bobowa budowniczowa 31.01.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 http://www.streemo.pl/Image/32032_m.jpg No to gratulacje Dziękuję Brazunia Dlaczego tak mało Ciebie u mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dla Ciebie bobuś bukiet zawierający róże, jagody oraz frezje: http://bp3.blogger.com/_Z5pSwK6-p50/R0P-cetl_pI/AAAAAAAAAGw/CrEWnPCEhG4/s1600/007_primary.jpg bardziej ten bukiet na ślub pasuje ale mi sie podoba. Mam nadzieję, że Tobie Aniu też się spodoba Nic nie widzę, tylko krzyżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 przecież jak odpowieasz naciskając cytuj to w nowym oknie widzisz całą koja wypowiedz - włącznie z malutką czcionką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 przecież jak odpowieasz naciskając cytuj to w nowym oknie widzisz całą koja wypowiedz - włącznie z malutką czcionką Ale mi chodzi o obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 przecież jak odpowieasz naciskając cytuj to w nowym oknie widzisz całą koja wypowiedz - włącznie z malutką czcionką Ale mi chodzi o obrazek a u mnie się wyświetla a może jescze raz sprawisz nam niespodziankę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Bobuniu ja w ogóle mało bywam ostatnio na foumowych salonach, ale to się zmieni Na poważnie, to musze trochę spasowac z monitorem - oczy mnie bolą - 23 lata pracy przedekranem i jeszcze teraz .... To nie najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 przecież jak odpowieasz naciskając cytuj to w nowym oknie widzisz całą koja wypowiedz - włącznie z malutką czcionką Ale mi chodzi o obrazek a u mnie się wyświetla a może jescze raz sprawisz nam niespodziankę??? Jaką niespodziankę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Bobuniu ja w ogóle mało bywam ostatnio na foumowych salonach, ale to się zmieni Na poważnie, to musze trochę spasowac z monitorem - oczy mnie bolą - 23 lata pracy przedekranem i jeszcze teraz .... To nie najlepszy pomysł Oj ... to faktycznie trzeba o oczka zadbać bo przecież będziesz musiała gości doglądać na swoim ranczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 NO TAKą JAK OSTATNIO FOTOGRAFICZNą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Bobuniu ja w ogóle mało bywam ostatnio na foumowych salonach, ale to się zmieni Na poważnie, to musze trochę spasowac z monitorem - oczy mnie bolą - 23 lata pracy przedekranem i jeszcze teraz .... To nie najlepszy pomysł Oj ... to faktycznie trzeba o oczka zadbać bo przecież będziesz musiała gości doglądać na swoim ranczo gości czyli nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 NO TAKą JAK OSTATNIO FOTOGRAFICZNą Ale ja nie mam zdjęć na kompie.... to sylwestrowe to było jedyne, a to drugie zrobił mi mój syn, potem on pomógł mi przegrać na kompa A teraz to on już zasypia.... a ja nie będę się fotografować ...w pidżamie Dzięki za kwiatki, już się wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Spokojnie, będziecie pod dobrą opieką Córcię trochę wpuszczę dokomputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 NO TAKą JAK OSTATNIO FOTOGRAFICZNą Ale ja nie mam zdjęć na kompie.... to sylwestrowe to było jedyne, a to drugie zrobił mi mój syn, potem on pomógł mi przegrać na kompa A teraz to on już zasypia.... a ja nie będę się fotografować ...w pidżamie Dzięki za kwiatki, już się wyświetlają ależ czemu nie???? mogłoby być całkiem ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 NO TAKą JAK OSTATNIO FOTOGRAFICZNą Ale ja nie mam zdjęć na kompie.... to sylwestrowe to było jedyne, a to drugie zrobił mi mój syn, potem on pomógł mi przegrać na kompa A teraz to on już zasypia.... a ja nie będę się fotografować ...w pidżamie Dzięki za kwiatki, już się wyświetlają ależ czemu nie???? mogłoby być całkiem ciekawie nooo... pidżamę ma fajną, w motylki zresztą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Idę spać...znaczy jeszcze pranie muszę powiesić mam już dzisiaj dość....spakowałam 8 kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Ale fajne zdjęcie by było Dobranoc Aniu Słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześć Rom-ku, nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześć Rom-ku, nic mi się nie chce ehhhh nic mi nie mów ręce mi od rana opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześć Rom-ku, nic mi się nie chce ehhhh nic mi nie mów ręce mi od rana opadły \ A co się stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts