Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Klijenty obsłużone?? :wink:

Jasne ... jak szefowa wpadła to od razu.... wszyscy uciekli hihihihihi :lol: :lol: :lol:

Toś Ty taka groźna? :wink:

Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna :lol: Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone.

Mam taką zasadę, że zawsze stawiam sprawy jasno, bez niedomówień i nieporozumień. Jednocześnie daję dużo swobody i udzielam kredytu zaufania. Ale liczę też na inicjatywę i lojalność. A w ogóle to chodzę uśmiechnięta, interesuje się problemami (oczywiście do pewnych granic) moich dziewczyn (tak nazywam moje pracownice). Jak pojawiają się problemy to zawsze razem dyskutujemy, choć to ja podejmuję decyzję. I cieszę się, że jak coś nawala to przyjdą i powiedzą i mogę się przygotować na ewentualne wytłumaczenie się przed szefem. Po prostu cieszę się, że nie dowiaduję się z innych ust, że któraś moja dziewczyna popełniła jakiś błąd. Choć zdarza im się to niezmiernie rzadko.

Ale się rozpisałam :lol: :lol:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna :lol: Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone

A co mogą innego powiedzieć :wink: :D :lol:

A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? :roll: :wink:

Wyślij swoją na szkolenie do mnie :lol: :lol: :lol:

Ja ją wyślę, ale w kosmos :x :wink: :lol:

No... to też jest dobry pomysł :lol: :lol:

Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna :lol: Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone

Wyślij swoją na szkolenie do mnie :lol: :lol: :lol:

Ja ją wyślę, ale w kosmos :x :wink: :lol:

No... to też jest dobry pomysł :lol: :lol:

To jedyna słuszna koncepcja :lol: przynajmniej wiele osób odetchnie z ulgą :wink:

Aha....Własnie zadzwoniłam do mojego lekarza.... idę do szpitala 19 lutego na ok. 4 dni :cry: :cry:

A teraz wróćmy do przyjemniejszych tematów :lol:

Rom-ek Ciebie dzisiaj mało jest :) :) bierz przykład z Edytki... babę ma przy swoim osobistym komputerze a zobacz jak nam się miło i dużo rozmawia :lol:

Aha....Własnie zadzwoniłam do mojego lekarza.... idę do szpitala 19 lutego na ok. 4 dni :cry: :cry:

A teraz wróćmy do przyjemniejszych tematów :lol:

Rom-ek Ciebie dzisiaj mało jest :) :) bierz przykład z Edytki... babę ma przy swoim osobistym komputerze a zobacz jak nam się miło i dużo rozmawia :lol:

nic się nie martw, wszystko będzie dobrze, będę myślał o Tobie i trzymał kciuki żeby się wszystko skończyło

no rzeczywiście mało dzisiaj aktywny jezdem..... :cry: ...u nas czas urlopowo-chorobowy to i roboty więcej...postaram się poprawić...no to o czym sobie pogadamy? :D

musimy sie przekwalifikowac tak żeby Ania została naszą szefową.

Juz wiem założymy firmę, zajmującą się......hmmmm......czym mielibyśmy się zajmować jak tylko forumować umiemy :lol: ......po prostu jakąś firmę i mianujemy Anię szefową :D

musimy sie przekwalifikowac tak żeby Ania została naszą szefową.

Juz wiem założymy firmę, zajmującą się......hmmmm......czym mielibyśmy się zajmować jak tylko forumować umiemy :lol: ......po prostu jakąś firmę i mianujemy Anię szefową :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :lol:

ale ja nie chcę być Waszą szefową :(

wolę być Waszą koleżanką :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)