okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Glify Aniu, to takie wykończenie otworów okiennych, po tynkach i zamontowaniu okien. wiedziałam że mi się to z czymś kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Glify Aniu, to takie wykończenie otworów okiennych, po tynkach i zamontowaniu okien. wiedziałam że mi się to z czymś kojarzy Człowiek, to taki mądry się robi na tej budowie, jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałam ostatnio takie jak skóra. Cena 1500 zł za metr Ja też widziałam za 1400, ale to były kamienie zatopione w żywicy A ja jakieś włoskie cudo (nie pamietam jakie) widziałam za 3.500 zł. To jakieś szaleństwo i nie wiem dla kogo. Dżizas ile??????? Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Glify Aniu, to takie wykończenie otworów okiennych, po tynkach i zamontowaniu okien. wiedziałam że mi się to z czymś kojarzy Człowiek, to taki mądry się robi na tej budowie, jak nie wiem co. No, ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Glify Aniu, to takie wykończenie otworów okiennych, po tynkach i zamontowaniu okien. wiedziałam że mi się to z czymś kojarzy Człowiek, to taki mądry się robi na tej budowie, jak nie wiem co. No, ba A jak zaczynałam budowę, to nawet nie wiedziałam co to chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Glify Aniu, to takie wykończenie otworów okiennych, po tynkach i zamontowaniu okien. wiedziałam że mi się to z czymś kojarzy Człowiek, to taki mądry się robi na tej budowie, jak nie wiem co. No, ba A jak zaczynałam budowę, to nawet nie wiedziałam co to chudziak. Wstyd się przyznać ale ja też Ale teraz to ja jestem obcykana pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Wstyd to kraść i z d.....y spaść. I tak jeszcze wielu rzeczy nie jestem w stanie obcykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Wstyd to kraść i z d.....y spaść. I tak jeszcze wielu rzeczy nie jestem w stanie obcykać. No bo jeszcze się nie skończyłyśmy budować. Jeszcze trochę i bedziemy takie mundre, że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts