Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ok jest baaaardzo gościnna bo pozwala nam tu pisać cierpliwa , bo znosi nasze narzekania i jeszcze nas nie wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no właśnie Rom , w nagrodę za nową stronkę zaproponuj temat rozmowy o Ani O której Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i na przykład dzisiaj mija miesiąc od naszych imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i jeszcze że tych Ań nam się namnożyło hahaha:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no właśnie Rom , w nagrodę za nową stronkę zaproponuj temat rozmowy o Ani O której Ani na początek o Tobie droga Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no właśnie Rom , w nagrodę za nową stronkę zaproponuj temat rozmowy o Ani O której Ani na początek o Tobie droga Aniu No to słucham, ciekawe co macie o mnie do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To i ja się wypowiem: Bardzo sympatyczna osoba z duzym poczuciem humoru chociaż ukrywa się jak może zdjęcia są zawsze od tyłu albo nic nie widać szczera - jak jej coś nie pasuje to nie owija w bawełnę tylko wali prosto z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To i ja się wypowiem: Bardzo sympatyczna osoba z duzym poczuciem humoru chociaż ukrywa się jak może zdjęcia są zawsze od tyłu albo nic nie widać szczera - jak jej coś nie pasuje to nie owija w bawełnę tylko wali prosto z mostu Romek miło usłyszeć mile słowa na swój temat Najpierw przeczytałam "duża osoba" co prawie się zgadza "zdjęcia o d tyłu" - Romek przedstawiłam tu kiedyś moją facjatę z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To i ja się wypowiem: Bardzo sympatyczna osoba z duzym poczuciem humoru chociaż ukrywa się jak może zdjęcia są zawsze od tyłu albo nic nie widać szczera - jak jej coś nie pasuje to nie owija w bawełnę tylko wali prosto z mostu Romek miło usłyszeć mile słowa na swój temat Najpierw przeczytałam "duża osoba" co prawie się zgadza "zdjęcia o d tyłu" - Romek przedstawiłam tu kiedyś moją facjatę z bliska kiedyś coś było ale już nie pamietamy poproszę o nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To i ja się wypowiem: Bardzo sympatyczna osoba z duzym poczuciem humoru chociaż ukrywa się jak może zdjęcia są zawsze od tyłu albo nic nie widać szczera - jak jej coś nie pasuje to nie owija w bawełnę tylko wali prosto z mostu Romek miło usłyszeć mile słowa na swój temat Najpierw przeczytałam "duża osoba" co prawie się zgadza "zdjęcia o d tyłu" - Romek przedstawiłam tu kiedyś moją facjatę z bliska kiedyś coś było ale już nie pamietamy poproszę o nowe Nie mam Nie lubię się fotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ale ściemniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No dobra to teraz kogo oprócz mnie obgadujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ale ściemniasz nie ściemniam, nie mam i nie lubię, wolę "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 wy sobie obgadujcie a ja muszę lecieć jutro sobie poczytam papapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No dobra to teraz kogo oprócz mnie obgadujemy? A dlaczego nie Ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 wy sobie obgadujcie a ja muszę lecieć jutro sobie poczytam papapap Pa Aniu Ale jutro przyjdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzień dobry śliczny kotek może ja też powinnam o piesku pomyśleć a w ogóle co to za obgadywanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 wy sobie obgadujcie a ja muszę lecieć jutro sobie poczytam papapap papa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No dobra to teraz kogo oprócz mnie obgadujemy? A dlaczego nie Ciebie????? no dobra!!! Słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzień dobry śliczny kotek może ja też powinnam o piesku pomyśleć a w ogóle co to za obgadywanki cześć Magi co tak późno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts