efilo 20.08.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jak to uciekasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jak to uciekasz?? Inni uciekają, inni przybywają... Witanko!!! Kiedy ja zacznę ogrodzenie planować??? Hmmmm... jeszcze dużo wody upłynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Edyś a co stoi na przeszkodzie? Przynajmniej możesz lepiej sprawe przemyślec a nie na łapu capu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.08.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jasne, że już coś tam obmyślam. Ale biorąc pod uwagę, że dopiero w przyszłym roku może zacznę tak na poważnie myśleć o ogrodzeniu, to sto razy zmieni mi się koncepcja. I od nowa będę musiała obmyślać koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 a to też prawda ja tak już z wieloma 'przemyślanymi' sprawami miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 a to też prawda ja tak już z wieloma 'przemyślanymi' sprawami miałam Boziuuuu... chyba wszyscy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wpadłam na momencik pożegnać się.Do zobaczenia we wrześniu.Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Pa Moniu wypocznij za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Romek czy Ty zrobiłeś ogrodzenie frontu u siebie? Namiętnie szukam jakiejś inspiracji i wykonawcy i nic nie mogę znaleźć Na razie mam wylany fundament pod murek i wystają z niego metalowe kwadratowe słupki. Na to na razie naciągnięta jest siatka leśna. Docelowo będzie murek z klinkieru i nabity będzie drewniany płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 I znowu mam szczęście To ja poprosze wspomnienie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 no to jeszcze raz inspiracje do płotu wkleiłam przypadkiem u efilo ale się poprawiam i wklejam u Ciebi to co zaprojektowała alfreda może Ci się przyda http://img45.imageshack.us/img45/2343/img0554lf.jpg http://img45.imageshack.us/img45/4879/img0532wl.jpg Dzięki Aniu Zrobiłam wczoraj rozeznanie i okazało się, że ceny płotów są tak kosmiczne, że strach się bać Jestem w sobotę umówiona u producenta i mam nadzieję, że też mi pokaże swoją pracę i się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a to też prawda ja tak już z wieloma 'przemyślanymi' sprawami miałam Boziuuuu... chyba wszyscy tak mają. Ja też tak mam Ale zauważyłam, że im niej się zastanawiam, tym mniej mam wątpliwości i szybciej się decyduję. A najlepiej jak trzeba zadecydować szybko, to wtedy jest błyskawiczna analiza moich potrzeb i ofert na rynku i bęc, już jest decyzja. Co prawda czasami sa t ą błędne decyzje, edna nie na tyle, żeby powodowały moją frustrację. Poza tym niestety najczęściej mamy ograniczenie finansowe co też w jakiś sposób ułatwia wybór. To tyle...taka moja mała dygresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 całuski dla wszystkich , wpadłam na sekundkę i już uciekam ale stęskniłam się za wami Przychodź częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Pa Moniu wypocznij za nas Ty to pożyjesz Monia Pogody Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Romek czy Ty zrobiłeś ogrodzenie frontu u siebie? Namiętnie szukam jakiejś inspiracji i wykonawcy i nic nie mogę znaleźć Na razie mam wylany fundament pod murek i wystają z niego metalowe kwadratowe słupki. Na to na razie naciągnięta jest siatka leśna. Docelowo będzie murek z klinkieru i nabity będzie drewniany płot A orientowałeś się ile kosztuje drewniany płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 I znowu mam szczęście To ja poprosze wspomnienie lata Moim wspomnieniem lata jest....................dachówka Cały czas o niej myślałam jak byłam na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Romek czy Ty zrobiłeś ogrodzenie frontu u siebie? Namiętnie szukam jakiejś inspiracji i wykonawcy i nic nie mogę znaleźć Na razie mam wylany fundament pod murek i wystają z niego metalowe kwadratowe słupki. Na to na razie naciągnięta jest siatka leśna. Docelowo będzie murek z klinkieru i nabity będzie drewniany płot A orientowałeś się ile kosztuje drewniany płot Jeżeli chodzi o robociznę to nic nie zapłacę bo bo wszytko będę robił z teściem. Jeżeli chodzi o materiał to: zostało mi dużo klinkieru z kominów - dokupię trochę i będę miał murek taki sam jak kominy. Jeżeli chodzi o deski to kupię w tarkaku oheblowane deski, pomaluje je i przykręcę. Jeżeli chodzi o bramę - to kupię suwaną i też ponabijam na nią deseczki. Tak samo będzie z furtką. Nie mam tylko pojęcia ile to wszystko będzie kosztować. A wczoraj był u mnie na rozmowach tynkarz Prawdopodobnie we wrześniu będę miał tynkowaną chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 I znowu mam szczęście To ja poprosze wspomnienie lata Moim wspomnieniem lata jest....................dachówka Cały czas o niej myślałam jak byłam na wakacjach a ja myślałem raczej o plaży, albo górach, wypoczynku...itd itp miałaś w wakację nie myśleć o budowie!!!! To był czas żeby sie odstresować i nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Prawdopodobnie we wrześniu będę miał tynkowaną chatę Hurraaa Mi też mają zacząć ocieplać i tynkować we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts