efilo 25.08.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 to ten dach w końcu ceglany czy czerwony bo to duża różnica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 to ten dach w końcu ceglany czy czerwony bo to duża różnica jest upsssssssss w sumie to ceglany - no taki rudy ale mi sie kojarzy z czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 to ten dach w końcu ceglany czy czerwony bo to duża różnica jest upsssssssss w sumie to ceglany - no taki rudy ale mi sie kojarzy z czerwonym a ja tu szukam takiego szkaradziejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ech... faceci i kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ech... faceci i kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 zaraz mi się przypomina reklama jakiejś farby co facet z rybą morskiego szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 zaraz mi się przypomina reklama jakiejś farby co facet z rybą morskiego szuka bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 zaraz mi się przypomina reklama jakiejś farby co facet z rybą morskiego szuka była taka - faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 większość znanych mi facetów myśli że indygo to odcień różowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 musiałem właśnie sprawdzić na necie co to za kolor bo nie miałem pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dżinsowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 O jejku, jejku! Tyle stron komentarzy! Nie przeczytałam ich, wybacz. Ale przeczytałam Twój dziennuk i jestem pod wrażeniem, jak spokojna osoba zamienia sie w demona budowy, kiedy trzeba się użerać z realizatorami marzeń. Ja na razie mam papierologie za soba. Budynek wytyczony i.... ciągle czekam na rozpoczęcie czyli wejście wykonawców stanu surowego. Ale cieszę się, że u was idzie do przodu i powstaje ładny domek. Pozdrawiam Witaj majkoski Dziękuję za miłe słowa i trzymam kciuki za Twoją budowę A gdzie Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu piszesz że tyle rzeczy przyjechało a ja się pytam - GDZIE ZDJĘCIA?????? bedom może jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 O jejku, jejku! Tyle stron komentarzy! Nie przeczytałam ich, wybacz. Ale przeczytałam Twój dziennuk i jestem pod wrażeniem, jak spokojna osoba zamienia sie w demona budowy, kiedy trzeba się użerać z realizatorami marzeń. Ja na razie mam papierologie za soba. Budynek wytyczony i.... ciągle czekam na rozpoczęcie czyli wejście wykonawców stanu surowego. Ale cieszę się, że u was idzie do przodu i powstaje ładny domek. Pozdrawiam Witaj majkoski Dziękuję za miłe słowa i trzymam kciuki za Twoją budowę A gdzie Twój dziennik no też się zastanawiałam... CO TU TAKA CISZA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ech... faceci i kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć efilko Fajny weekend miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu piszesz że tyle rzeczy przyjechało a ja się pytam - GDZIE ZDJĘCIA?????? bedom może jeszcze dzisiaj jak to może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dlaczego do wieczora jeszcze tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu piszesz że tyle rzeczy przyjechało a ja się pytam - GDZIE ZDJĘCIA?????? bedom może jeszcze dzisiaj jak to może Na pewno nie będzie zdjęć drzwi i parapetów bo Pan powiedział, że będą w .....środę No zobaczymy, komu będzie bardziej smutno jak przyjdzie regulować należność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dlaczego do wieczora jeszcze tyle czasu bo teraz jestem w pracy a zdjęcia mam w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts