bobowa budowniczowa 18.08.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a u nas nasz pan wykonawca który w czwartek się zarzekał że się stawi 'przysięgam' niestety nie zawitał na budowę. ma być jutro. na stro procent. taaa A mój Pan od okien zarzeka się jak żaba błota, że w piątek będą okna.............................na milion procent Pożyjemy, zobaczymy bo już dwa terminy przesunął a nasza bram też czeka na montaż i panowie od alarmu i pan instalator. Wszystko od tych pierdz..ielonych okien zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.08.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dodzwoniłam się dziś do wspólwłaściciela (właściciel wyjechał do Karpacza na swój ślub), puściłam mu taaaaką zjebkę, że facet zaczął się jąkać. a siebie nie poznawałam. Tak mnie wnerwili, że jakby któryś stał przede mną, to bym mu chyba z bańki wyjechała. Zaczął się motać, przepraszać, mówić, że pracownicy mieli pogrzeb Durny, myślał, że mu uwierzę, tym bardziej, że wcześniej był chrzest i też nie mogli przyjść. Tylko na nic to się nie zdało. Powiedział, że zaraz do mnie oddzwoni, a tu już minęło parę godzin i cisza. A teraz to juz nie odbiera ode mnie telefonów. I znów jestem w punkcie wyjścia. Słub, pogrzeb, chrzciny...ku....wa czyj dziedek jeszcze musi zejść z tego świata, żeby skonczyli to co zaczęli Ale dumna jestem z Ciebie, że taki mu nawtykałaś A jak dzisiaj nie zadzwoni to jutro mu znowu nawtykaj. A dużo jeszcze muszą zrobić i czy wszystko im zapłacilaś??? Może warto kogoś na gwałt poszukać kto dokończy a tamtym już nie zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.08.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Idę do domciu, może uda mi się jeszcze dzisiaj wpaść Milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Aniu, a kogo teraz znajdę na gwałt i kto będzie chciał poprawiać po partaczach. Tynki są położone, ale w wielu miejscach są góry, doliny, kilka narożników nie jest wyprowadzonych. Tak naprawdę, to taka kosmetyka została. Dosłownie jakby sie sprężyli to na dzień, góra dwa dni roboty. Ale ja im tego nie daruję, chyba, że moje złote rączki od wykończniówki zlitują sie nade mną i po nich poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Monia zakupy udane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Aniu, a kogo teraz znajdę na gwałt i kto będzie chciał poprawiać po partaczach. Tynki są położone, ale w wielu miejscach są góry, doliny, kilka narożników nie jest wyprowadzonych. Tak naprawdę, to taka kosmetyka została. Dosłownie jakby sie sprężyli to na dzień, góra dwa dni roboty. Ale ja im tego nie daruję, chyba, że moje złote rączki od wykończniówki zlitują sie nade mną i po nich poprawią. Ja podejrzewam że oni dlatego nie przychodzą. Komu się chce jechać specjalnie na poprawki do jakiejś upierdliwej baby? A jak z kasą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kasa nie jest do końca zapłacona.Najwyraźniej podłapali nową fuchę, (na boku oczywiście) bo nie chce im się poprawek robić, tym bardziej, że szef wyjechał na 2 tyg. a oni robią co chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ależ to wkurzające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ależ to wkurzające. Owszem i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dobry Wieczór Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Monia zakupy udane? dziecko obkupiłam a sobie pierwszy raz nic nie kupiłam. Może to i dobrze bo niedługo szafa mi się rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a u nas nasz pan wykonawca który w czwartek się zarzekał że się stawi 'przysięgam' niestety nie zawitał na budowę. ma być jutro. na stro procent. taaa Mi mówili, że na 300 % pojawią się na drugi dzień. Odpowiedź pewnie znasz. Ja pier#$. Ja jakbym ich dprwała to bym im nogi z d$#@ powyrywała i chyba nie tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Monia zakupy udane? dziecko obkupiłam a sobie pierwszy raz nic nie kupiłam. Może to i dobrze bo niedługo szafa mi się rozleci kompletnie nic sobie nie kupiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Monia zakupy udane? dziecko obkupiłam a sobie pierwszy raz nic nie kupiłam. Może to i dobrze bo niedługo szafa mi się rozleci kompletnie nic sobie nie kupiłaś??? Sama się sobie dziwię ale tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To opowiadaj w co dziecko obkupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To opowiadaj w co dziecko obkupiłaś No co ty, nie będę przynudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To w takim razie ja się pożegnam o pędzę spać.Dobranoc Monisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To w takim razie ja się pożegnam o pędzę spać. Dobranoc Monisiu Ja też uciekam bo strasznie jestem zmeczona dzisiejszym dniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.08.2008 03:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam serdecznie o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts