bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzień dobry śliczny kotek może ja też powinnam o piesku pomyśleć a w ogóle co to za obgadywanki Magi pomyśl o piesku, przecież tak kochacie psy bgadywanki są dla zabicia czasu wolnego.........w pracy i są miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No dobra to teraz kogo oprócz mnie obgadujemy? A dlaczego nie Ciebie????? no dobra!!! Słucham Cudowny tatuś, który zawsze wkleja zdjęcia z daleka (nic nie widać), lekko wstydliwy a może to pozory , fajnie się z Toba gada, a właściwie pisze , sympatyczny, rodzinny, lubi kawę z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No dobra to teraz kogo oprócz mnie obgadujemy? A dlaczego nie Ciebie????? no dobra!!! Słucham Cudowny tatuś, który zawsze wkleja zdjęcia z daleka (nic nie widać), lekko wstydliwy a może to pozory , fajnie się z Toba gada, a właściwie pisze , sympatyczny, rodzinny, lubi kawę z pianką dziekuję Aniu za miłe słowa A tak wogóle to ostatnie zdjęcie znad morza nie było z daleka po drugie to sama wiesz w którym momencie zraziłem się do zdjęć po trzecie mega wstydliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No prosze, kto by pomyślał że na 142-giej stronie dojdzie do takich rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego byłem chyba z trzy razy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No prosze, kto by pomyślał że na 142-giej stronie dojdzie do takich rozmów jakich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego byłem chyba z trzy razy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No prosze, kto by pomyślał że na 142-giej stronie dojdzie do takich rozmów jakich?? Miłych obgadywanek Sami siebie obgadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego byłem chyba z trzy razy u Ciebie no przeciez pisałem o tym, co się dziwisz jak budowałaś fundamenty nie pamiętasz jak komentowałem twoją szopkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego coś mi się wydaje że czujesz jakiś uraz o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzień dobry śliczny kotek może ja też powinnam o piesku pomyśleć a w ogóle co to za obgadywanki cześć Magi co tak późno??? yyyy tego tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a na której stronie są te zdjęcia Romka z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a na której stronie są te zdjęcia Romka z wakacji jedno było trzeba było uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego byłem chyba z trzy razy u Ciebie no przeciez pisałem o tym, co się dziwisz jak budowałaś fundamenty nie pamiętasz jak komentowałem twoją szopkę? Pamiętam, myślałam, że poźniej też byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no nie byłem pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego coś mi się wydaje że czujesz jakiś uraz o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no nie byłem pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Romek pisałam to co myslę Faktycznie zdjęcie z wakacji było ok A wstydliwy .....hm.....cóż.........nadal nie przyjechałeś na moją budowę, czyżby dlatego coś mi się wydaje że czujesz jakiś uraz o to tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no nie byłem pozniej co to za mina??? widziałem w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts