Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

a u nas nasz pan wykonawca który w czwartek się zarzekał że się stawi 'przysięgam' niestety nie zawitał na budowę. ma być jutro. na stro procent. taaa

A mój Pan od okien zarzeka się jak żaba błota, że w piątek będą okna.............................na milion procent :roll:

Pożyjemy, zobaczymy bo już dwa terminy przesunął a nasza bram też czeka na montaż i panowie od alarmu i pan instalator. Wszystko od tych pierdz..ielonych okien zależy

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodzwoniłam się dziś do wspólwłaściciela (właściciel wyjechał do Karpacza na swój ślub), puściłam mu taaaaką zjebkę, że facet zaczął się jąkać. :roll: a siebie nie poznawałam. Tak mnie wnerwili, że jakby któryś stał przede mną, to bym mu chyba z bańki wyjechała. :x Zaczął się motać, przepraszać, mówić, że pracownicy mieli pogrzeb :o :evil: :evil: Durny, myślał, że mu uwierzę, tym bardziej, że wcześniej był chrzest i też nie mogli przyjść. Tylko na nic to się nie zdało. Powiedział, że zaraz do mnie oddzwoni, a tu już minęło parę godzin i cisza. A teraz to juz nie odbiera ode mnie telefonów. I znów jestem w punkcie wyjścia. :roll: :-?

:evil: :evil: :evil: :evil:

Słub, pogrzeb, chrzciny...ku....wa czyj dziedek jeszcze musi zejść z tego świata, żeby skonczyli to co zaczęli :x

Ale dumna jestem z Ciebie, że taki mu nawtykałaś :lol:

A jak dzisiaj nie zadzwoni to jutro mu znowu nawtykaj.

A dużo jeszcze muszą zrobić i czy wszystko im zapłacilaś???

Może warto kogoś na gwałt poszukać kto dokończy a tamtym już nie zapłacisz :roll:

Aniu, a kogo teraz znajdę na gwałt i kto będzie chciał poprawiać po partaczach. :roll: :-?

Tynki są położone, ale w wielu miejscach są góry, doliny, kilka narożników nie jest wyprowadzonych. Tak naprawdę, to taka kosmetyka została. Dosłownie jakby sie sprężyli to na dzień, góra dwa dni roboty. Ale ja im tego nie daruję, chyba, że moje złote rączki od wykończniówki zlitują sie nade mną i po nich poprawią. :roll:

Aniu, a kogo teraz znajdę na gwałt i kto będzie chciał poprawiać po partaczach. :roll: :-?

Tynki są położone, ale w wielu miejscach są góry, doliny, kilka narożników nie jest wyprowadzonych. Tak naprawdę, to taka kosmetyka została. Dosłownie jakby sie sprężyli to na dzień, góra dwa dni roboty. Ale ja im tego nie daruję, chyba, że moje złote rączki od wykończniówki zlitują sie nade mną i po nich poprawią. :roll:

Ja podejrzewam że oni dlatego nie przychodzą. Komu się chce jechać specjalnie na poprawki do jakiejś upierdliwej baby?

A jak z kasą?

a u nas nasz pan wykonawca który w czwartek się zarzekał że się stawi 'przysięgam' niestety nie zawitał na budowę. ma być jutro. na stro procent. taaa

Mi mówili, że na 300 % pojawią się na drugi dzień. Odpowiedź pewnie znasz. :evil:

Ja pier#$. Ja jakbym ich dprwała to bym im nogi z d$#@ powyrywała i chyba nie tylko to :evil: