Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

ANIA - Hannah to po hebrajsku "łaska" lub "wdzięk", bywa też to imię tłumaczone jako "pełna wdzięku". Niesie ze sobą przedziwną zdolność do cierpień, co dzień każdy otwiera i goi jak ranę, morze kochania, źródło przeczyste łez, dźwięk głęboki, co niebo z ziemią kojarzy. Milcząca prześwietlona zjawa, jak odblask święty przy ludzkiej obecna twarzy. Anny zwykle mają dobre rozeznanie w realiach tego świata. Są praktyczne i zapobiegliwe i chociaż wrażliwe, to raczej wolne są od pokus, aby bujać w obłokach. Zwykle mocno stoją na ziemi i służą radą, pomocą i opieką swoim bliskim. Wiele ważnych dla Anny spraw dzieje się po prostu... w jej rodzinie.

jesteś "pełna wdzieku" więc juz szukam zwierzątka pasujące

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ANIA - Hannah to po hebrajsku "łaska" lub "wdzięk", bywa też to imię tłumaczone jako "pełna wdzięku". Niesie ze sobą przedziwną zdolność do cierpień, co dzień każdy otwiera i goi jak ranę, morze kochania, źródło przeczyste łez, dźwięk głęboki, co niebo z ziemią kojarzy. Milcząca prześwietlona zjawa, jak odblask święty przy ludzkiej obecna twarzy. Anny zwykle mają dobre rozeznanie w realiach tego świata. Są praktyczne i zapobiegliwe i chociaż wrażliwe, to raczej wolne są od pokus, aby bujać w obłokach. Zwykle mocno stoją na ziemi i służą radą, pomocą i opieką swoim bliskim. Wiele ważnych dla Anny spraw dzieje się po prostu... w jej rodzinie.

O rany... to się naprawdę zgadza..... :oops: :lol: :lol:

A dla mnie Bobunia jest akuratne :D W każdym razie pozostaję przy tym zdrobnieniu, róbta i mówta co chceta :wink:

Ależ oczywiście... Brazunia nie ma problemu. Każdy może mówić jak mu się podoba :lol: :lol:

A właściwie skąd to się wzięło, żeby wymyślać pseudo

aha ...kiedyś nazwałaś Romk-ka Tygryskiem, co mu się bardzo spodobało (przynajmniej tak mówił) a on stwierdzł, że będzie szukał pseudo dla mnie.... :lol:

I tak szuka już kilka dni....

Zobaczymy co znajdzie :roll:

mam nadzieję że od mojego towarzystwa Cie ta głowa nie boli? :cry:

Nieee..... ja tak mam dość często......jak mnie zacznie - przepraszam za wyrażenie - napier...ać to jest koniec mojego dnia :cry: :cry:

A z Tobą Romku jest mi bardzo miło :lol:

i cieszę się że Braza do nas wpadła :lol:

ale nadal nie ma Edytki :(