Edmar70 18.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam ranne ptaszki! Romku możesz nas trochę pomęczyć swoim towarzystwem. Masz na to pozwoleństwo. Cześć Edytko Ah dziękuję Ależ proszę. Nie za ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. jak to co - zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. Nie, no, Romku, proszę Cię, nie becz bo i ja zacznę jakoś Cię o to dzisiaj nie podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. jak to co - zakupy Za kupy to blondynki w szambie robią. Jakieś ciuszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. Dopiero o 10 jade ale muszę się doprowadzić do stanu użyteczności publicznej Jadę dziecku kupić buty. Sobie pewnie też cos kupię, jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. Nie, no, Romku, proszę Cię, nie becz bo i ja zacznę jakoś Cię o to dzisiaj nie podejrzewam A to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. Dopiero o 10 jade ale muszę się doprowadzić do stanu użyteczności publicznej Jadę dziecku kupić buty. Sobie pewnie też cos kupię, jak zwykle zresztą No tak, rok szkolny lada moment. Też czekają mnie zakupy dla dziatwy swojej. A i ja pewnie cos uszczknę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. jak to co - zakupy Za kupy to blondynki w szambie robią. Jakieś ciuszki? Ciuszki, jak zwykle ciuszki. Już mi sie szafa nie domyka Niedługo mnie chłop z domu wyrzuci z tymi ciuszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Aniu jesteś pewna gresu polerowanego w wiatrołapie????? Zawsze tam pełno piochu nie boisz się, że będzie się rysował?? Teraz jak już kupione to już nie czas na poddawanie w wątpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. Nie, no, Romku, proszę Cię, nie becz bo i ja zacznę jakoś Cię o to dzisiaj nie podejrzewam A to dlaczego? a tak se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. jak to co - zakupy Za kupy to blondynki w szambie robią. Jakieś ciuszki? Ciuszki, jak zwykle ciuszki. Już mi sie szafa nie domyka Niedługo mnie chłop z domu wyrzuci z tymi ciuszkami Boziu mi też się nie domyka ale to tylko dlatego że za dużo tych na pck trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jadę na zakupy i niestety nie będę miała dostępu do neta Ale za to wieczorkiem sobie odbiję. Mam nadzieję, że ktoś bedzie. N zakupy, o tej porze. A co będziesz kupywać. Dopiero o 10 jade ale muszę się doprowadzić do stanu użyteczności publicznej Jadę dziecku kupić buty. Sobie pewnie też cos kupię, jak zwykle zresztą No tak, rok szkolny lada moment. Też czekają mnie zakupy dla dziatwy swojej. A i ja pewnie cos uszczknę przy okazji. Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 jezzzzzzuuuuuuuuuuuuuuu chyba teraz nie zaczniecie rozmawiać o ciuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 to o czym Romku? ze mną jak z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Oj tak, mnie też trafia. Dla dzieci owszem, człowiek chce jak najlepiej. Ale nie swoim kosztem, na miłość boską. A co, mnie to sie nie należy. mam taki przykład na swojej szefowej. Dzieciaki chodza w markowych ciuchach (od Versace tudzież) A sama zapierdziela w podkoszulkach z sześciopaka, tyle, że w róznych kolorach. Nie mówiąc już o tym, że ma 2 pary spodni, i popsute suwaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Oj tak, mnie też trafia. Dla dzieci owszem, człowiek chce jak najlepiej. Ale nie swoim kosztem, na miłość boską. A co, mnie to sie nie należy. mam taki przykład na swojej szefowej. Dzieciaki chodza w markowych ciuchach (od Versace tudzież) A sama zapierdziela w podkoszulkach z sześciopaka, tyle, że w róznych kolorach. Nie mówiąc już o tym, że ma 2 pary spodni, i popsute suwaki. Ja pierdziele, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 jezzzzzzuuuuuuuuuuuuuuu chyba teraz nie zaczniecie rozmawiać o ciuchach Zawsze możemy pogadać o facetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Oj tak, mnie też trafia. Dla dzieci owszem, człowiek chce jak najlepiej. Ale nie swoim kosztem, na miłość boską. A co, mnie to sie nie należy. mam taki przykład na swojej szefowej. Dzieciaki chodza w markowych ciuchach (od Versace tudzież) A sama zapierdziela w podkoszulkach z sześciopaka, tyle, że w róznych kolorach. Nie mówiąc już o tym, że ma 2 pary spodni, i popsute suwaki. Ja pierdziele, masakra To mało powiedziane. Na wakacjach nie była juz od chyba 15 lat. Ale chłopaki i owszem. Nie ma tez ani zakietu, ani spodni wyjsciowych, zupełnie nic. Torebki nawet nie ma, zapierdziela w takiej sportowej, jak mój mąż ma na treningi. Cała jest beznadziejna. Ale o innych, to potrafi gadac od rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 jezzzzzzuuuuuuuuuuuuuuu chyba teraz nie zaczniecie rozmawiać o ciuchach Zawsze możemy pogadać o facetach no to zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 to o czym Romku? ze mną jak z dzieckiem Monia chciała o facetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts