monia77w1 09.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ostatnio miałam problem z wgraniem płyty.Mam nadzieję, ze tym razem pójdzie z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hmmm... nie widzę podobieństwa. http://img.interia.pl/moje_media/nimg/odc33913_1697568.jpg Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 czyli muszę zapuścić brodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 czyli muszę zapuścić brodę to już lepiej kup kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Wpadłam na chwilkę zobaczyć się z Wami Nie wiem jak długo zostanę zapierdal Dzięki Ty mój strażniku Romku tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Żeby nie było, że mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A mi prawdopodobnie w sobotę będą wymeniać okno wyłazowe na poddaszu na zwykłe dachowe. Tylko najpier muszę wokół tego wyłazu rozmonować płyty gk, stelaż i wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Żeby nie było, że mnie nie ma Cieszę się, że wpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A mi prawdopodobnie w sobotę będą wymeniać okno wyłazowe na poddaszu na zwykłe dachowe. Tylko najpier muszę wokół tego wyłazu rozmonować płyty gk, stelaż i wełnę why Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A mi prawdopodobnie w sobotę będą wymeniać okno wyłazowe na poddaszu na zwykłe dachowe. Tylko najpier muszę wokół tego wyłazu rozmonować płyty gk, stelaż i wełnę why na poddaszu mam jedno okno wyłazowe, początkowo miało ono poznawalć dostac sie do komina. Miało znajdowac się w takim małym pomieszczeniu gospodarczym. jest to pojedyńcza szyba i wyłaz ten nie nadaje sie do pomieszczeń uzytkowych. Teraz zmieniła nam się koncepcja i w miejscu tego pomieszczenia będzie korytarz więc musimy wyłaz zamienić na normalne okno. Może ktoś chce kupić wyłaz Veluxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A mi prawdopodobnie w sobotę będą wymeniać okno wyłazowe na poddaszu na zwykłe dachowe. Tylko najpier muszę wokół tego wyłazu rozmonować płyty gk, stelaż i wełnę why na poddaszu mam jedno okno wyłazowe, początkowo miało ono poznawalć dostac sie do komina. Miało znajdowac się w takim małym pomieszczeniu gospodarczym. jest to pojedyńcza szyba i wyłaz ten nie nadaje sie do pomieszczeń uzytkowych. Teraz zmieniła nam się koncepcja i w miejscu tego pomieszczenia będzie korytarz więc musimy wyłaz zamienić na normalne okno. Może ktoś chce kupić wyłaz Veluxa? Czy to znaczy, że jest kasiorka i wykańczacie piętro Aha.....i dlaczego ten wyłaz z pojedynczą płytą nie może być w korytarzu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.09.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A mi prawdopodobnie w sobotę będą wymeniać okno wyłazowe na poddaszu na zwykłe dachowe. Tylko najpier muszę wokół tego wyłazu rozmonować płyty gk, stelaż i wełnę why na poddaszu mam jedno okno wyłazowe, początkowo miało ono poznawalć dostac sie do komina. Miało znajdowac się w takim małym pomieszczeniu gospodarczym. jest to pojedyńcza szyba i wyłaz ten nie nadaje sie do pomieszczeń uzytkowych. Teraz zmieniła nam się koncepcja i w miejscu tego pomieszczenia będzie korytarz więc musimy wyłaz zamienić na normalne okno. Może ktoś chce kupić wyłaz Veluxa? Czy to znaczy, że jest kasiorka i wykańczacie piętro Aha.....i dlaczego ten wyłaz z pojedynczą płytą nie może być w korytarzu???? kasiorka jest i za półtorej tygodnia wchodzą tynkarze tynkować elewację, zaraz potem wchodzi podbitkowiec z podbitką,potem układam sam kostkę,w miedzyczasie wymieniaja to okno a poddasze robię jak sie zrobi zimno i skończe prace na zewnątrz. A to okno nie może być gdyż jest tam pojedyńcza szyba. Za dużo zimna przez nią wchodzi i za dużo ciepła ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A mi prawdopodobnie w sobotę będą wymeniać okno wyłazowe na poddaszu na zwykłe dachowe. Tylko najpier muszę wokół tego wyłazu rozmonować płyty gk, stelaż i wełnę why na poddaszu mam jedno okno wyłazowe, początkowo miało ono poznawalć dostac sie do komina. Miało znajdowac się w takim małym pomieszczeniu gospodarczym. jest to pojedyńcza szyba i wyłaz ten nie nadaje sie do pomieszczeń uzytkowych. Teraz zmieniła nam się koncepcja i w miejscu tego pomieszczenia będzie korytarz więc musimy wyłaz zamienić na normalne okno. Może ktoś chce kupić wyłaz Veluxa? Czy to znaczy, że jest kasiorka i wykańczacie piętro Aha.....i dlaczego ten wyłaz z pojedynczą płytą nie może być w korytarzu???? kasiorka jest i za półtorej tygodnia wchodzą tynkarze tynkować elewację, zaraz potem wchodzi podbitkowiec z podbitką,potem układam sam kostkę,w miedzyczasie wymieniaja to okno a poddasze robię jak sie zrobi zimno i skończe prace na zewnątrz. A to okno nie może być gdyż jest tam pojedyńcza szyba. Za dużo zimna przez nią wchodzi i za dużo ciepła ucieka Po pierwsze zdjęcia Po drugie - dzieki za wyjasnienie co do szybki, ale czy te prace naprawcze i wymienne nie będą droższe? Po trzecie - sam układasz kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.09.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Po pierwsze - zdjęcia bendom jak coś nię będzie działo Po drugie - pewnie że wyjdą drożej, niepotrzebnie montowaliśmy i kupilismy ten wyłaz - ale jak się zmienia koncepcja to trzeba cierpieć Po trzecie - a pewnie że sam nigdy tego nie robiłem ale się naumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.09.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hmmmm, fajnie masz z tą budową... , podziwiam za wytrwałość... Ale nazwa bobowa budowniczowa do czegoś zobowiązuje.. Bardzo mi sie podoba Twoja dachóweczka w kolorze "gorzkiej czekolady" Możesz mi napisac co to za firma i jaki dokładnie kolor. Pewnie jest gdzies ta informacja w komentarzach, ale twoje komentarze to bagatela 149 stron... Z góry dzięki Domek zapowiada się fantastycznie Wpadać będę i troszkę pouczestniczę w Waszej budowie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Wieczorne witanko! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witaj Glamourmum Dzięki za miłe słowa Dachówka Nelskamp, model Nibra H 14, kolor staroczarny Wpadaj częściej bo tu fajni ludzie są i nie zawsze o budowie gadamy A swoja drogą można Twój nick jakoś zdrobnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cześć Edyś Przedstawiam Ci nowego gościa Dzisiaj weszła ekipa od wykończeniówki, która cały czas uparcie twierdzi, że do końca października skończą wszystko kurna nie chce mi się wierzyc choć bardzo bym chciała, żeby tak się stało. Miałabym wtedy spokojne dwa-trzy tygodnie na ogarnięcie, upiekszenie (jakieś karnisze, firanki, lampki) i przzeprowadzkę. Jutro albo pojutrze zaczynają stawiać rusztowanie W poniedziałek zaczną robić drenaż Zamówiliśmy plot a co u Ciebie Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Aniu, jak sie cieszę z Twoich postępów. U mnie też się klaruje co nieco. Dziś wszedł glazurnik, gruntuje sobie ściany pod płytki. Przed 10 minutami skończyłam ostateczną rozmowę z brygadą od wykonczeniówki i umówieni jesteśmy na piątek. Do końca tygodnia będzie przesunięte ogrodzenie i zamontowana brama wjazdowa i garażowa. W sobotę jadę zamówić drzwi i kafle do łazienki. Mam nadzieję, że teraz pójdzie robota beż żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 uff.....................super Cieszę się ogromnie, że się wykańcza Płytki masz już wybrane, to poproszę grzecznie o pokazanie Jak dziewczyny w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts