monia77w1 27.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzień doberek wszystkim Ale się za wai stęskniłam ale w poniedziałek będę juz z Wami Pogodę oczywiście tradycyjnie mam do d@#$% Nawet jedbego dnia słonecznego nie było Cześć Moniu co za niespodzianka już wstałaś??? przecież jesteś na wakacjach Nic lepiej nie mów. Koleżanki syn jest chory i o 5 rano robi nam pobudki. A spać chodzimy grubo po północy więc rano jesteśmy nieprzytomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzień doberek wszystkim Ale się za wai stęskniłam ale w poniedziałek będę juz z Wami Pogodę oczywiście tradycyjnie mam do d@#$% Nawet jedbego dnia słonecznego nie było Cześć Moniu co za niespodzianka już wstałaś??? przecież jesteś na wakacjach Nic lepiej nie mów. Koleżanki syn jest chory i o 5 rano robi nam pobudki. A spać chodzimy grubo po północy więc rano jesteśmy nieprzytomni. Zosia nie jest chora i ja codziennie mam taki schemat spania Romku Zosia się budzi tak jak my - przyzwyczaiła sie do naszej godziny i niestety w weekend to też działa. A wczoraj tak przeżywałam postępy na budowie że nie mogłam zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzień doberek wszystkim Ale się za wai stęskniłam ale w poniedziałek będę juz z Wami Pogodę oczywiście tradycyjnie mam do d@#$% Nawet jedbego dnia słonecznego nie było Cześć Moniu co za niespodzianka już wstałaś??? przecież jesteś na wakacjach Nic lepiej nie mów. Koleżanki syn jest chory i o 5 rano robi nam pobudki. A spać chodzimy grubo po północy więc rano jesteśmy nieprzytomni. Zosia nie jest chora i ja codziennie mam taki schemat spania Romku Zosia się budzi tak jak my - przyzwyczaiła sie do naszej godziny i niestety w weekend to też działa. A wczoraj tak przeżywałam postępy na budowie że nie mogłam zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moniu, jak nie ma pogody to pewnie pijecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Zosia się budzi tak jak my - przyzwyczaiła sie do naszej godziny i niestety w weekend to też działa. skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co to za dubelek MY mamy jeszcze pobudki w środku nocy, masakra Moje dziecko chodziło spać o 22 a wstawało o 5 rano i jeszcze karmienie 3 razy ale już sie odzwyczaiłam takze takie pobudki wykańczają mnie Zresztą nie tylko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moniu, jak nie ma pogody to pewnie pijecie??? pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co to za dubelek MY mamy jeszcze pobudki w środku nocy, masakra Moje dziecko chodziło spać o 22 a wstawało o 5 rano i jeszcze karmienie 3 razy ale już sie odzwyczaiłam takze takie pobudki wykańczają mnie Zresztą nie tylko mnie. a ile ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moniu, jak nie ma pogody to pewnie pijecie??? pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co to za dubelek MY mamy jeszcze pobudki w środku nocy, masakra Moje dziecko chodziło spać o 22 a wstawało o 5 rano i jeszcze karmienie 3 razy ale już sie odzwyczaiłam takze takie pobudki wykańczają mnie Zresztą nie tylko mnie. a ile ma? Ten co nas budzi 1,5 roku a mój 5 lat skończyłw lipcu. To ja się żegnam i uciekam na śnidanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co to za dubelek MY mamy jeszcze pobudki w środku nocy, masakra Moje dziecko chodziło spać o 22 a wstawało o 5 rano i jeszcze karmienie 3 razy ale już sie odzwyczaiłam takze takie pobudki wykańczają mnie Zresztą nie tylko mnie. a ile ma? Ten co nas budzi 1,5 roku a mój 5 lat skończyłw lipcu. To ja się żegnam i uciekam na śnidanko. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dzień dobry śliczne zdjęcia i Efilki i Twoje Monia słońca życzę i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dzień dobry śliczne zdjęcia i Efilki i Twoje Monia słońca życzę i spokoju Dzień Dobry Mówisz o zdjęciu z wakacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzień dobry magi dziękuję choć ja też straciłam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 27.08.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 I ja się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 27.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nadrabiam czytanie waszych dzienników i straaaaaaasznie się cieszę że wszystko idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 I ja się melduję Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 no bo Ty taka dobra duszyczka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Zagadka Czy dzisiaj przyjechały obiecane drzwi i parapety hmmmmm zaryzykuję!!!! stawiam na to że przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.08.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witanko!!! Oooooo... kużwa, ale miałam czytania Jeśli chodzi o imię dla Ani kotka, to może Muratorek? Edyś gdzie bywasz A Muratorek mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts