Rom 22.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Cześć Efilo nie szukałem innej - czekam tu na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no to gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 aNIA W SĄDZIE, mONIA NA WAKACJACH A RESZTA TO JA NIE MAM POJĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a Ty w pracce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a Ty w pracce? oczywiście a Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ja tez dlatego mnie nie było przy kompie - byłam na lanczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 LANCZYKU???????????? a co to jest lanczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Kurka chyba znalazłam dziennik o największym stosunku liczby stron komentarzy do liczby stron dziennika Bobowa masz piękną dachówkę - nigdy mi się nie podobały brazowe, ale taka ciemnoczekoladowa jest super i serio się zastanawiam nad zmianą mojej koncepcji... Pozdrawiam i będę się tu jeszcze wpraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 LANCZYKU???????????? a co to jest lanczyk No taaaak a Wy tu sobie pogaduchy i dlatego te komentarze są takie dłuuugaśne i nadrobić się nie da Lanczyk to obiad po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Jestem Wpadłam na chwilke podzielić się informacjami W Sądzie ok, choc mój tata bardzo to przyżył Okna...hm....przyjechały w szystkie z wyjątkiem tegi wielkiego fixa bo "podob o się zbiła szyba w transporcie powiedział mi Pan, który z tymi oknami przyjechał . No to jak ...on tego nie wie Tereferekuku I tak nie wierzę Drzwi nie ma Mają być ku@$%w poniedziałek,ale powinnam się cieszyć bo przywieźli zastępcze Jakoś się nie cieszę Parapety może dzisiaj dojadą No niech ja tylko tego faceta dorwę. Już ja się z nim rozliczę ....finansowo.....w odpowiedni sposób Sam się podpisał pod umową że jak do dzisiaj (dzisiaj określiliśmy nieprzekraczalny termin) nie będzie to cena będzie obniżona o 5 tyś. Zobaczymy.................. A teraz idę poczytać co napisaliście i czekam na moje psiapsiólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no to masz ambitny plan. trzymam kciuki co by nic ani nikt nie nawalił. a o co chodzi z tym sądem? bo to już któryś raz wypływa a ja nie w temacie. jakoś wcześniej mi było głupio zapytać no ale tyle czasu być nie w temacie to już nie mogę W wieku emerytalnym moja mama przeżywać zaczęła drugą mlodość i postanowiła rozwieść się (co uczyniła 1,5 roku temu),i zerwała wszelkie kontakty ze swoją CAŁĄ rodziną (również dziećmi i wnukami) a teraz ciąga nas po Sądach To tak w wielkim skrócie A to se mama zaszalała Noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Efilo, Romku dzięki za kciuki. Potem zdam relację co udało się zrealizować Mam nadzieję, że wszystko A dzisiaj po pracy wpadam w wir gotowania A co będziesz gotować???? Wszystko gotowe Na obiadek: mielone, gulasz, kasza, ziemniaki, buraczki kapusta kwaszona Do kawki: sernik i babka (ze sklepu ) Na kolację: sałatka jarzynowa, sałatka z tuńczyka, galart, łosoś, wędlinki, kiełbaski na ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 LANCZYKU???????????? a co to jest lanczyk No taaaak a Wy tu sobie pogaduchy i dlatego te komentarze są takie dłuuugaśne i nadrobić się nie da Lanczyk to obiad po polsku dzieki za wyjaśnienia I proszę mi tu nie insynuować - nasze komentarze są czysto budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Efilo, Romku dzięki za kciuki. Potem zdam relację co udało się zrealizować Mam nadzieję, że wszystko A dzisiaj po pracy wpadam w wir gotowania A co będziesz gotować???? Wszystko gotowe Na obiadek: mielone, gulasz, kasza, ziemniaki, buraczki kapusta kwaszona Do kawki: sernik i babka (ze sklepu ) Na kolację: sałatka jarzynowa, sałatka z tuńczyka, galart, łosoś, wędlinki, kiełbaski na ciepło ale mi narobiłaś smaka nie słyszysz jak mi w brzuchu burczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no to masz ambitny plan. trzymam kciuki co by nic ani nikt nie nawalił. a o co chodzi z tym sądem? bo to już któryś raz wypływa a ja nie w temacie. jakoś wcześniej mi było głupio zapytać no ale tyle czasu być nie w temacie to już nie mogę W wieku emerytalnym moja mama przeżywać zaczęła drugą mlodość i postanowiła rozwieść się (co uczyniła 1,5 roku temu),i zerwała wszelkie kontakty ze swoją CAŁĄ rodziną (również dziećmi i wnukami) a teraz ciąga nas po Sądach To tak w wielkim skrócie Nieźle Nie możesz l4 sobie załatwić i się nie stawić? Wiesz co Efilko to szkoda odwlekać, jest to dla nas na tyle przykre, że chcemy mieć to jak najszybciej za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Biedny tato Ania Nie nerwujsia, swoją drogą też bym się nie mogła na okna doczekać. Co ja mówię. Też nie mogę Dorcia to Ty u Braży nie byłaś w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Okna...hm....przyjechały w szystkie z wyjątkiem tegi wielkiego fixa bo "podob o się zbiła szyba w transporcie powiedział mi Pan, który z tymi oknami przyjechał . No to jak ...on tego nie wie cóś mocno naciagana ta wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dzień Dobry!!!! Właśnie wszedłem na forum z zamiarem przeczytania kilku stron napisanych w tym wątku wczorajszego popołudnia....a ty nic....cisza....nikogo nie było.... .......i co ja biedy żuczek teraz zrobię.......co będę czytał do porannej kawy..... ......jak ja się teraz odnajdę...... .......wogóle mi się to nie podoba Oj Romek Ty po południu nie wpadasz a chciałbyś sobie czytać. Przyjdź, napisz coś to sobie na drugi dzien poczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 DorciaIQ przeczytałaś całe komentarze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Kurka chyba znalazłam dziennik o największym stosunku liczby stron komentarzy do liczby stron dziennika Bobowa masz piękną dachówkę - nigdy mi się nie podobały brazowe, ale taka ciemnoczekoladowa jest super i serio się zastanawiam nad zmianą mojej koncepcji... Pozdrawiam i będę się tu jeszcze wpraszać Cześć Dorcia wpadaj, pisz, wpraszaj się Miło mi, że jesteś i dzięki za komplementa W rzeczywistości ta dachówka to ma różne kolory w zalezności od pogody, w słońcu jest pięknie czekoladowa, w cieniu trochę ciemniejsza, a w pochmurny dzień taka...hm....jakby to określić...bardziej grafitowo - czarno - brązowa z przewagą tych dwóch pierwszych kolorów Dla mnie jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts