bobowa budowniczowa 10.09.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić Noooo, żeby mi to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a w ogóle to cześć wpadłam się trochę pochwalić Aniu a gdzie mozna tych pochwał wysluchać i zobaczyć tutaj czy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 znaczy powiem tak u mnie to jutro wkleję zdjęcia a wam prędziutko opowiem co się dzieje na budowie:-) (kurcze jak fajnie że można się z kimś tymi małymi radościami pocieszyć - aż się wzruszyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No szybciutko mów Już się nie mogę doczekać i relacji i zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić Noooo, żeby mi to było przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić a facetom to taki zarost nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 znaczy powiem tak u mnie to jutro wkleję zdjęcia a wam prędziutko opowiem co się dzieje na budowie:-) (kurcze jak fajnie że można się z kimś tymi małymi radościami pocieszyć - aż się wzruszyłam ) Aniu co z tymi nowinami??? Umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić a facetom to taki zarost nie przeszkadza a w czym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a więc od poniedziałku na budowie pracują trzy ekipy wykończeniowe a efekt ich pracy to: - założone płytki w kuchni na ścianie i chyba już dzisiaj na podłodze - na "gotowo" wyszpachlowane ściany na dole - na jeden raz wyszpachlowane ściany do góry - podłączony piec do CO , no i grzejniki - wczoraj była próba- było cieplusio:-) - "obrobione" wejścia do pokoi w których nie będzie drzwi:-) - parapety zewnętrzne i wewnętrzne wstawione - i dzisiaj kładą się tynki zewnętrzne:-) uffff chyba o niczym nie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić a facetom to taki zarost nie przeszkadza a w czym???? no nie wiem w jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a więc od poniedziałku na budowie pracują trzy ekipy wykończeniowe a efekt ich pracy to: - założone płytki w kuchni na ścianie i chyba już dzisiaj na podłodze - na "gotowo" wyszpachlowane ściany na dole - na jeden raz wyszpachlowane ściany do góry - podłączony piec do CO , no i grzejniki - wczoraj była próba- było cieplusio:-) - "obrobione" wejścia do pokoi w których nie będzie drzwi:-) - parapety zewnętrzne i wewnętrzne wstawione - i dzisiaj kładą się tynki zewnętrzne:-) uffff chyba o niczym nie zapomniałam Jak takie postępy to oko cieszy trzymam kciuki oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Aniu ...yyyyyyyyy........to ja lecę się ogolić a facetom to taki zarost nie przeszkadza a w czym???? no nie wiem w jedzeniu ja tam nie wiem bo nie mam brody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzięki magi zapraszam jutro do dzienniczka będą zdjęcia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a więc od poniedziałku na budowie pracują trzy ekipy wykończeniowe a efekt ich pracy to: - założone płytki w kuchni na ścianie i chyba już dzisiaj na podłodze - na "gotowo" wyszpachlowane ściany na dole - na jeden raz wyszpachlowane ściany do góry - podłączony piec do CO , no i grzejniki - wczoraj była próba- było cieplusio:-) - "obrobione" wejścia do pokoi w których nie będzie drzwi:-) - parapety zewnętrzne i wewnętrzne wstawione - i dzisiaj kładą się tynki zewnętrzne:-) uffff chyba o niczym nie zapomniałam Aniu - ale się cieszę Postęppy naprawdę piorunujące. Strasznie jestem ciekaw tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzięki magi zapraszam jutro do dzienniczka będą zdjęcia chyba nie chyba tylko zdjęcia majom być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ok bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 10.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 sama jestem ciekawa co tam sie dzisiaj dzieje:-) aż nie mogę wysiedzieć w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.09.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wieczorne woitanko! Ale ciiiiiicho. Ania i Grzegorz fantastyczne wieści z budowy. Wiem jak to musi cieszyć. Ja również czekam na fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witanko miłe i pozdrowionka zostawiam - pędzę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts