Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Aniu, kafelki, baterie, kibelki i inne pierdołki to ja już mam wybrane. :lol: Ten etap zakupów też nie należał do przyjemnych. To znaczy miłe to było, ale strasznie sie stresowałam, czy wszystko dobiorę kolorystycznie i nie zrobi mi się miszmasz. :roll:

Podłogówkę mam już od dawna. Została rozłożona jeszcze przed wylewkami.

łał :o , ja na razie wiem jaka będzie wanna i umywalka, aha i jeszcze panel pod prysznic bo rurki do wody są w trakcie robót :roll:

A podłogówkę wszędzie masz?

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A'propos mebli :lol:

Zamawialiśmy meble do salonu (chyba w lipcu :roll: ) i Pani powiedziała, że terminy są na koniec października. No oki. Dlatego tak wcześnie poszliśmy zamówić. I co????Wczoraj dzwoni Pani i mówi, że jutro moga mi mebelki przywieźć bo już są gotowe :o :o :o :o No troszkę mnie przytkało :o :o :o Półtora miesiąca przed terminem :o :o :o

No bo wie pani kierownik chciał Pani taką miłą niespodziankę zrobić.

No ja się bardzo cieszę, że meble są tylko gdzie ja mam je wstawić jak podłogi jeszcze niet :roll: :roll: :roll: :roll:

I w ten oto sposób moje meble czekają na mnie :lol: :lol: :lol:

No tak, z wyborów to mi zostało wybrać:

1. kozę

2. panele

3. kafle na balkon

4. płot (kuźwa jakie drogie te płoty :evil: )

5. wszystkie baterie

6. lampy

7. nie wiem co jeszcze bo trochę się pogubiłam :oops: :oops:

No widzisz, a mówisz, że nic nie wybrałaś. :lol:

czekam na fotki mebli salonowych. :D

Fajna niespodzianka. :D Musisz chyba dac je do starego mieszkania, może do garażu. :roll:

Fotki będą dopiero w listopadzie jak przyjada meble, bo Pani mi powiedziała, że do końca października mogą u nich być :lol:

No widzisz, a mówisz, że nic nie wybrałaś. :lol:

czekam na fotki mebli salonowych. :D

Fajna niespodzianka. :D Musisz chyba dac je do starego mieszkania, może do garażu. :roll:

Fotki będą dopiero w listopadzie jak przyjada meble, bo Pani mi powiedziała, że do końca października mogą u nich być :lol:

No to problem sie rozwiązał.

A nie ma fotek gdzies na stronie internetowej?

Przeklejam z mojego dziennika :lol:

A to jest nasz faworyt jeśli chodzi o stół

http://www.lenalubowo.pl/galeria/bartek_leszki.jpg

W stanie nie rozłożonym ma wymiary 160x100, rozkładać się może do 310x100 :lol: :lol: :lol: :lol: Ma 3 wstawki (chowane do środka) i żadnych dodatkowych nóg. Krzesła albo będą takie jak na zdjęciu albo oparcie będzie środkiem tapicerowane - raczej ta druga wersja.

Pasują do niego te meble

http://www.lenalubowo.pl/galeria/bartek.jpg

to są chyba te same co wyżej :oops: :oops: :oops: :oops: ale nie pamiętam czy to były te :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: może jeszcze poszukam

hm...wydawało mi się, że te co widziałam miały inne uchwyty ale nie ma ich w internecie :roll: :roll: :roll: :roll:

Oczywiście będa inne uchwyty bo te są obrzydliwe jak dla mnie :-?

aniu

domek zamknięty wygląda prześlicznie. Fix rewelacja. Podaj wymiary bo jestem ciekawa bo ja mam podobne okienka.

co do kafli to faktycznie niezła przygoda - dobrze że zdążyliście się załapać na ostatni dzwonek 8)

P.S. Ale macie teraz napięty harmonogram - nie ma co - cała naprzód jak w czołgu :D

Dzień dobry wszystkim

aniu

no u mnie jednak te fixy mniejsze będą 200x130

ale za to mam cztery 233x220 - tylko one nie takie podłużne jak u Ciebie.

to okno masz ogromne - nie wygląda na aż takie na zdjęciu - może dlatego że nie ma żadnego odniesienia.

romku

a pomyślę jeszcze :lol:

pewnie już poszliście do domu żeby wieczorem wrócić:( ja jak wracam do domu o 21 to już nie mam na nic siły ale pocieszam się że jeszcze tylko miesiac :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

aha przyjechały moje płytki do kuchni :) :roll:

A co po miesiącu, rezygnujesz z pracy czy zmieniasz na inną :roll:

No pokaż te płytki :wink:

ANIU ZA MIESIĄC TO BĘDĘ JUŻ W SWOIM DOMKU CZYLI NIE BĘDĘ DZIELIĆ OBOWIĄZKÓW MIĘDZY DWA DOMY :-)

A PŁYTKI SIĘ ZAKŁADAJĄ WIĘC W PONIEDZIAŁEK BĘDĄ ZDJĄTKA ŚCIAN :-)

A'propos mebli :lol:

Zamawialiśmy meble do salonu (chyba w lipcu :roll: ) i Pani powiedziała, że terminy są na koniec października. No oki. Dlatego tak wcześnie poszliśmy zamówić. I co????Wczoraj dzwoni Pani i mówi, że jutro moga mi mebelki przywieźć bo już są gotowe :o :o :o :o No troszkę mnie przytkało :o :o :o Półtora miesiąca przed terminem :o :o :o

No bo wie pani kierownik chciał Pani taką miłą niespodziankę zrobić.

No ja się bardzo cieszę, że meble są tylko gdzie ja mam je wstawić jak podłogi jeszcze niet :roll: :roll: :roll: :roll:

I w ten oto sposób moje meble czekają na mnie :lol: :lol: :lol:

No tak, z wyborów to mi zostało wybrać:

1. kozę

2. panele

3. kafle na balkon

4. płot (kuźwa jakie drogie te płoty :evil: )

5. wszystkie baterie

6. lampy

7. nie wiem co jeszcze bo trochę się pogubiłam :oops: :oops:

kURCZĘ A MYŚLAŁAM ŻE TYLKO JA MAM TAKI ZAWRÓT GŁOWY, a widzę że wy też macie problem CZY WSZYSTKO BĘDZIE PASOWAĆ :o :o :o :o :o :o :o :o :o

TO TAKIE PRZYJEMNE ALE I STRESUJĄCE ZAJĘCIE :-)