Rom 02.09.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 żółty - nie skomentuję oliwka - to musi być esktra żółty de beściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 niech Ci będzie Rom mnie nie przebijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 niech Ci będzie Rom mnie nie przebijesz ja Cię tam niczym przebijać nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no wiesz co... ja o pospolitości koloru. mam nadzieje ze Ty o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja tez o kolorach a oczym innym miałbym myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 to co myślisz o białym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 jescze niedawno chciałem biały domek....ale zobaczyłem jeden, który po jakims czasie był brudny i już nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nareszcie mam internet. mało mnie trafiło prze te 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzień dobry wszystkim ja już po urlopie i oczywiście jak wróciłam to zrobiła sie pogoda i jak na złość mam awarie netu i żeby coś napisać musiałam udać się do koleżanki. pozdrowionka i do zobaczenia jak łaskawie tpsa cos zrobi, zebyś mogła wpaść do Was. Witamy urlopowiczkę Opowiadaj jak było A zdjęcia z wakacji som Lało jak z cebra, dzieci dokazywały, zdjęć ni ma nie zdąrzyłam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Romku, wejdz na mojego fotosika, zmieniłam hasło na stare i obejrzyj sobie mój kolorek. Monia dawaj tutaj fotę Są w wątku Barwnego ale mogę wkleić jeszcze raz http://images34.fotosik.pl/250/83045f6a344dd659med.jpg http://images32.fotosik.pl/250/9a4f7b3b062982eemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Hej hej hej!!! Monia dobrze, że już jesteś. Smutno było bez Ciebie. Barwny jest uroczy i kolorek też. Jaki to? Na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Cześć Edytko Nawet nie wiesz jak mi Was brakowało Jaki to kolorek Ciężko powiedzieć, powiedziałabym, ze to bardzo jasna ciepła morela. Trzeba go zobaczyc na żywo bo inaczej sie nie da określić albo pojechac do Sto i zobaczyć na próbniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Co to postępów to straszne z nas lenie i nic nie robimy Właściwie to nie mamy czasu. W przyszłym tygodniu mają przyjechać drzwi. Jutro biorę się za sadzenie krzaczków a w czwartek za równanie działki. W drugiej połowie września chyba wreszcie weźmiemy sie za ocieplenie poddasza. No i cały czas wałkujemy temat ogrzewania i nie możemy podjać żadnej konkretnej decyzji Pewnie szybciej szła by robota gdybyśmy musieli się wprowadzić a że narazie mieszkamy u rodziców i nie ma pośpiechu to sie grzebiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Faktycznie nie ma to jak zobaczyć na żywo. Na fotkach to ten kolor mało ma wspólnego z morelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Oj Wy leniuchy wstrętne. A ja myślałam, że sobie coś już popatrzę. Co masz na myśli pisząc o ogrzewaniu? Jakiej decyzji nie możecie podjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Faktycznie nie ma to jak zobaczyć na żywo. Na fotkach to ten kolor mało ma wspólnego z morelą. No właśnie. Jeszcze inaczej wyglądał na próbniku ale całe szczęście to jest to co chciałam A co u Ciebie, jak tam partacze? poszli już sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Partacze sobie poszli. Napisałam o tym u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Oj Wy leniuchy wstrętne. A ja myślałam, że sobie coś już popatrzę. Co masz na myśli pisząc o ogrzewaniu? Jakiej decyzji nie możecie podjąć? W planach mieliśmy ekogroszek ale przez ostatnie 2 lata jego cena poszła w górę prawie dwukrotnie i zaczynamy się zastanawiać nad peletami, które przede wszystkim są czystsze niż groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Partacze sobie poszli. Napisałam o tym u siebie. Chyba muszę iść do okulisty. W sumie to bardzo dobrze, jeden problem mniej. Mam nadzieję, że ci co przyszli są lepsi. I trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kiedyś czytałam o tych polletach. Fajna alternatywa dla tych co musza palić na paliwo stałe. Ja w swoim starym domu palę w piecu na węgiel i szczerze mam juz tego serdecznie dosyć. W nowym będę miała gaz. Nie jest to tanie rozwiązanie, ale mam nadzieję, że materiał z którego zbudowałam dom, w jakimś stopniu obniży koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts