Edmar70 12.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ale ze mnie wiśnia, nie przywitałam się. Dzieńdoberek! Jestem dziś w doborowym humorze. Panowie od wykończeniówki zrobili mi niespodziankę. WŁAŚNIE ZACZYNAJĄ!!! A mieli wejść dopiero w poniedziałek. HUUUUURA!!!!!!!!!!!! Huuuurrrrraaaaaa No to teraz będziesz musiała wklejać zdjęcia Nooo jasne, że tak. A Twoje fotki z ocieplenia, to gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 O nie nie nie Ja czekam na CIEBIE Cześć Ojjjj uważaj, bo mogę to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ale ze mnie wiśnia, nie przywitałam się. Dzieńdoberek! Jestem dziś w doborowym humorze. Panowie od wykończeniówki zrobili mi niespodziankę. WŁAŚNIE ZACZYNAJĄ!!! A mieli wejść dopiero w poniedziałek. HUUUUURA!!!!!!!!!!!! Huuuurrrrraaaaaa No to teraz będziesz musiała wklejać zdjęcia Nooo jasne, że tak. A Twoje fotki z ocieplenia, to gdzie. Ni ma ocieplenia, ni ma fotek Okazuje się, że we wtorek przyjedzie wełna i najpierw trzeba ją posmarować klejem, musi nie wiem co.przeschnąć, nasiąknąć tym klejem , i dopiero potem można ją kłaść. Tak więc do czwartku będą robić drenaż, i muszą skończyć, żeby można było postawić rusztowanie do ocieplenia. Wygląda na to, że ocieplać zaczną w poniedziałek za tydzień ....dopiero Cholerka jaka ja niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 O nie nie nie Ja czekam na CIEBIE Cześć Ojjjj uważaj, bo mogę to zrobić. No to super, powiedz tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Aniu, ale Ty mówisz o ociepleniu zewnętrznym, czy wewnętrznym? Nie miałam pojęcia o żadnym kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Aniu, ale Ty mówisz o ociepleniu zewnętrznym, czy wewnętrznym? Nie miałam pojęcia o żadnym kleju. ja tez nie miałam pojęcia Ale mówię o zewnętrznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 O nie nie nie Ja czekam na CIEBIE Cześć Ojjjj uważaj, bo mogę to zrobić. No to super, powiedz tylko kiedy No coś Ty Anuś, żartowałam, choć pewnie chętnie bym to zrobiła. To byłoby już nadużycie, a poza tym nie mam teraz czasu i sposobności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 O nie nie nie Ja czekam na CIEBIE Cześć Ojjjj uważaj, bo mogę to zrobić. No to super, powiedz tylko kiedy No coś Ty Anuś, żartowałam, choć pewnie chętnie bym to zrobiła. To byłoby już nadużycie, a poza tym nie mam teraz czasu i sposobności. A ja nie żartuję jakie nadużycie A jeśli chodzi o brak czasu to dooooooosskonale Cię rozumiem Jednak moje zaproszenie jest zawsze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Edyś gratulacje! A co do ogrodzenia to wiśnie jesteście tyle Wam powiem P.S. Ja widziałam - jest u mnie na osiedlu i straaaasznie mi się podoba - tylko mi łyso zrobić identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Efilko strasznie trudno znaleźć coś z poprzecznymi sztachetkami. Pionowe, to i owszem, ale poziome... Mogę tylko wkleić coś co mi wpadło w oko http://www.prometal.wroclaw.pl/gory2d.jpg I ten fajny, choć nie metalowy. http://www.ogrodzenia.drewniane.info/plot4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ja nie żartuję jakie nadużycie A jeśli chodzi o brak czasu to dooooooosskonale Cię rozumiem Jednak moje zaproszenie jest zawsze aktualne Wiem Aniu, że zawsze mnie ugościsz niczym krółową angielską. Co się odwlecze, to nie uciecze. Przyjdzie tak czas, że Ciebie Aniu zaproszę w moje skromne progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 8:05 i jeszcze nikogo nie było Nawet Romka Wpadłam się tylko przywitać i uciekam do lasu, na grzybki papa Moniś, a jak marynowanych narobisz, bądź duszonych, to jestem Twoim gościem, na bank. Avatarka też nie widzę. A ja jadę w niedzielę..hurrrraaaaaaa Cześć Kochana! No to czekam na kuriera. O nie nie nie Ja czekam na CIEBIE Cześć Ja byłam w sobotę i teraz w sobotę znowu jadę....tylko,że tam gdzie byliśmy to mało grzybków było. Trzeba uderzyć w inny teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ze mnie to marny grzybiarz. I za specjalnie to nie znam się na grzybach. Poznaję tylko podgrzybki i muchomory Ale zbierać lubię, tylko kleszczy teraz strasznie się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 muszę zrobić zdjątko tego mojego upatrzonego. tylko boję się żeby mnie ktoś z kałacha nie zastrzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ale "zong" - ja piszę o grzybach a cytuję inną treść. Ale ze mnie balon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 muszę zrobić zdjątko tego mojego upatrzonego. tylko boję się żeby mnie ktoś z kałacha nie zastrzelił Tak zrób koniecznie. Ale wiśnia to już chyba nie jestem, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no tak naprawde to monia ma na to monopol choć teraz to ja nie wiem co ona kryje w zanadrzu (czy gdzie dokładnie przechowuje ten swój awatarek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no tak naprawde to monia ma na to monopol choć teraz to ja nie wiem co ona kryje w zanadrzu (czy gdzie dokładnie przechowuje ten swój awatarek) Monia wiśnia, hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Edyś gratulacje! A co do ogrodzenia to wiśnie jesteście tyle Wam powiem P.S. Ja widziałam - jest u mnie na osiedlu i straaaasznie mi się podoba - tylko mi łyso zrobić identyczny efilko pstryknij fotkę i pokaż to będziemy wiedzieć o jaki płot Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ja nie żartuję jakie nadużycie A jeśli chodzi o brak czasu to dooooooosskonale Cię rozumiem Jednak moje zaproszenie jest zawsze aktualne Wiem Aniu, że zawsze mnie ugościsz niczym krółową angielską. Co się odwlecze, to nie uciecze. Przyjdzie tak czas, że Ciebie Aniu zaproszę w moje skromne progi. Juz się nie mogę doczekać kiedy sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts