Edmar70 02.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Partacze sobie poszli. Napisałam o tym u siebie. Chyba muszę iść do okulisty. W sumie to bardzo dobrze, jeden problem mniej. Mam nadzieję, że ci co przyszli są lepsi. I trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Nowi jeszcze nie przyszli, ale mają zacząć od przyszłego tygodnia. Jest to ekipa od kompleksowej wykończeniówki, a z tynkami mają mi w miarę możliwości należycie wyprowadzić na prostą. Trzymaj Monia, trzymaj. Przydadzą się , nawet nie wiesz jak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Edytko, ekogroszek można teraz kupic w workach więc trochę cały ten syf można ograniczyć ale niestety nie do końca. U mnie niestety nie ma gazu a gazownia ma nas w d@#$% i w najbliższym czasie możemy sobie pomarzyć o przyłączu Moi rodzice ogrzewają gazem i koszty wcale nie są takie straszne a jak jeszcze dobrze zaizoluje się domek to nie wygląda to tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Partacze sobie poszli. Napisałam o tym u siebie. Chyba muszę iść do okulisty. W sumie to bardzo dobrze, jeden problem mniej. Mam nadzieję, że ci co przyszli są lepsi. I trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Nowi jeszcze nie przyszli, ale mają zacząć od przyszłego tygodnia. Jest to ekipa od kompleksowej wykończeniówki, a z tynkami mają mi w miarę możliwości należycie wyprowadzić na prostą. Trzymaj Monia, trzymaj. Przydadzą się , nawet nie wiesz jak bardzo. Trzymam tak mocno, że ledwo piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 O Monisia się pojawiła Ładnie to tak nas zostawiać??? Edytko Tobie też się należy opierdol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 O Monisia się pojawiła Ładnie to tak nas zostawiać??? Edytko Tobie też się należy opierdol Nie krzycz już nie krzycz, bo sie boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Romku, nie deneruj mnie. Mało mnie szlag nie trafił z tym pop&%%$ netem. Jeszcze trochę a musiałabym zaserwować sobie cos na uspokojenie bo miałam ochotę zabic kogoś z tpsa a za to chcesz tą Edytkę opier%$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A tak wogóle to mam nową stronkę Zaraz pomyślę nad zyczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A tak wogóle to mam nową stronkę Zaraz pomyślę nad zyczeniem dawaj życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Romku, nie deneruj mnie. Mało mnie szlag nie trafił z tym pop&%%$ netem. Jeszcze trochę a musiałabym zaserwować sobie cos na uspokojenie bo miałam ochotę zabic kogoś z tpsa a za to chcesz tą Edytkę opier%$ a Edytkę za to że się prawie wogóle nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A tak wogóle to mam nową stronkę Zaraz pomyślę nad zyczeniem dawaj życzenie Hmmm....... To ja poproszę to co zwykle A co mi szkodzi, dawno nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Romku, nie deneruj mnie. Mało mnie szlag nie trafił z tym pop&%%$ netem. Jeszcze trochę a musiałabym zaserwować sobie cos na uspokojenie bo miałam ochotę zabic kogoś z tpsa a za to chcesz tą Edytkę opier%$ a Edytkę za to że się prawie wogóle nie odzywa No to zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Romku, nie deneruj mnie. Mało mnie szlag nie trafił z tym pop&%%$ netem. Jeszcze trochę a musiałabym zaserwować sobie cos na uspokojenie bo miałam ochotę zabic kogoś z tpsa a za to chcesz tą Edytkę opier%$ a Edytkę za to że się prawie wogóle nie odzywa Ooooo... ten rozgadany się odezwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Hmmm....... To ja poproszę to co zwykle A co mi szkodzi, dawno nic nie było http://media5.mojageneracja.pl/oiprpoiwrr/mediumjy11hd5547e24bc1739c067457.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Hmmm....... To ja poproszę to co zwykle A co mi szkodzi, dawno nic nie było http://media5.mojageneracja.pl/oiprpoiwrr/mediumjy11hd5547e24bc1739c067457.jpg Mniam, mniam..... to lubię Dzięki Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Romku, nie deneruj mnie. Mało mnie szlag nie trafił z tym pop&%%$ netem. Jeszcze trochę a musiałabym zaserwować sobie cos na uspokojenie bo miałam ochotę zabic kogoś z tpsa a za to chcesz tą Edytkę opier%$ a Edytkę za to że się prawie wogóle nie odzywa Ooooo... ten rozgadany się odezwał. Postraszył i uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A ja zdecydowanie nie w temacie bo wklejam zaległości mam nadzieję że mi wybaczycie Romku to dla Ciebie http://images45.fotosik.pl/7/7f95c38f88cb088c.jpg http://images36.fotosik.pl/7/20d68c00bf5939a9.jpg Mam nadzieję że pamiętasz że to komórką robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Postraszył i uciekł Taaa cały Romek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ślicznie Zosi w tych dżinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja jestem zachwycona bo tak 'dorosło' wyglądała a przecież to dopiero co niemowle było Koleżanki córeczka jeszcze nie chodzi. Nie mogę w to uwierzyć patrząc na Zośkę podskakującą na sprężynowym materacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Postraszył i uciekł Taaa cały Romek. Pewnie znowu go uszy pieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts