bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry Aniu jestem normalnie w szoku jak teraz wygląda Wasz domek. Jeszcze niedawno fundamenty a tu już stoi domek z dachem i oknami. Świete macie okna i drzwi. Zawsze chciałem mieć takie drzwi z takim dodatkowym bokiem (cholera nie wiem jak to się nazywa ) ale nie zmieściłyby się u mnie. Poza tym takie drzwi są strasznie drogie. Miłej niedzieli wszystkim życzę Romku to się nazywa naświetle - może być boczne jak u mnie i może być górne, nad drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 widziałam drzwi i okna bardzo mi się podobają dzień dobry wszystkim i miłęj niedzieli Cieszę się Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Upalna sobota minęła na działce, na wybieraniu klinkieru i drzwi a teraz upalna niedziela... Fajne to okno i CAŁE SZCZĘŚCIE że nie dzielone! No masz rację .....całe szczęście To też dzięki Edyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry Aniu jestem normalnie w szoku jak teraz wygląda Wasz domek. Jeszcze niedawno fundamenty a tu już stoi domek z dachem i oknami. Świete macie okna i drzwi. Zawsze chciałem mieć takie drzwi z takim dodatkowym bokiem (cholera nie wiem jak to się nazywa ) ale nie zmieściłyby się u mnie. Poza tym takie drzwi są strasznie drogie. Miłej niedzieli wszystkim życzę Romku to się nazywa naświetle - może być boczne jak u mnie i może być górne, nad drzwiami A już myśłałam że ja - córka producenta drzwi się wykażę znajomością tematu Witam wszystkich niedzielnie. Nam weekendzik minął bosko. Sobota ze znajomymi w parku i zoo. Niedziela w górach u rodziców na grillu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry Aniu jestem normalnie w szoku jak teraz wygląda Wasz domek. Jeszcze niedawno fundamenty a tu już stoi domek z dachem i oknami. Świete macie okna i drzwi. Zawsze chciałem mieć takie drzwi z takim dodatkowym bokiem (cholera nie wiem jak to się nazywa ) ale nie zmieściłyby się u mnie. Poza tym takie drzwi są strasznie drogie. Miłej niedzieli wszystkim życzę Romku to się nazywa naświetle - może być boczne jak u mnie i może być górne, nad drzwiami A już myśłałam że ja - córka producenta drzwi się wykażę znajomością tematu Witam wszystkich niedzielnie. Nam weekendzik minął bosko. Sobota ze znajomymi w parku i zoo. Niedziela w górach u rodziców na grillu. A mój weekendzik minął tak, jak juz dawno mi się nie zdażyło Zero gości Zero zakupów Tylko odpoczywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry I jak Wam mija ta upalna sobota??? Dobry wieczór My wreszcie wzieliśmy się za pracę na budowie. Mąż równał działkę a ja przycierałam ściany. A jutro od nowa Monia a co to znaczy, że przycierałaś ściany Mam tynki cementowo-wapienne i żeby były idealnie gładkie trzeba je potraktować papierem ściernym. Pewnie cały przyszły tydzień mi się zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry Aniu jestem normalnie w szoku jak teraz wygląda Wasz domek. Jeszcze niedawno fundamenty a tu już stoi domek z dachem i oknami. Świete macie okna i drzwi. Zawsze chciałem mieć takie drzwi z takim dodatkowym bokiem (cholera nie wiem jak to się nazywa ) ale nie zmieściłyby się u mnie. Poza tym takie drzwi są strasznie drogie. Miłej niedzieli wszystkim życzę Romku to się nazywa naświetle - może być boczne jak u mnie i może być górne, nad drzwiami A już myśłałam że ja - córka producenta drzwi się wykażę znajomością tematu Witam wszystkich niedzielnie. Nam weekendzik minął bosko. Sobota ze znajomymi w parku i zoo. Niedziela w górach u rodziców na grillu. A mój weekendzik minął tak, jak juz dawno mi się nie zdażyło Zero gości Zero zakupów Tylko odpoczywanie A ja miałam dzisiaj wizytę gości z forum na budowie i było bardzo miło Zresztą to nasze drugie spotkanie. A w przyszłą sobotę jadę z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 u mnie na razie nie ma co wizytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry I jak Wam mija ta upalna sobota??? Dobry wieczór My wreszcie wzieliśmy się za pracę na budowie. Mąż równał działkę a ja przycierałam ściany. A jutro od nowa Monia a co to znaczy, że przycierałaś ściany Mam tynki cementowo-wapienne i żeby były idealnie gładkie trzeba je potraktować papierem ściernym. Pewnie cały przyszły tydzień mi się zejdzie. ło matko i córko Monia co ty będziesz z tymi tynkami robić papierem ściernym No to ja chyba jeszcze niedokształcona jestem a budowe kończę Ja myślałam, że na tynki cementowo - wapienne to się nakłada gips i szpachluje i wtedy jest gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzień Dobry Aniu jestem normalnie w szoku jak teraz wygląda Wasz domek. Jeszcze niedawno fundamenty a tu już stoi domek z dachem i oknami. Świete macie okna i drzwi. Zawsze chciałem mieć takie drzwi z takim dodatkowym bokiem (cholera nie wiem jak to się nazywa ) ale nie zmieściłyby się u mnie. Poza tym takie drzwi są strasznie drogie. Miłej niedzieli wszystkim życzę Romku to się nazywa naświetle - może być boczne jak u mnie i może być górne, nad drzwiami A już myśłałam że ja - córka producenta drzwi się wykażę znajomością tematu Witam wszystkich niedzielnie. Nam weekendzik minął bosko. Sobota ze znajomymi w parku i zoo. Niedziela w górach u rodziców na grillu. A mój weekendzik minął tak, jak juz dawno mi się nie zdażyło Zero gości Zero zakupów Tylko odpoczywanie A ja miałam dzisiaj wizytę gości z forum na budowie i było bardzo miło Zresztą to nasze drugie spotkanie. A w przyszłą sobotę jadę z rewizytą O to miło Zdradzisz nam kogo poznałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 u mnie na razie nie ma co wizytować Narazie ale napewno w niedługim czasie będzie na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Aniu, zanim zaczniemy gipsować chcemy przetrzeć ściany i zobaczyć jak będą wyglądały. Mamy dość dobrze zrobione tynki i może uda nam się bez gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dobry wieczór Pewnie już śpicie???????? A ja dzisiaj porządkowałem teren wokół domu i kosiłem trawę Skoro nikogo nie ma to ja też już pójdę spać Dobranoc Zdjęcia poproszę A skąd ja mam wziąść zdjęcia Strasznie trudno prowadzi się kosiarkę i robi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Aniu, zanim zaczniemy gipsować chcemy przetrzeć ściany i zobaczyć jak będą wyglądały. Mamy dość dobrze zrobione tynki i może uda nam się bez gładzi. No to mnie uspokoiłaś. A ja myślałem że będziecie wszystko gładzić pod szpachlowanie. Jak wiadomo szpachel lepiej trzyma się powierzchni chropowatych niż gładkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Poznałam a właściwie już znam od jakiegoś czasu Tomka i Patrycję o nicku tejot3 (Tomek i Patka), którzy udzielają się na forum Barwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Aniu, zanim zaczniemy gipsować chcemy przetrzeć ściany i zobaczyć jak będą wyglądały. Mamy dość dobrze zrobione tynki i może uda nam się bez gładzi. No to mnie uspokoiłaś. A ja myślałem że będziecie wszystko gładzić pod szpachlowanie. Jak wiadomo szpachel lepiej trzyma się powierzchni chropowatych niż gładkich Narazie zrobiłam kawałek ściany, jutro pomaluję gruntem i farbą i się okaże co będziemy robic dalej. Jak będzie brzydko to bedziemy gipsować ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dobry wieczór Pewnie już śpicie???????? A ja dzisiaj porządkowałem teren wokół domu i kosiłem trawę Skoro nikogo nie ma to ja też już pójdę spać Dobranoc Zdjęcia poproszę A skąd ja mam wziąść zdjęcia Strasznie trudno prowadzi się kosiarkę i robi zdjęcia Trening czyni mistrza. Jeszcze ze 2 latka i sam sobie fotkę strzelisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.09.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień Dobry I znowu poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień Dobry I znowu poniedziałek Dzień dobry A ja tam lubię poniedziałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Rom nie zapodawaj takich tekstów bo od razu mi mina rzednie Jutro ma byc ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts