bobowa budowniczowa 12.09.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ze mnie to marny grzybiarz. I za specjalnie to nie znam się na grzybach. Poznaję tylko podgrzybki i muchomory Ale zbierać lubię, tylko kleszczy teraz strasznie się boję. Siostra bliźniaczka mam dokładnie tak samo ale mamy zamiar zaopatrzyć się w broń tzn, kaptury długie rękawy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ja nie żartuję jakie nadużycie A jeśli chodzi o brak czasu to dooooooosskonale Cię rozumiem Jednak moje zaproszenie jest zawsze aktualne Wiem Aniu, że zawsze mnie ugościsz niczym krółową angielską. Co się odwlecze, to nie uciecze. Przyjdzie tak czas, że Ciebie Aniu zaproszę w moje skromne progi. Juz się nie mogę doczekać kiedy sie spotkamy Mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ze mnie to marny grzybiarz. I za specjalnie to nie znam się na grzybach. Poznaję tylko podgrzybki i muchomory Ale zbierać lubię, tylko kleszczy teraz strasznie się boję. Siostra bliźniaczka mam dokładnie tak samo ale mamy zamiar zaopatrzyć się w broń tzn, kaptury długie rękawy itd I kamaszki koniecznie. Uważaj na siebie siostrzyczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ze mnie to marny grzybiarz. I za specjalnie to nie znam się na grzybach. Poznaję tylko podgrzybki i muchomory Ale zbierać lubię, tylko kleszczy teraz strasznie się boję. Siostra bliźniaczka mam dokładnie tak samo ale mamy zamiar zaopatrzyć się w broń tzn, kaptury długie rękawy itd I kamaszki koniecznie. Uważaj na siebie siostrzyczko. Ostatni raz byłam na grzybach trzy lata temu. Okutaliśmy się wszyscy. Mąż wrócił "czysty". Chłopaki iały kleszcz (po sztuce) w dziwnych niedostepnych, dla kleszczy, miejsach. I ja też go miałam, ale nie powiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ze mnie to marny grzybiarz. I za specjalnie to nie znam się na grzybach. Poznaję tylko podgrzybki i muchomory Ale zbierać lubię, tylko kleszczy teraz strasznie się boję. Siostra bliźniaczka mam dokładnie tak samo ale mamy zamiar zaopatrzyć się w broń tzn, kaptury długie rękawy itd I kamaszki koniecznie. Uważaj na siebie siostrzyczko. Ostatni raz byłam na grzybach trzy lata temu. Okutaliśmy się wszyscy. Mąż wrócił "czysty". Chłopaki iały kleszcz (po sztuce) w dziwnych niedostepnych, dla kleszczy, miejsach. I ja też go miałam, ale nie powiem gdzie Aniu domyślam się gdzie. Koleżanka mojej siostry, zrobiła sobie tylko siusiu w lesie, i wiadomo gdzie go miała. Ponoć mąż wyłowił tego paskudnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja ostatnio jak miałam to myślałam że zwariuję Od razu czytałam wszystko o boreliozie i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Edyś gratulacje! A co do ogrodzenia to wiśnie jesteście tyle Wam powiem P.S. Ja widziałam - jest u mnie na osiedlu i straaaasznie mi się podoba - tylko mi łyso zrobić identyczny efilo zrób zdjęie pliiizzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 trochę dygam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć dziewczyny Nie wiem dlaczego nie widzicie mojego avatarka bo u mnie jest Spróbuję jeszcze raz wgrać, moze się uda. Co do grzybów to było ich tyle co kot napłakał. Wszystkie oddalismy teściowe. Moze sie nie otruje Całe szczęście wczoraj mój małzonek wracając z Gdańska zrobił sobie przerwę w podróży i zebrał całe wiadro czerwoniaków, prawdziwków i kurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy teraz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy teraz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 monia mniam mniam ja to bym chciała takie na gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy teraz widać? nie w wklej na jakiś fotosik i pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 monia mniam mniam ja to bym chciała takie na gęsto Cześć Efilko wogóle wczoraj miałam dzień rozpusty. Mąż przywiózł nam jeszcze pierogi z jagodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a teraz? http://1.1.1.4/bmi/img521.imageshack.us/img521/4493/6l2rzubko1zi8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Efilo, co za życzenie Szukam, szukam i znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie wiem jak sie wgrywa na fotosika z internetu Może ktoś mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 muszę zrobić zdjątko tego mojego upatrzonego. tylko boję się żeby mnie ktoś z kałacha nie zastrzelił Tak zrób koniecznie. Ale wiśnia to już chyba nie jestem, coooo? To ja będę podwójna wiśnia i z nazwiska i z tego, że nic znaleźć nie mogę Poproszę o życzenie zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ze mnie to marny grzybiarz. I za specjalnie to nie znam się na grzybach. Poznaję tylko podgrzybki i muchomory Ale zbierać lubię, tylko kleszczy teraz strasznie się boję. Siostra bliźniaczka mam dokładnie tak samo ale mamy zamiar zaopatrzyć się w broń tzn, kaptury długie rękawy itd I kamaszki koniecznie. Uważaj na siebie siostrzyczko. Ostatni raz byłam na grzybach trzy lata temu. Okutaliśmy się wszyscy. Mąż wrócił "czysty". Chłopaki iały kleszcz (po sztuce) w dziwnych niedostepnych, dla kleszczy, miejsach. I ja też go miałam, ale nie powiem gdzie Aniu domyślam się gdzie. Koleżanka mojej siostry, zrobiła sobie tylko siusiu w lesie, i wiadomo gdzie go miała. Ponoć mąż wyłowił tego paskudnika. Pomyłka On był w tej górnej części kobiecej sam nie wiem jak się tam dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja ostatnio jak miałam to myślałam że zwariuję Od razu czytałam wszystko o boreliozie i takich tam Też tak mam Ale pocieszam się, że w Wielkopolskich lasach sa kleszcze "bez boreliozy". Pewnie, że może się zdarzyć ale ja to czasami myślę, że ten świat jest tak niebezpieczny, że już NIGDZIE nie jesteśmy bezpieczni . Cóż, trzy lata nie byłam na grzybach,(a jeżdziłam przynajmniej 2-3 razy co roku) strach ucichł i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts