monia77w1 16.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Heloł Coś nam się ostatnio Strażnik Teksasu opuszcza w obowiazkach i nie ma nas kto rano przywitać Chyba trzeba go do porządku przywołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam! Mi tez pomysl przypadl do gustu, takie ciacho hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam! Mi tez pomysl przypadl do gustu, takie ciacho hmmm... Cześć Markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki dzień dobry Strażniku Gdzie byłeś jak Cię nie było? Proszę nam tu wszystko wyśpiewać jak na spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki dzień dobry Strażniku Gdzie byłeś jak Cię nie było? Proszę nam tu wszystko wyśpiewać jak na spowiedzi yyyy...tego.....ups....prava, praca, praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki dzień dobry Strażniku Gdzie byłeś jak Cię nie było? Proszę nam tu wszystko wyśpiewać jak na spowiedzi yyyy...tego.....ups....prava, praca, praca Coś ściemniasz Doszły mnie słuchy, ze mialeś ostatnio strasznego lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no i uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no i uciekła nigdzie nie uciekła tylko jej internet wolno działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam W weekend mi mówiłeś sklerozo pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam W weekend mi mówiłeś sklerozo pamiętasz? ups to pewnie brak lecycyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Odezwał się ten co nie lubi jak mu się wkleja fajne dziewczyny Ja tam grzybów do Sanepidu nigdy jeszcze nie woziłam ale rozumiem, ze jak ktoś się średnio zna to chyba tak jest bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam W weekend mi mówiłeś sklerozo pamiętasz? ups to pewnie brak lecycyny No tak, w Twoim wieku trzeba się już wspomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam W weekend mi mówiłeś sklerozo pamiętasz? ups to pewnie brak lecycyny No tak, w Twoim wieku trzeba się już wspomagać ja tam się niczym nie muszę wspomagac Z wszystkim u mnie w porządku A tak wogóle to w jakim wieku co?? przecież jestem piękny i młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Odezwał się ten co nie lubi jak mu się wkleja fajne dziewczyny Ja tam grzybów do Sanepidu nigdy jeszcze nie woziłam ale rozumiem, ze jak ktoś się średnio zna to chyba tak jest bezpieczniej. no właśnie - muszę się postarać o stronkę coby sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts