bobowa budowniczowa 30.01.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A takie ambitne plany miałam na popołudnie: pakować się i dalej przewozić... cóz.... chyba jednak nic z tego... chyba sobie dzisiaj odpszczę i pójdę spać.... już mnie życie nauczyło, że nie trzeba być idealna perfekcjonistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też dzisiaj jakaś taka "rozbita" jestem. Idę chyba dod omu spać po pracy może ciśnienie jest coś nie teges ja też sie jakoś kiepsko dzisiaj czuje tylko sie przykryć kocykiem i zasnąć hmmmm pomażyc można - do tego momentu jeszcze wiele godzin I tak zróbcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też dzisiaj jakaś taka "rozbita" jestem. Idę chyba dod omu spać po pracy może ciśnienie jest coś nie teges ja też sie jakoś kiepsko dzisiaj czuje tylko sie przykryć kocykiem i zasnąć hmmmm pomażyc można - do tego momentu jeszcze wiele godzin I tak zróbcie ja mam dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też dzisiaj jakaś taka "rozbita" jestem. Idę chyba dod omu spać po pracy może ciśnienie jest coś nie teges ja też sie jakoś kiepsko dzisiaj czuje tylko sie przykryć kocykiem i zasnąć hmmmm pomażyc można - do tego momentu jeszcze wiele godzin I tak zróbcie ja mam dyżur Gdzie ? w pracy? czy w domu? Bo jak w pracy to nie wiem dlaczego się cieszysz... a jak w domku to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też dzisiaj jakaś taka "rozbita" jestem. Idę chyba dod omu spać po pracy może ciśnienie jest coś nie teges ja też sie jakoś kiepsko dzisiaj czuje tylko sie przykryć kocykiem i zasnąć hmmmm pomażyc można - do tego momentu jeszcze wiele godzin I tak zróbcie ja mam dyżur Gdzie ? w pracy? czy w domu? Bo jak w pracy to nie wiem dlaczego się cieszysz... a jak w domku to rozumiem w domu - z Marcią haha naprawdę coś jest dzisiaj nie tak - przed chwila trzy razy adresowałem kopertę zanim mi sie udało poprawny adres wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 BB a Ty jescze w pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No jak z Martusią to miłe popołudnie Ci się zapowiada Może razem pośpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No jak z Martusią to miłe popołudnie Ci się zapowiada Może razem pośpicie? HAHA chyba nie wiesz co mówisz toż to diabełek w skórze aniołka http://www.braza.com działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No jak z Martusią to miłe popołudnie Ci się zapowiada Może razem pośpicie? HAHA chyba nie wiesz co mówisz toż to diabełek w skórze aniołka http://www.braza.com działa Ale takie dzieciątka są najsłodsze No jak Braza zobaczy czym się zajmuje.....hm..... Za chwilę ide do domku, może jeszcze dzisiaj wpadnę A Edytki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ufff... już jestem. A właściwie dopiero. Od kilku dni mam w firmie panią audyt i dzisiaj zanim dotarłam do pracy, owa pani usiadła przy moim biurku, a co za tym idzie - komputerze. Wściekłam się jak cholera, ale cóż mogłam zrobić, dopiero teraz polazła sobie. Trochę z Wami posiedzę, ale niedługo, bo już o 16 idę do domciu, a tam trochę roboty na mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kwiatuszku nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.01.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kwiatuszku nareszcie jesteś ekhm...eeee...noooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kwiatuszku nareszcie jesteś ekhm...eeee...noooo.... BB mianowała Cię tak dzisiaj jeżeli nie prześledziłaś naszych dzisiejszych wypocin to głupio to musiało zabrzmieć haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kwiatuszku nareszcie jesteś ekhm...eeee...noooo.... BB mianowała Cię tak dzisiaj jeżeli nie prześledziłaś naszych dzisiejszych wypocin to głupio to musiało zabrzmieć haha No tak, teraz już wiem o co chodzi. Kwiatuszek...hm... ale chyba taki z kolcami hihih Romku głupio - niegłupio, ale ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Edit jutro ta Pani też przychodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Edit jutro ta Pani też przychodzi??? Niestety tak Ciekawe, która z nas pierwsza zajmie MOJE biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Edit jutro ta Pani też przychodzi??? Niestety tak Ciekawe, która z nas pierwsza zajmie MOJE biurko walcz na całego!!! albo bądz wcześniej w pracy to ja już się pożegnam miłego popołudnia papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 znowu wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 http://www.braza.com działa Skoro ma taki intratny jenteres, to dlaczego nie stać mnie w tej chwili na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Edit jutro ta Pani też przychodzi??? Niestety tak Ciekawe, która z nas pierwsza zajmie MOJE biurko walcz na całego!!! albo bądz wcześniej w pracy to ja już się pożegnam miłego popołudnia papa A najlepiej nocuj w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts