bobowa budowniczowa 11.09.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu ale się cieszę że takie postępy u Ciebie. Normalnie niesamowite tempo. Jescze trochę a zamieszkać i będę miał do Ciebie rzut beretem bez buziek to do Ciebie niepodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dobrze że takie grube literki bo przynajmniej widac że się właścicielka odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dobrze że takie grube literki bo przynajmniej widac że się właścicielka odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu ale się cieszę że takie postępy u Ciebie. Normalnie niesamowite tempo. Jescze trochę a zamieszkać i będę miał do Ciebie rzut beretem bez buziek to do Ciebie niepodobne a tak jakoś i sie napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Nastepna Ania szaleje na budowie To ja trzymam kciuki co by jutro maszyna działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, jakie będziecie wyceniac ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Czołem! Jejku Aniu, skąd wytrzasnełaś taką super ekipę. Pytasz, czy szybko robią...goowno szybko, BARDZO SZYBKO!!! Takich ekip to ze świecą szukać. Po prostu rewelka. Bardzo sie cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Nastepna Ania szaleje na budowie To ja trzymam kciuki co by jutro maszyna działała Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, jakie będziecie wyceniac ogrodzenie? Monia założenie było takie, żeby ogrodzenie bylo proste, bez żadnych udziwnień i skrętów Ogrodzenie będzie na metalowych słupkach, prawdopodobnie bez murków Takie z frontu http://www.wisniowski.pl/lng_pl/images/galeria/ogr_poses_lux/zoom/00026.jpg Brama przesuwna, napęd schowany w słupku, furtka z samozamykaczem, obok furtki przęsło z wbudowaną skrzynką na listy. Bok i tył działki taki jak na zdjęciu, ale w zielonym kolorze....chyba http://www.wisniowski.pl//lng_pl/images/stories/ogr_przem/zoom/vega_b_cech7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Czołem! Jejku Aniu, skąd wytrzasnełaś taką super ekipę. Pytasz, czy szybko robią...goowno szybko, BARDZO SZYBKO!!! Takich ekip to ze świecą szukać. Po prostu rewelka. Bardzo sie cieszę. Mam nadzieję, że dalej tak będzie A co u Ciebie, jak się prace toczą? Aha i dlaczego Cię nie ma wcześniej na forum Zapomniałam się przywitać Cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witaj Kochanieńka! Nie ma mnie przez cały dzień na forum, ponieważ nie mam w pracy chwilowo (bardzo długo to chwilowo trwa!!!) internetu. I bardzo z tego powodu ubolewam. Jutro zjeżdża materiał na ocieplenie poddasza. W poniedziałek rozpoczęcie. A w tej chwili przybywa kafli w pom. gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No Edyś to ja poproszę zdjęcie tego pomieszczenia i trzymam kciukasy za poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 my od tyłu też chcemy 'siatkę' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Efekty pokażę jak będzie wszystko zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Efekty pokażę jak będzie wszystko zrobione. No zlituj się , jak to jak wszystko będzie zrobione Ja się nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Efekty pokażę jak będzie wszystko zrobione. No zlituj się , jak to jak wszystko będzie zrobione Ja się nie zgadzam Oj Anuś, dopiero jedną ściana zrobiona. Więc co tu pokazywać? Fajnie będzie oglądać jak juz będą jakieś efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu ale u Ciebie sie zrobilo pieknie! Dachowka juz jest, okna drzwi, brama garazowa! A wszystko takie piekne. Jedynie to okno fiks to tak srednio wygodne bedzie. Tez mam fiksa w wykuszu ale aby umyc musze wychodzic na zewnatrz. Niby jak kupowalismy to o tym wiedzialam, ale jak sie okazalo w praniu jest to troche upierdliwe. Zwlaszcza u nas gdzie z ziemi nie siegam do gory do konca okna. A Ty jak siegasz u Was? No ale widok jest inny bo nie ma tego stalego slupka w srodku, wiec cos za cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Efekty pokażę jak będzie wszystko zrobione. No zlituj się , jak to jak wszystko będzie zrobione Ja się nie zgadzam Oj Anuś, dopiero jedną ściana zrobiona. Więc co tu pokazywać? Fajnie będzie oglądać jak juz będą jakieś efekty. Oj u mnie do kafli (jakichkolwiek) to jeszcze daleka droga A o zdjęcia się będę przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.09.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu ale u Ciebie sie zrobilo pieknie! Dachowka juz jest, okna drzwi, brama garazowa! A wszystko takie piekne. Jedynie to okno fiks to tak srednio wygodne bedzie. Tez mam fiksa w wykuszu ale aby umyc musze wychodzic na zewnatrz. Niby jak kupowalismy to o tym wiedzialam, ale jak sie okazalo w praniu jest to troche upierdliwe. Zwlaszcza u nas gdzie z ziemi nie siegam do gory do konca okna. A Ty jak siegasz u Was? No ale widok jest inny bo nie ma tego stalego slupka w srodku, wiec cos za cos. Cieszę sie, że się podoba Ja też nie sięgam i potrzebna będzie drabina, ale mam taka miłą Panią, która przychodzi do mnie regularnie co tydzień "odgruzować" mi chałupe z kurzu i ona baaaardzo lubi myć okna i sprzątać to będzie miała o jedną ramę okienną mniej. A poza tym jakoś mi nie pasowało, żeby było podzielone na pół Zaglądaj Żelko będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Oj u mnie do kafli (jakichkolwiek) to jeszcze daleka droga A o zdjęcia się będę przypominać Ojjjj... nie taka znów daleka. Foty bedą i to musowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts