Rom 30.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ANIA - Hannah to po hebrajsku "łaska" lub "wdzięk", bywa też to imię tłumaczone jako "pełna wdzięku". Niesie ze sobą przedziwną zdolność do cierpień, co dzień każdy otwiera i goi jak ranę, morze kochania, źródło przeczyste łez, dźwięk głęboki, co niebo z ziemią kojarzy. Milcząca prześwietlona zjawa, jak odblask święty przy ludzkiej obecna twarzy. Anny zwykle mają dobre rozeznanie w realiach tego świata. Są praktyczne i zapobiegliwe i chociaż wrażliwe, to raczej wolne są od pokus, aby bujać w obłokach. Zwykle mocno stoją na ziemi i służą radą, pomocą i opieką swoim bliskim. Wiele ważnych dla Anny spraw dzieje się po prostu... w jej rodzinie. jesteś "pełna wdzieku" więc juz szukam zwierzątka pasujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ANIA - Hannah to po hebrajsku "łaska" lub "wdzięk", bywa też to imię tłumaczone jako "pełna wdzięku". Niesie ze sobą przedziwną zdolność do cierpień, co dzień każdy otwiera i goi jak ranę, morze kochania, źródło przeczyste łez, dźwięk głęboki, co niebo z ziemią kojarzy. Milcząca prześwietlona zjawa, jak odblask święty przy ludzkiej obecna twarzy. Anny zwykle mają dobre rozeznanie w realiach tego świata. Są praktyczne i zapobiegliwe i chociaż wrażliwe, to raczej wolne są od pokus, aby bujać w obłokach. Zwykle mocno stoją na ziemi i służą radą, pomocą i opieką swoim bliskim. Wiele ważnych dla Anny spraw dzieje się po prostu... w jej rodzinie. O rany... to się naprawdę zgadza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A dla mnie Bobunia jest akuratne W każdym razie pozostaję przy tym zdrobnieniu, róbta i mówta co chceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kwiatuszek super:) To jak przyjdzie Edytka to zapytamy czy się jej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A dla mnie Bobunia jest akuratne W każdym razie pozostaję przy tym zdrobnieniu, róbta i mówta co chceta Ależ oczywiście... Brazunia nie ma problemu. Każdy może mówić jak mu się podoba A właściwie skąd to się wzięło, żeby wymyślać pseudo aha ...kiedyś nazwałaś Romk-ka Tygryskiem, co mu się bardzo spodobało (przynajmniej tak mówił) a on stwierdzł, że będzie szukał pseudo dla mnie.... I tak szuka już kilka dni.... Zobaczymy co znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Motylki mają dużo wdzięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 juz wiem czym sie Braza zajmuje zobaczcie sami: http://www.braza.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Motylki mają dużo wdzięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Bobunie też znalazłem: http://www.bobowa.pl/ ma swoja gminę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 juz wiem czym sie Braza zajmuje zobaczcie sami: http://www.braza.com nie można otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Bobunie też znalazłem: http://www.bobowa.pl/ ma swoja gminę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 juz wiem czym sie Braza zajmuje zobaczcie sami: http://www.braza.com nie można otworzyć rzeczywiście przestało teraz działać spróbuj później - ciekawa branża mam nadzieję że od mojego towarzystwa Cie ta głowa nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 juz wiem czym sie Braza zajmuje zobaczcie sami: http://www.braza.com Nie chce się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 juz wiem czym sie Braza zajmuje zobaczcie sami: http://www.braza.com Nie chce się otworzyć nie wiedziałem , że zajmujesz sie medycyną......estetyczną nic więcej nie zdradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 mam nadzieję że od mojego towarzystwa Cie ta głowa nie boli? Nieee..... ja tak mam dość często......jak mnie zacznie - przepraszam za wyrażenie - napier...ać to jest koniec mojego dnia A z Tobą Romku jest mi bardzo miło i cieszę się że Braza do nas wpadła ale nadal nie ma Edytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Przykro mi z powodu główki Motylku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też dzisiaj jakaś taka "rozbita" jestem. Idę chyba dod omu spać po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też dzisiaj jakaś taka "rozbita" jestem. Idę chyba dod omu spać po pracy może ciśnienie jest coś nie teges ja też sie jakoś kiepsko dzisiaj czuje tylko sie przykryć kocykiem i zasnąć hmmmm pomażyc można - do tego momentu jeszcze wiele godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Przykro mi z powodu główki Motylku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts