Edmar70 03.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witaj Anuś! Co Ty mówisz kochana, jakie to złe wieści śmiały Cię nachodzić. Powiem Ci, że przeczuwałam coś niedobrego. Nawet miałam wysłać do Ciebie sms-a z zapytaniem co słychać. Jest mi bardzo przykro i martwię się ogromnie. Czy czeka Cię jeszcze jedna wizyta u lekarza? Ściskam i mocno całuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Edytko kochana chce mi sie tylko ryczeć Jedna wizyta już była - diagnoza: nie jest dobrze Dzisiaj druga wizyta z badaniem szczegółowym - zobaczymy, ale boję się jak cholera (oczywiście prywatna bo w niektórych klinikach to już do końca roku nie ma miejsca ) Służba zdrowia ale nie chce mi się nawet denerwować tą służbą zdrowia ............... Cóż...pożyjemy.......zobaczymy.......co się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.09.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 To mnie zasmuciłaś niezmiernie. Pozostaje mi jedynie życzyć Ci pomyślnej diagnozy. I jestem pewna, że taka będzie. MUSI I JUŻ!!! Wiedz, że będę z Tobą myślami i trzymaj się dzielnie. Jakby co to daj jeszcze znać. Całuję mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Edytko dziękuję Twoje słowa są dla mnie niezwykle ważne I cieszę się, że mogłam Cię poznać osobiście bo teraz tak mniej anonimowo się razem forumuje Nie martw się, każdy z nas ma swoje problemy ale dziękuję raz jeszcze i oczywiście dam znać co dalej . Aha masz pięęęęękneeeeeee okna i cieszę się, że z ekipami się poukładało Trzymam kciukasy za szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a ja wciąż tych obiecanych zdjęć wypatruję no i trzymaj się bo gdy się wszystko sypie i jest nie tak jak mialo być........ my musimy być niezatapialne ........................... i z doświadczenia wiem że nieźle nam to wszystkim wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a ja wciąż tych obiecanych zdjęć wypatruję no i trzymaj się bo gdy się wszystko sypie i jest nie tak jak mialo być........ my musimy być niezatapialne ........................... i z doświadczenia wiem że nieźle nam to wszystkim wychodzi Ja już nie mam siły być niezatapialna Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a ja wciąż tych obiecanych zdjęć wypatruję no i trzymaj się bo gdy się wszystko sypie i jest nie tak jak mialo być........ my musimy być niezatapialne ........................... i z doświadczenia wiem że nieźle nam to wszystkim wychodzi Ja już nie mam siły być niezatapialna Dzięki Aniu na pewno masz !!! i nie mów że nie kiedy tak masz ją w sobie może tylko zmęczenie dopadlo Cię i nie ma kiedy odpocząć od wszystkiego .............. ale taki czas też przyjdzie ........... bo na wszystko jest czas ........ tylko my ciągle chcemy coś wrzucić w tak zwanym między-czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 03.09.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu ja również trzymam kciuki żeby wszystko było ok:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.09.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu i ja jestem z Tobą i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!! NApewno będzie Musisz wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aneczko złe wieści przynosisz... tak mi przykro że nic pozytywnego Ci lekarze nie powiedzieli... trzymam kciuki co by się jednak polepszyło. Za rodzinke też trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Oooo moja stronka - znaczy mam życzenie - to ja sobie życzę żeby u Ani wszystko wyszło na prostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A ja trzymam kciuki żeby Twoje życzenie się spełniło Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A ja trzymam kciuki żeby Twoje życzenie się spełniło Efilo Jestem jak najbardziej ZA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzieki Aniu, Romku, Efilko Otóż jestem po wizycie. Na razie wszystko ok. Wyniki najwcześniej za tydzień, najpóźniej za dwa I potem znowu pół roku spokoju, czyli kontrola gdzieś w grudniu - styczniu. Mam nadzieję, że kolejna kontrola nie zepsuje mi radości z przeprowadzki Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję Nawet nie wiecie jak miło mi było usłyszeć tyle słów wsparcia Jesteście KOCHANI Buziaki Wam ślę http://i291.photobucket.com/albums/ll295/acia1131/candincemichelletop08dq2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nie ma to jednak jak nasze kciukasy Bardzo się cieszę Aniu że jednak wyszło w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 aż się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.09.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzieki Aniu, Romku, Efilko Otóż jestem po wizycie. Na razie wszystko ok. Wyniki najwcześniej za tydzień, najpóźniej za dwa I potem znowu pół roku spokoju, czyli kontrola gdzieś w grudniu - styczniu. Mam nadzieję, że kolejna kontrola nie zepsuje mi radości z przeprowadzki Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję Nawet nie wiecie jak miło mi było usłyszeć tyle słów wsparcia Jesteście KOCHANI Buziaki Wam ślę http://i291.photobucket.com/albums/ll295/acia1131/candincemichelletop08dq2.jpg Dzień Dobry Aniu wspaniała wiadomość Nie masz pojęcia jak się cieszę Ale ładnie wyszłaś na tym zdjęciu z całusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Strasznie tu cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No ja właśnie nie wiem co ja taka niemowa.Zajrzałam przeczytałam i ani be ani me. Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Cześć Efilo JAk tam Zosieńka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts