bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Klijenty obsłużone?? Jasne ... jak szefowa wpadła to od razu.... wszyscy uciekli hihihihihi Toś Ty taka groźna? Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone. Mam taką zasadę, że zawsze stawiam sprawy jasno, bez niedomówień i nieporozumień. Jednocześnie daję dużo swobody i udzielam kredytu zaufania. Ale liczę też na inicjatywę i lojalność. A w ogóle to chodzę uśmiechnięta, interesuje się problemami (oczywiście do pewnych granic) moich dziewczyn (tak nazywam moje pracownice). Jak pojawiają się problemy to zawsze razem dyskutujemy, choć to ja podejmuję decyzję. I cieszę się, że jak coś nawala to przyjdą i powiedzą i mogę się przygotować na ewentualne wytłumaczenie się przed szefem. Po prostu cieszę się, że nie dowiaduję się z innych ust, że któraś moja dziewczyna popełniła jakiś błąd. Choć zdarza im się to niezmiernie rzadko. Ale się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? Wyślij swoją na szkolenie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? Wyślij swoją na szkolenie do mnie Ja ją wyślę, ale w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? Wyślij swoją na szkolenie do mnie Ja ją wyślę, ale w kosmos No... to też jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Edytko aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? Wyślij swoją na szkolenie do mnie Ja ją wyślę, ale w kosmos No... to też jest dobry pomysł To jedyna słuszna koncepcja przynajmniej wiele osób odetchnie z ulgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Edytko aż tak źle? Ach... słów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Aha....Własnie zadzwoniłam do mojego lekarza.... idę do szpitala 19 lutego na ok. 4 dni A teraz wróćmy do przyjemniejszych tematów Rom-ek Ciebie dzisiaj mało jest bierz przykład z Edytki... babę ma przy swoim osobistym komputerze a zobacz jak nam się miło i dużo rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Aha....Własnie zadzwoniłam do mojego lekarza.... idę do szpitala 19 lutego na ok. 4 dni A teraz wróćmy do przyjemniejszych tematów Rom-ek Ciebie dzisiaj mało jest bierz przykład z Edytki... babę ma przy swoim osobistym komputerze a zobacz jak nam się miło i dużo rozmawia nic się nie martw, wszystko będzie dobrze, będę myślał o Tobie i trzymał kciuki żeby się wszystko skończyło no rzeczywiście mało dzisiaj aktywny jezdem..... ...u nas czas urlopowo-chorobowy to i roboty więcej...postaram się poprawić...no to o czym sobie pogadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mój czas się kończy....zmykam na imprezę odchodzącego emeryta i za godzinkę do domku toczyć kolejne walki z kartonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mój czas się kończy....zmykam na imprezę odchodzącego emeryta i za godzinkę do domku toczyć kolejne walki z kartonami Baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mój czas się kończy....zmykam na imprezę odchodzącego emeryta i za godzinkę do domku toczyć kolejne walki z kartonami Baw się dobrze Dzięki i do usłyszenia....może wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mój czas się kończy....zmykam na imprezę odchodzącego emeryta i za godzinkę do domku toczyć kolejne walki z kartonami Baw się dobrze Dzięki i do usłyszenia....może wieczorkiem PaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mój czas się kończy....zmykam na imprezę odchodzącego emeryta i za godzinkę do domku toczyć kolejne walki z kartonami Baw się dobrze Dzięki i do usłyszenia....może wieczorkiem PaPa Paaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? musimy sie przekwalifikowac tak żeby Ania została naszą szefową. Juz wiem założymy firmę, zajmującą się......hmmmm......czym mielibyśmy się zajmować jak tylko forumować umiemy ......po prostu jakąś firmę i mianujemy Anię szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nieee. no co Ty Edytko ... nie jestem groźna Moje dziewczyny mówią, że są zadowolone A co mogą innego powiedzieć A tak na poważnie, to dlaczego nie jesteś moją szefową??? musimy sie przekwalifikowac tak żeby Ania została naszą szefową. Juz wiem założymy firmę, zajmującą się......hmmmm......czym mielibyśmy się zajmować jak tylko forumować umiemy ......po prostu jakąś firmę i mianujemy Anię szefową ale ja nie chcę być Waszą szefową wolę być Waszą koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 O stronkę otwarłam .....czekam na kwiatki...... po cichutku powiem, ze uwielbiam białe....... nie umiem robić małych literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 http://www.streemo.pl/Image/32032_m.jpg No to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dla Ciebie bobuś bukiet zawierający róże, jagody oraz frezje: http://bp3.blogger.com/_Z5pSwK6-p50/R0P-cetl_pI/AAAAAAAAAGw/CrEWnPCEhG4/s1600/007_primary.jpg bardziej ten bukiet na ślub pasuje ale mi sie podoba. Mam nadzieję, że Tobie Aniu też się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts