magi 10.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dołączam się do dzień dobry. Rom - dzień dobry - 6.42 - problemy ze snem.... czy już w pracy?? cześć glamurku o tej godzinie siedzę w kuchni popijam kawę i włączam sobie kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry co słychać Dzień Dobry A to zależy gdzie sie ucho przyłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień dobry - wpadłam podbić kartę i lecię dalej Miłego dnia Cześć Neferko A gdzie Ci się tak spieszy?? Wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry co słychać Dzień Dobry A to zależy gdzie sie ucho przyłoży a czemu się nie golisz strajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry co słychać Dzień Dobry A to zależy gdzie sie ucho przyłoży a czemu się nie golisz strajk Upodabniam się do Czaka Norisa Cholera nie umiem tylko tak kopać nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Chłopaku, marsz do łazienki Broda jest okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 nio... bobowa budowniczowa ile płacisz za kierownika budowy. Hmm. ja ostałam cenę 4500 tyś, za 10 wizyt na budowie i dostępność telefoniczna "prawie" 24 godziny/dobę.Podobno jest bardzo dobrym fachowcem... Wszystko rozumiem, ale wydaje mi się ,że cena za wysoka. Ja płaciłam 110 zł od wizyty i też miałam kirerownika na każdy telefon. 450 za wizytę to chyba gruba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 tak też mi się wydawało... szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Chłopaku, marsz do łazienki Broda jest okropna podpisuję się nogami i rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Chłopaku, marsz do łazienki Broda jest okropna podpisuję się nogami i rencami nie lubicie drapania brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Chłopaku, marsz do łazienki Broda jest okropna podpisuję się nogami i rencami nie lubicie drapania brodą Drapanie to moze ja i lubię ale sam widok brody to może niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Chłopaku, marsz do łazienki Broda jest okropna podpisuję się nogami i rencami nie lubicie drapania brodą Drapanie to moze ja i lubię ale sam widok brody to może niekoniecznie A ja bardzo przepraszam wszystkich facetów z brodą ale powiem co myślę: Faceci z brądą są fuj Zwłaszcza jak spożywają posiłki - fuj Albo zupa im kapie - fuj Ja to jednak wolę gładkie ogolone męskie buźki Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 nio... bobowa budowniczowa ile płacisz za kierownika budowy. Hmm. ja ostałam cenę 4500 tyś, za 10 wizyt na budowie i dostępność telefoniczna "prawie" 24 godziny/dobę.Podobno jest bardzo dobrym fachowcem... Wszystko rozumiem, ale wydaje mi się ,że cena za wysoka. Ja płaciłam 110 zł od wizyty i też miałam kirerownika na każdy telefon. 450 za wizytę to chyba gruba przesada Wiesz co ja jednego to zwolniłam - chciał 3 tysiące za prowadzenie całej budowy, zatrudniłam następnego - za 2 tysiące, też niestety nie jest najlepszy ale znaleźliśmy inne rozwiązanie. On jest kierownikiem, dokonuje wpisów, firmuje własnym nazwiskiem swoje wpisy, bierze odpowiedzialność ale szczerze mówiąc to chyba jest taki sobie. Całe szczęście, że mój mąż i nasz kolega oraz fachowe ekipy znają się na sztuce budowlanej, to ten kierownik nie jest dla nas taki niezbędny. A inne rozwiązanie to takie, że nie chcieliśmy ustanawiać stałego nadzoru inwestorskiego, ale umawialiśmy się w kluczowych i strategicznych momentach budowy z inspektorem nadzoru, który po prostu przyjeżdżał na jednorazową wizytę i jednorazowo kasował. Trzeba powiedzieć, że facet zna się na rzeczy i parę fajnych rozwiązań podsunął, choć szczególnych wpadek nie było. Pewnie zapytasz ile bierze........hm.......nie chciałabym skłamać ale chyba 150 za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień Dobry Dzień dobry Strażniku 3 dzień się nie golę. Jescze troche i będę strażnik teksasu jak ta lala Chłopaku, marsz do łazienki Broda jest okropna podpisuję się nogami i rencami nie lubicie drapania brodą Drapanie to moze ja i lubię ale sam widok brody to może niekoniecznie A ja bardzo przepraszam wszystkich facetów z brodą ale powiem co myślę: Faceci z brądą są fuj Zwłaszcza jak spożywają posiłki - fuj Albo zupa im kapie - fuj Ja to jednak wolę gładkie ogolone męskie buźki Doberek ja też ja też jestem za gładkimi ZDECYDOWANMIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Same miłośniczki gładkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a w ogóle to cześć wpadłam się trochę pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a w ogóle to cześć wpadłam się trochę pochwalić Cześć Aniu Słuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts