GLAMOURMUM 09.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 można zdrobnić, można....czekam na propozycje...jestem otwarta na wszelkie propozycje Nazwa pochodzi z nazwy mojej odzieży ciążowej, którą produkuję. Wszędzi wpisuję ten sam nick, bo nie mogę zapamiętac zbyt wielu.... ot taki ułatwienie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a w jakiej części miasta Poznania i okolic budujecie domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 hm..............jakby tu zdrobnić glamurek mum inne, które mi przychodzą do głowy się nie nadaja na forum A swoją drogą mam nadzieję, że nie będę już korzystać z Twoich produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Płytki do dziewczynek łazienki http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/1423.jpg A do małżeńskiej http://www.venusceramica.com/pdf/PDF_Venus_Porc/Spider.pdf W szkole niezły zapierdziel. dziewczynki są z tego powodu bardzo szczęśliwe. Zapowiada się ciężki roczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A swoją drogą mam nadzieję, że nie będę już korzystać z Twoich produktów Aniu nigdy nie mów nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a w jakiej części miasta Poznania i okolic budujecie domek? Okolice Plewisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A swoją drogą mam nadzieję, że nie będę już korzystać z Twoich produktów Aniu nigdy nie mów nigdy Edyś bardzo fajne kafle i jedne i drugie. Ciekawe jak się będą u Ciebie prezentowały, już się nie mogę doczekać A co planujesz w kuchni na ścianach i jakie kafle na podłogi pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Aniu nie nerwujsja, ja tylko żartowałam. W kuchni na ścianach nie będzie kafli, tylko aluminiowa blenda. A na podłogę muszę wybrać coś w kolorze beżu i wenge. Ale za tym jeszcze nie patrzyłam. Mam zamiar zrobić to w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 podoba mi sie glamurek No to mamy załatwione. Piękne kafeleczki...... Teraz jest taki wybór że mozna oszaleć w sklepach.... Ja dzisiaj widziałam pzrepiękne panele drewniane, nie za ciemne ( mam owczarka podhalańskiego i nic więcej bym nie robiła tylko chodziła z odkurzaczem...) ale tez nie za jasne. Po prostu w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Glamurku siem przywitam. Fakt, od wyboru mozna oczopląsu dostać. A co to za panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam Was również, kobity po fachu. kurcze, facet podał mi pełną nazwę - musze je teraz odszukać w necie. A pełna nazwa brzmi... WENGE PANEL FEEL WOOD FW09H1555 wiem, wiem...WENGE, że nieby ciemne, ale te właśnie jakoś dziwnie ciemne nie były. Poszukam je w necie i wkleję - bo jestem na nie zdecydowana na 100% - chociaz to moje zdecydowanie, zanim mury staną , to spodoba mi się 180 mln innych i one tez będa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 O rety, skąd ja znam to niezdecydowanie i zmiany koncepcji co chwila. Widać nie da się tego uniknąć. Ja też co do niektórych rzeczy byłam na 400 % pewna, i co... doopa i tak... wybrałam co innego. Czekam na fotki paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.09.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dołączam się do dzień dobry. Rom - dzień dobry - 6.42 - problemy ze snem.... czy już w pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dołączam się do dzień dobry. Rom - dzień dobry - 6.42 - problemy ze snem.... czy już w pracy?? Dzień dobry GLAMOURMUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 wczoraj zostałam mianowana na glamurkę , łatwiej, krócej i wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień dobry - wpadłam podbić kartę i lecię dalej Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 wczoraj zostałam mianowana na glamurkę , łatwiej, krócej i wygodniej Zdecydowanie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 nio... bobowa budowniczowa ile płacisz za kierownika budowy. Hmm. ja ostałam cenę 4500 tyś, za 10 wizyt na budowie i dostępność telefoniczna "prawie" 24 godziny/dobę.Podobno jest bardzo dobrym fachowcem... Wszystko rozumiem, ale wydaje mi się ,że cena za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts