efilo 18.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Oj tak, mnie też trafia. Dla dzieci owszem, człowiek chce jak najlepiej. Ale nie swoim kosztem, na miłość boską. A co, mnie to sie nie należy. mam taki przykład na swojej szefowej. Dzieciaki chodza w markowych ciuchach (od Versace tudzież) A sama zapierdziela w podkoszulkach z sześciopaka, tyle, że w róznych kolorach. Nie mówiąc już o tym, że ma 2 pary spodni, i popsute suwaki. Ja pierdziele, masakra To mało powiedziane. Na wakacjach nie była juz od chyba 15 lat. Ale chłopaki i owszem. Nie ma tez ani zakietu, ani spodni wyjsciowych, zupełnie nic. Torebki nawet nie ma, zapierdziela w takiej sportowej, jak mój mąż ma na treningi. Cała jest beznadziejna. Ale o innych, to potrafi gadac od rzeczy. Hm... jakbym siebie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 to o czym Romku? ze mną jak z dzieckiem Monia chciała o facetach Znaczy że o Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 to o czym Romku? ze mną jak z dzieckiem Monia chciała o facetach Znaczy że o Tobie? Znaczy, że o Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Oj tak, mnie też trafia. Dla dzieci owszem, człowiek chce jak najlepiej. Ale nie swoim kosztem, na miłość boską. A co, mnie to sie nie należy. mam taki przykład na swojej szefowej. Dzieciaki chodza w markowych ciuchach (od Versace tudzież) A sama zapierdziela w podkoszulkach z sześciopaka, tyle, że w róznych kolorach. Nie mówiąc już o tym, że ma 2 pary spodni, i popsute suwaki. Ja pierdziele, masakra To mało powiedziane. Na wakacjach nie była juz od chyba 15 lat. Ale chłopaki i owszem. Nie ma tez ani zakietu, ani spodni wyjsciowych, zupełnie nic. Torebki nawet nie ma, zapierdziela w takiej sportowej, jak mój mąż ma na treningi. Cała jest beznadziejna. Ale o innych, to potrafi gadac od rzeczy. Hm... jakbym siebie widziała To znaczy??? Sprecyzuj. Nie sądzę, abyś choc troche przypominała moją szefową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Idę doprowadzic się do porządku ale jeszcze przed 10 wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wcale nie o mnie tylko o facetach Ogólnie miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Idę doprowadzic się do porządku ale jeszcze przed 10 wrócę. a ja myślałem że zawsze jesteś porządna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Idę doprowadzic się do porządku ale jeszcze przed 10 wrócę. Ja się już przyrządziłam. Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A nie było życzenia za tą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wcale nie o mnie tylko o facetach Ogólnie miało być Ogólnie sie nie da. Zawsze trzeba konkretnego faceta obgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Idę doprowadzic się do porządku ale jeszcze przed 10 wrócę. a ja myślałem że zawsze jesteś porządna Masz jakieś wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Idę doprowadzic się do porządku ale jeszcze przed 10 wrócę. Ja się już przyrządziłam. Czekamy. A ja dopiero w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nareszcie nowa stronka To poproszę jakiegos przystojniaka. Chyba dawno żadnego nie było Romku, wybacz, mówie o facetach niekomlpetnie ubranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wcale nie o mnie tylko o facetach Ogólnie miało być Ogólnie sie nie da. Zawsze trzeba konkretnego faceta obgadać no to słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie, że i dla siebie trzeba. Ja to jestem zdania, że dla dzieci wszystko ale o sobie nie można zapominać. Jak widzę odstawione dzieci a obok mamusia w sukience z przed 10 lat to mnie trafia Oj tak, mnie też trafia. Dla dzieci owszem, człowiek chce jak najlepiej. Ale nie swoim kosztem, na miłość boską. A co, mnie to sie nie należy. mam taki przykład na swojej szefowej. Dzieciaki chodza w markowych ciuchach (od Versace tudzież) A sama zapierdziela w podkoszulkach z sześciopaka, tyle, że w róznych kolorach. Nie mówiąc już o tym, że ma 2 pary spodni, i popsute suwaki. Ja pierdziele, masakra To mało powiedziane. Na wakacjach nie była juz od chyba 15 lat. Ale chłopaki i owszem. Nie ma tez ani zakietu, ani spodni wyjsciowych, zupełnie nic. Torebki nawet nie ma, zapierdziela w takiej sportowej, jak mój mąż ma na treningi. Cała jest beznadziejna. Ale o innych, to potrafi gadac od rzeczy. Hm... jakbym siebie widziała To znaczy??? Sprecyzuj. Nie sądzę, abyś choc troche przypominała moją szefową. Zosia same markowe ciuchy - odstrzelona jak ta lala, a ja... zakupy ciuchowe to raz w roku kilka rzeczy co bym miała w czym do pracy chodzic i raz przed wakacjiami hurtem bluzki i spodnie na wyprzedażach Kosmetyki kupuje na allegro, do fryzjera chodzę dwa razy w roku a na manicure... wstyd się przyznać. Oczywiście ta kobita to jakaś karykatura mnie niemniej jednak dość trafna Na swoje usprawiedliwienie mam to że Zosia malusia i ciężko z nią sensowne zakupy robić bo ja przymierzam a ta się pod przymierzalnią drze 'mamo mamo' i od razu cała ochota na zakupy mi przechodzi. A zostawić ją z kimś to niestety nie jest takie łatwe i zazwyczaj ten czas musimy wykorzystać na jazdę po kafelkach albo spotkania na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Moniu specjalnie dla Ciebiehttp://img230.imageshack.us/img230/8265/manmu8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nareszcie nowa stronka To poproszę jakiegos przystojniaka. Chyba dawno żadnego nie było Romku, wybacz, mówie o facetach niekomlpetnie ubranych Proszę. Tylko czy on jest przystojny to ciężko stwierdzić. http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Moniu specjalnie dla Ciebie http://img230.imageshack.us/img230/8265/manmu8.jpg Mogliby czasami wpaść i mój samochód umyć Romku, dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nareszcie nowa stronka To poproszę jakiegos przystojniaka. Chyba dawno żadnego nie było Romku, wybacz, mówie o facetach niekomlpetnie ubranych Proszę. Tylko czy on jest przystojny to ciężko stwierdzić. http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg Ale za to jakie ciało dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ale za to jakie ciało dziękuję co tam ciało za dziesięc lat sflaczeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts