monia77w1 06.09.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dzień Dobry I jak Wam mija ta upalna sobota??? Dobry wieczór My wreszcie wzieliśmy się za pracę na budowie. Mąż równał działkę a ja przycierałam ściany. A jutro od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.09.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dobry wieczór Pewnie już śpicie???????? A ja dzisiaj porządkowałem teren wokół domu i kosiłem trawę Skoro nikogo nie ma to ja też już pójdę spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Baaaardzo ładne. A okna bez podziału tez mi sie podobają I drzwi ładne i brama. A już kupujecie kafelki ? Kurde, trzeba wziąć się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry Aniu jestem normalnie w szoku jak teraz wygląda Wasz domek. Jeszcze niedawno fundamenty a tu już stoi domek z dachem i oknami. Świete macie okna i drzwi. Zawsze chciałem mieć takie drzwi z takim dodatkowym bokiem (cholera nie wiem jak to się nazywa ) ale nie zmieściłyby się u mnie. Poza tym takie drzwi są strasznie drogie. Miłej niedzieli wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 widziałam drzwi i okna bardzo mi się podobają dzień dobry wszystkim i miłęj niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 widziałam drzwi i okna bardzo mi się podobają dzień dobry wszystkim i miłęj niedzieli Cześć Magi. U Ciebie tez tak zimno??? brrrrr A tak wogóle to możesz sprecyzować skąd w wielkopolsce jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć Romek nooo powiało chłodem ja sem z Kalisza a mieszkam pod, na trasie Kalisz-Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzien dobry wszystkim Zapraszam do mnie, u mnie jest 30 stopni w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.09.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Upalna sobota minęła na działce, na wybieraniu klinkieru i drzwi a teraz upalna niedziela... Fajne to okno i CAŁE SZCZĘŚCIE że nie dzielone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć Romek nooo powiało chłodem ja sem z Kalisza a mieszkam pod, na trasie Kalisz-Poznań to strasznie daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzien dobry wszystkim Zapraszam do mnie, u mnie jest 30 stopni w cieniu Ale Ci Monisiu zazdraszczam - ta ja będę za godzinę na grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Upalna sobota minęła na działce, na wybieraniu klinkieru i drzwi a teraz upalna niedziela... Fajne to okno i CAŁE SZCZĘŚCIE że nie dzielone! I tu bym polemizował Ja tam lubię dzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzien dobry wszystkim Zapraszam do mnie, u mnie jest 30 stopni w cieniu Ale Ci Monisiu zazdraszczam - ta ja będę za godzinę na grillu Romku, czekam Piwko już się chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Upalna sobota minęła na działce, na wybieraniu klinkieru i drzwi a teraz upalna niedziela... Fajne to okno i CAŁE SZCZĘŚCIE że nie dzielone! I tu bym polemizował Ja tam lubię dzielone A ja lubię fixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzien dobry wszystkim Zapraszam do mnie, u mnie jest 30 stopni w cieniu Ale Ci Monisiu zazdraszczam - ta ja będę za godzinę na grillu Romku, czekam Piwko już się chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzielić? No coś Ty!!! o odniesieniu to myślałam o Twojej osóbce Kochana Jak będzie okazja zrobię to dla Ciebie A u mnie w dzienniczku są zdjęcia tej dziury jak się zastanawialismy czy robić fix-a czy dzielić i tam jestem w odniesieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 pewnie już poszliście do domu żeby wieczorem wrócić ja jak wracam do domu o 21 to już nie mam na nic siły ale pocieszam się że jeszcze tylko miesiac aha przyjechały moje płytki do kuchni A co po miesiącu, rezygnujesz z pracy czy zmieniasz na inną No pokaż te płytki ANIU ZA MIESIĄC TO BĘDĘ JUŻ W SWOIM DOMKU CZYLI NIE BĘDĘ DZIELIĆ OBOWIĄZKÓW MIĘDZY DWA DOMY A PŁYTKI SIĘ ZAKŁADAJĄ WIĘC W PONIEDZIAŁEK BĘDĄ ZDJĄTKA ŚCIAN czekam do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry I jak Wam mija ta upalna sobota??? Dobry wieczór My wreszcie wzieliśmy się za pracę na budowie. Mąż równał działkę a ja przycierałam ściany. A jutro od nowa Monia a co to znaczy, że przycierałaś ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dobry wieczór Pewnie już śpicie???????? A ja dzisiaj porządkowałem teren wokół domu i kosiłem trawę Skoro nikogo nie ma to ja też już pójdę spać Dobranoc Zdjęcia poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Baaaardzo ładne. A okna bez podziału tez mi sie podobają I drzwi ładne i brama. A już kupujecie kafelki ? Kurde, trzeba wziąć się do roboty Dzięki Nefer część kafli już wybrana i kupiona, część wybrana ale jeszcze nie kupiona, jeszcze trzeba kupić kafle na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts