bobowa budowniczowa 26.08.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 cześć kochani czy bajzel czy jubel czy gemela:-) i tak sprzątać trzeba więc uczyniłam to samo póki moja kupa śmieci nie przerosła domu Cześć Coś Kochana podpadasz ostatnio Strasznie Cię mało u nas co za bezczelność mówi " u nas" jakby conajmniej był współwłaścicielem dzienniczka Cześć Aniu Witamy Cię u NAS Idę czytać co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 wiem wiem ale cóż żeby było za co budować trzeba ciężko pracować hmm ależ mi się zrymowało ale już niedługo nadrobię zaległości mianuję Cię forumową poetką hmmmm co za odpowiedzialna funkcja nie wiem czy podołam dasz sobie radę na początek poproszę o jakiś wierszyk okolicznościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Byłam, przeczytałam, poprosze o bieżącą fotorelację z wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Tyle jest do świąt wielkanocnych ale to już nierealny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Tyle jest do świąt wielkanocnych ale to już nierealny termin a to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 NASZA ANIA SMUTNA BYłA KOTKA SOBIE WIęC SPRAWIłA WSZYSCY CIESZą SIę SZALENIE MIKI PODBIł CAłą ZIEMIę ROMEK W TROSCE O RODZINę BO Ją KOCHA JAK SZALONY POPRACOWAł TRZY GODZINY, STRASZNIE BYł ZADOWOLONY... BO GEMELę ,BARDZO WIELKą, OJ BO NIEBEZPIECZNIE BYłO, ROZPRACOWAł WłASNą RęKą I ZAGADKę DAł EFILO JęZYK BYWA KłOPOTLIWY KAżDY REGION MA SWE PRAWA CHOć PO POLSKU TU "MóWIMY" TO "GEMELA" HMMM ODSTAWA:-) LECZ EFILKO NOS DO GóRY JęZYK POLSKI JEST OBSZERNY I OD MORZA Aż PO GóRY PEREłECZKI W NIM ZNAJDZIEMY:-) HMMMM JAK BęDę MIEć CZAS TO SPRóBUJę CZEGOś LEPSZEGO:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 WłAśNIE EFILKO DLACZEGO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Tyle jest do świąt wielkanocnych ale to już nierealny termin a to dlaczego no właśnie - dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Gdyż mieliśmy miec chałupę przykrytą dachem 15 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 NASZA ANIA SMUTNA BYłA KOTKA SOBIE WIęC SPRAWIłA WSZYSCY CIESZą SIę SZALENIE MIKI PODBIł CAłą ZIEMIę ROMEK W TROSCE O RODZINę BO Ją KOCHA JAK SZALONY POPRACOWAł TRZY GODZINY, STRASZNIE BYł ZADOWOLONY... BO GEMELę ,BARDZO WIELKą, OJ BO NIEBEZPIECZNIE BYłO, ROZPRACOWAł WłASNą RęKą I ZAGADKę DAł EFILO JęZYK BYWA KłOPOTLIWY KAżDY REGION MA SWE PRAWA CHOć PO POLSKU TU "MóWIMY" TO "GEMELA" HMMM ODSTAWA:-) LECZ EFILKO NOS DO GóRY JęZYK POLSKI JEST OBSZERNY I OD MORZA Aż PO GóRY PEREłECZKI W NIM ZNAJDZIEMY:-) HMMMM JAK BęDę MIEć CZAS TO SPRóBUJę CZEGOś LEPSZEGO:-) hihihi ale mi się podobało Pięknie częściej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 I znowu wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Gdyż mieliśmy miec chałupę przykrytą dachem 15 lipca Kochana, nie mart się, macie jeszcze dużo czasu żeby nadgonić. Powiem Ci tylko, że moja chałupa miała być pod dachem w........maju a jest pod koniec sierpnia. I wcale nie zmieniło to terminu przeprowadzki. Można potem wiele prac prowadzić równocześnie więc na pewno uda Wam się nadgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Gdyż mieliśmy miec chałupę przykrytą dachem 15 lipca Kochana, nie mart się, macie jeszcze dużo czasu żeby nadgonić. Powiem Ci tylko, że moja chałupa miała być pod dachem w........maju a jest pod koniec czerwca. I wcale nie zmieniło to terminu przeprowadzki. Można potem wiele prac prowadzić równocześnie więc na pewno uda Wam się nadgonić Efilo słuchaj Ani bo dobrze godo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Efilo !!! ja tam myślę że dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Po porannych pogaduszkach strasznie cicho sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja cały czas jestem No to o czym/kim pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no właśnie Rom , w nagrodę za nową stronkę zaproponuj temat rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja cały czas jestem No to o czym/kim pogadamy proponuje o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no właśnie Rom , w nagrodę za nową stronkę zaproponuj temat rozmowy o Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts