Edmar70 31.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A Ty Edytko, też sobie nie odmawiaj bo to jedyny dzień w roku kiedy można troszkę pogrzeszyć Ja tam grzeszę przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Kwiatuszku nareszcie jesteś ekhm...eeee...noooo.... BB mianowała Cię tak dzisiaj jeżeli nie prześledziłaś naszych dzisiejszych wypocin to głupio to musiało zabrzmieć haha No tak, teraz już wiem o co chodzi. Kwiatuszek...hm... ale chyba taki z kolcami hihih Romku głupio - niegłupio, ale ładnie Edytko tak sobie wymyśliliśmy wczoraj z tygryskiem, że nadamy Tobie również jakieś pseudo Proszę więc powiedz czy odpowiada czy może jakieś inne sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A Ty Edytko, też sobie nie odmawiaj bo to jedyny dzień w roku kiedy można troszkę pogrzeszyć Ja tam grzeszę przez cały rok ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No jak z Martusią to miłe popołudnie Ci się zapowiada Może razem pośpicie? HAHA chyba nie wiesz co mówisz toż to diabełek w skórze aniołka http://www.braza.com działa Jak tam wczorajszy dyżur????? Pofikałeś sobie z córcią???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witajcie!!! Najpierw coś dla Rom-ka http://www.travelbazar.pl/drinki.jpg Ciesze się, że jesteście Edytko, dobrze, że byłaś pierwsza, ale jak szefowa taka zła (pewnie z powodu audytu) to musisz uważać Dziekuję za egzotycznego drineczka chyba będę musiał dać Wam fory bo jak tak dalej pójdzie to popadnę w uzależnienie a jedno uzależnienie mnie już dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No jak z Martusią to miłe popołudnie Ci się zapowiada Może razem pośpicie? HAHA chyba nie wiesz co mówisz toż to diabełek w skórze aniołka http://www.braza.com działa Jak tam wczorajszy dyżur????? Pofikałeś sobie z córcią???? Miałem trochę spokoju bo strzeliła sobie godzinną drzemkę. A potem to już fikaliśmy na kocyku Potem tatuś wykąpał a do usypiania to już sprytnie przekazał latorośl mamusi. I pobiegł do kompa pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Edytko tak sobie wymyśliliśmy wczoraj z tygryskiem, że nadamy Tobie również jakieś pseudo Proszę więc powiedz czy odpowiada czy może jakieś inne sugestie A może zostanę przy Edytce bo kwiatuszek jakoś mnie onieśmiela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Potem tatuś wykąpał a do usypiania to już sprytnie przekazał latorośl mamusi. I pobiegł do kompa pracować Faceci to się potrafią ustawić w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Potem tatuś wykąpał a do usypiania to już sprytnie przekazał latorośl mamusi. I pobiegł do kompa pracować Faceci to się potrafią ustawić w życiu. takl naprawde to zrobilismy bląd, mała nauczyła się usypiać przy mamusi i jak ja przejme tą czynność to się tylko drze i na cholerę nie chce ustapić. A my nie jesteśmy twardzi żeby długo z nia walczyć. Więc mozna powiedzieć zę owinęła nas sobie wokół paluszka i usypia mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witajcie!!! Najpierw coś dla Rom-ka http://www.travelbazar.pl/drinki.jpg Ciesze się, że jesteście Edytko, dobrze, że byłaś pierwsza, ale jak szefowa taka zła (pewnie z powodu audytu) to musisz uważać Dziekuję za egzotycznego drineczka chyba będę musiał dać Wam fory bo jak tak dalej pójdzie to popadnę w uzależnienie a jedno uzależnienie mnie już dopadło Sam tego chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Edytko tak sobie wymyśliliśmy wczoraj z tygryskiem, że nadamy Tobie również jakieś pseudo Proszę więc powiedz czy odpowiada czy może jakieś inne sugestie A może zostanę przy Edytce bo kwiatuszek jakoś mnie onieśmiela. Ok Edytko ale gdybyś zmieniała zdanie to daj znać... wrócimy do kwiatuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Potem tatuś wykąpał a do usypiania to już sprytnie przekazał latorośl mamusi. I pobiegł do kompa pracować Faceci to się potrafią ustawić w życiu. takl naprawde to zrobilismy bląd, mała nauczyła się usypiać przy mamusi i jak ja przejme tą czynność to się tylko drze i na cholerę nie chce ustapić. A my nie jesteśmy twardzi żeby długo z nia walczyć. Więc mozna powiedzieć zę owinęła nas sobie wokół paluszka i usypia mamusia To dobrze, że zdajecie sobie sprawę, że popełniliście błąd..... Wiem wiem pierwsze dziecko...... ale na przyszłość powiem Wam po cichutku jako troszkę bardziej doświadczona matka, że im mała będzie starsza tym więcej konsekwencji będziecie musieli wykazać .... choć serduszko będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Znikam na pół godziny bo muszę wspomóc moje dziewczyny..... kolejka im się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Potem tatuś wykąpał a do usypiania to już sprytnie przekazał latorośl mamusi. I pobiegł do kompa pracować Faceci to się potrafią ustawić w życiu. takl naprawde to zrobilismy bląd, mała nauczyła się usypiać przy mamusi i jak ja przejme tą czynność to się tylko drze i na cholerę nie chce ustapić. A my nie jesteśmy twardzi żeby długo z nia walczyć. Więc mozna powiedzieć zę owinęła nas sobie wokół paluszka i usypia mamusia To dobrze, że zdajecie sobie sprawę, że popełniliście błąd..... Wiem wiem pierwsze dziecko...... ale na przyszłość powiem Wam po cichutku jako troszkę bardziej doświadczona matka, że im mała będzie starsza tym więcej konsekwencji będziecie musieli wykazać .... choć serduszko będzie bolało a najlepsze że teorie znamy na pamięć.Ile my się naczytaliśmy książek na teamt wychowywania dzieći.hahahahaha no ale teoria teorią a życie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Potem tatuś wykąpał a do usypiania to już sprytnie przekazał latorośl mamusi. I pobiegł do kompa pracować Faceci to się potrafią ustawić w życiu. takl naprawde to zrobilismy bląd, mała nauczyła się usypiać przy mamusi i jak ja przejme tą czynność to się tylko drze i na cholerę nie chce ustapić. A my nie jesteśmy twardzi żeby długo z nia walczyć. Więc mozna powiedzieć zę owinęła nas sobie wokół paluszka i usypia mamusia To dobrze, że zdajecie sobie sprawę, że popełniliście błąd..... Wiem wiem pierwsze dziecko...... ale na przyszłość powiem Wam po cichutku jako troszkę bardziej doświadczona matka, że im mała będzie starsza tym więcej konsekwencji będziecie musieli wykazać .... choć serduszko będzie bolało a najlepsze że teorie znamy na pamięć.Ile my się naczytaliśmy książek na teamt wychowywania dzieći.hahahahaha no ale teoria teorią a życie swoje Święte słowa... ja też kiedyś byłam taka oczytana a życie zweryfikowało poglądy....choć muszę przyznać, że niektóre książkowe pomysły działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Klijenty obsłużone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Klijenty obsłużone?? Jasne ... jak szefowa wpadła to od razu.... wszyscy uciekli hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 to gdzie mam wysłac tego misia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Klijenty obsłużone?? Jasne ... jak szefowa wpadła to od razu.... wszyscy uciekli hihihihihi Toś Ty taka groźna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 to gdzie mam wysłac tego misia?? hm...misia?... a mówisz o filmie???? Wiesz co ja mam teraz tyle pudeł i kartonów, że chyba dopiero jak się przeprowdzę to się przypomnę w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts