Edmar70 15.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Chyba im się w głowach poprzewracało Spróbuj Stobrawę, jest troche tańsza. Na pewno luknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 fajny weekend Jak to pisąłam to się zastanawiałm, czy mnie nie wysmiejecie, że taaaaak sie napracowałam, a to przecież nic wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Hejka! Monia śliczne dzięki za info. Wiesz... pytam, bo mnie Porta wejściowe wyliczyła na 7 tysiaków. Z tym, że ja mam 2xnaświetlenie (boczne i górne). Sama taka wstawka kosztuje średnio 1500 zł. A może znacie, innych sprawdzonych producentów drzwi? Ptrzebuję porównać ceny. Cześć Edyś Zobacz na stronie http://www.kowalscy.pl, z tego co wiem robią w całej Polsce, nie wiem tylko jak z terminami. Ale z tego co się orientowałam, to Porta wychodziła najkorzystniej cenowo. Może gdzieś koło Ciebie jest Diere, albo ich przedstawiiel, może oni też robią drzwi zewnętrzne, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu kochana, ja już dawno powiedziałam, że się przepracowujesz za bardzo. Z Twojego planu weekendowego zdołałam tylko obejrzeć drzwi (sobota) i zrobić obiad, a właściwie nadzorować jego wykonanie (małż robił) i tyle się napracowałam. A poza tym było tak zimno, że nie chciało mi się palcem kiwnąć. Kochana jesteś, tylko jak to zrobić, żeby się nie przepracowywać Dzisiaj dostałam zjeb....kę od przyjaciółki za ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 muszę wybrać maleńką umywalkę na dół do kibelka i nie mogę się zdecydować czy na okrągło czy na kanciato Stawiam na "kanciato" i najlepiej jeszcze w narożniku jak masz taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zobacz na stronie http://www.kowalscy.pl, z tego co wiem robią w całej Polsce, nie wiem tylko jak z terminami. Ale z tego co się orientowałam, to Porta wychodziła najkorzystniej cenowo. Może gdzieś koło Ciebie jest Diere, albo ich przedstawiiel, może oni też robią drzwi zewnętrzne, nie wiem Ja to się w ogóle obawiam, że taniej to nigdzie nie będzie. Po prostu drzwi są nietypowe i w tym problem. Kowalskich też wezmę pod lupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu kochana, ja już dawno powiedziałam, że się przepracowujesz za bardzo. Z Twojego planu weekendowego zdołałam tylko obejrzeć drzwi (sobota) i zrobić obiad, a właściwie nadzorować jego wykonanie (małż robił) i tyle się napracowałam. A poza tym było tak zimno, że nie chciało mi się palcem kiwnąć. Kochana jesteś, tylko jak to zrobić, żeby się nie przepracowywać Dzisiaj dostałam zjeb....kę od przyjaciółki za ten weekend Po prostu dać sobie na wstrzymanie. A zjebkę, to ode mnie też już kiedyś dostałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu kochana, ja już dawno powiedziałam, że się przepracowujesz za bardzo. Z Twojego planu weekendowego zdołałam tylko obejrzeć drzwi (sobota) i zrobić obiad, a właściwie nadzorować jego wykonanie (małż robił) i tyle się napracowałam. A poza tym było tak zimno, że nie chciało mi się palcem kiwnąć. Kochana jesteś, tylko jak to zrobić, żeby się nie przepracowywać Dzisiaj dostałam zjeb....kę od przyjaciółki za ten weekend Po prostu dać sobie na wstrzymanie. A zjebkę, to ode mnie też już kiedyś dostałaś. wiem, wiem Dzięki za troskę Następnym razem się poprawię przynajmniej się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 wiem, wiem Dzięki za troskę Następnym razem się poprawię przynajmniej się postaram Tak tak...obiecanki cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 wiem, wiem Dzięki za troskę Następnym razem się poprawię przynajmniej się postaram Tak tak...obiecanki cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 wiem, wiem Dzięki za troskę Następnym razem się poprawię przynajmniej się postaram Tak tak...obiecanki cacanki... No właśnie... buzki mówią same za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu jak tam humorek? Trochę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to jestem - to gdzie te obiecane golasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no i dzień dobry wieczór....kciałam rzec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to jestem - to gdzie te obiecane golasy? Cofnij się parę stron wstecz to pewnie cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to jestem - to gdzie te obiecane golasy? Ojjj... jest tego trochę. Zazwyczaj na początku strony. O ile ktoś sobie takiego golaska zażyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O, O, O!!!!!!!!!!!!!!!! MAM ZNALAZłAM..... http://republika.pl/blog_jg_3119686/6020799/sz/david.jpg MNIAMUśNY !!! że też mnie tu wcześniej nie było.....o rety rety...ilez to widoków straconych.... no ale już jestem i ja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Widzę Nitubaga, że pomysł Ci się spodobał. Jak otworzysz następną stronkę, możesz o takiego poprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Widzę Nitubaga, że pomysł Ci się spodobał. Jak otworzysz następną stronkę, możesz o takiego poprosić. noooooooo jeśli tak..... to ja już tu sobie tę stronkę przypilnuję.... a teraz zmykam lu lu....dobrej nocki kobietki....pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Widzę Nitubaga, że pomysł Ci się spodobał. Jak otworzysz następną stronkę, możesz o takiego poprosić. noooooooo jeśli tak..... to ja już tu sobie tę stronkę przypilnuję.... a teraz zmykam lu lu....dobrej nocki kobietki....pa No nareszcie nie tylko ja będę prosiła o jakiegoś przystojnego golasa dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts