monia77w1 05.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, dużo zdrówka Ci zyczę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki Dzieki Moniu A gdzie Twój awatarek dzień dobry Aniu No właśnie nie wiem, znikł sobie i nie chce wrócic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 i możesz hurtem krzyknąć : Cześć Anie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cześć Monia To walnij temu kto zabrał Twoją wisienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 05.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu - właścicielko właśnie obejrzałam sobie Twój domek i po prostu jest ślicznie dawno go nie było widać a tu proszę prawie do wprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu - właścicielko właśnie obejrzałam sobie Twój domek i po prostu jest ślicznie dawno go nie było widać a tu proszę prawie do wprowadzki Wiesz co Aniu mi też się podoba A przeprowadzka planowana na przełom listopada i grudnia hmmmmm......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.09.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cześć Monia To walnij temu kto zabrał Twoją wisienkę Chyba będę musiała tylko nie wiem komu bo strona, z której ją ściągałam jest wystawiona na sprzedaz Teraz muszę poszukać innej wisienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, masz śliczny domek Pokazałabyś drzwi z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Monia dzięki Szukaj wisienki, albo fundnij sobie inny awatarek Jak go nie masz to nie mogę Cię poznać A drzwi z bliska będą wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To czekam na zdjecia Ja wieczorkiem też poszukam wisienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cześć Anie i nie-Anie! Piękne te drzwi, ja też przyszłam prosić o fotkę z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 05.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pewnie już poszliście do domu żeby wieczorem wrócić ja jak wracam do domu o 21 to już nie mam na nic siły ale pocieszam się że jeszcze tylko miesiac aha przyjechały moje płytki do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pewnie już poszliście do domu żeby wieczorem wrócić ja jak wracam do domu o 21 to już nie mam na nic siły ale pocieszam się że jeszcze tylko miesiac aha przyjechały moje płytki do kuchni A co po miesiącu, rezygnujesz z pracy czy zmieniasz na inną No pokaż te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cześć i czołem!!! Aniu jak się cieszę , że już masz domek zamknięty. Rewelacyjnie się prezentuje. A co to za okienka i drzwi? Ekipa od wykończeniówki działa Już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cześć i czołem!!! właśnie wracam od Ciebie Okna i drzwi po prostu od stolarza. Takie pikne nam zrobił. I co jak co ale nie można o nim powiedzieć że robi nieładnie. Robota po prostu mistrzowska choć gorzej z terminowością. Niestety będzie go to kosztowało na rachunku minus 5000 A parapety są dokładnie takie same jak ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jak jesteś zadowolona z okien, to git. Ja też na swoje nie mogę się napatrzeć. A co z wykończeniówką? Zaczęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Właśnie doczytałam w dzienniczku o wykończeniówce. Jak dobrze pójdzie, to będziemy wykańczać jednocześnie. Z tym ,że ja jeszcze muszę poprawić tynki. A jakie płytki do łazienek masz na oku? A co planujesz na podłogi oprócz kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Wiesz co Edytko nie będę wklejać tych płytek bo to co widać w internecie kompletnie nie odpowiada rzeczywistości. Generalnie beż - brąz. Na podłogach oprócz kafli będą panele A wykańczać faktycznie będziemy jednocześnie obyśmy tylko my się nie wykończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Szkoda, a myślałam, że sobie te kafle pooglądam. Szczerze, to ja juz jestem wykończona. Chciałabym mieć to już za sobą. Za bardzo sie spalam przy tej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Edyś jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik i będzie koniec. Pochodzisz sobie po sklepach, powybierasz ładne kafle, wannę, kibelki, baterie, mebelki, lampki i od razu Ci się polepszy A myślę, że Twoja ekipa tynkarzy tak Cię wykończyła, że dlatego masz już dość. Ale teraz przyjdzie inna ekipa, zaufana i zobaczysz jak się elegancko będzie robiło Już się nie mogę doczekać Twoich wyborów i kolorów. Kochana a czy Ty będziesz miała podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, kafelki, baterie, kibelki i inne pierdołki to ja już mam wybrane. Ten etap zakupów też nie należał do przyjemnych. To znaczy miłe to było, ale strasznie sie stresowałam, czy wszystko dobiorę kolorystycznie i nie zrobi mi się miszmasz. Podłogówkę mam już od dawna. Została rozłożona jeszcze przed wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts