efilo 16.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Naprawdę? I to tak za friko robią i na zawołanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam W weekend mi mówiłeś sklerozo pamiętasz? ups to pewnie brak lecycyny No tak, w Twoim wieku trzeba się już wspomagać ja tam się niczym nie muszę wspomagac Z wszystkim u mnie w porządku A tak wogóle to w jakim wieku co?? przecież jestem piękny i młody wklej zdjęcie to ocenimy i nie mów, ze już były tylko wklajaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Odezwał się ten co nie lubi jak mu się wkleja fajne dziewczyny Ja tam grzybów do Sanepidu nigdy jeszcze nie woziłam ale rozumiem, ze jak ktoś się średnio zna to chyba tak jest bezpieczniej. no właśnie - muszę się postarać o stronkę coby sobie popatrzeć To się chłopaku staraj a ja już szukam coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a tu był dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Naprawdę? I to tak za friko robią i na zawołanie? jak to za friko - płacisz na nich podatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a gdzie o tym mówili??? Coś mi sie zdaje, ze masz straszne problemy z pamięcią a może rozwiniesz myśl bo nie kumam W weekend mi mówiłeś sklerozo pamiętasz? ups to pewnie brak lecycyny No tak, w Twoim wieku trzeba się już wspomagać ja tam się niczym nie muszę wspomagac Z wszystkim u mnie w porządku A tak wogóle to w jakim wieku co?? przecież jestem piękny i młody wklej zdjęcie to ocenimy i nie mów, ze już były tylko wklajaj a pani to niech najpierw stronkę otworzy to będzie mogła wypowiadać życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aniu jak tam humorek? Trochę lepiej? Dzisiaj zdecydowanie lepiej Zwłaszcza, że na całe popłudnie znikam z domku Idziemy z moją przyjaciółką na tzw. łajzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A pewnie, że jak otworzę stronkę to sobie zażyczę Twoje zdjecie. A co, mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no to jestem - to gdzie te obiecane golasy? Witaj nitubaga mam nadzieję, że oprócz golasów będziesz chciała też troszkę z nami pogadać.....na różne tematy...........nie zawsze budowlane Zaglądaj zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 łajzy? brzmi super ja tez bym chciała niestety mam popołudnie jak zwykle budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no to jestem - to gdzie te obiecane golasy? Witaj nitubaga mam nadzieję, że oprócz golasów będziesz chciała też troszkę z nami pogadać.....na różne tematy...........nie zawsze budowlane Zaglądaj zapraszam huehuehuehue trzeba mieć szczęście żeby na budowlane trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam! Mi tez pomysl przypadl do gustu, takie ciacho hmmm... Witaj markoto My tu gadamy, dykutujemy, wspieramy się i ........przy okazji budujemy domki Zapraszam Zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 łajzy? brzmi super ja tez bym chciała niestety mam popołudnie jak zwykle budowlane jakie tematy???? - budowlane???? O kurcze dopiero teraz zobaczyłem że to forum jest budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A pewnie, że jak otworzę stronkę to sobie zażyczę Twoje zdjecie. A co, mogę ja Cię chyba zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A pewnie, że jak otworzę stronkę to sobie zażyczę Twoje zdjecie. A co, mogę ja Cię chyba zabiję Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki Wreszczie się odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aniu jak tam humorek? Trochę lepiej? Dzisiaj zdecydowanie lepiej Zwłaszcza, że na całe popłudnie znikam z domku Idziemy z moją przyjaciółką na tzw. łajzy Czy łajzy to rajd po sklepach z ubraniami? Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No zauwazylam juz ze na tym forum to najmniej gadam o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki Wreszczie się odezwałeś Do czego to doszło, żeby trzeba było Romka opierdzielić, zeby do nas zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry kobitki, witaj romku widzę że zleciały się tu kobitki żądne jakiś aktów, bynajmniej nie prawnych jeszcze nie wiedzą że nie jest to główny powód dla którego aż tyle stron jest natrzaskanych O CO CHODZI Z TYM SANEPIDEM? Cześć Efilo A panie znowu o aktach Z sanepidem chodzi o to że można tam pojechać z grzybkami i sprawdzą czy wszystkie są jadalne Naprawdę? I to tak za friko robią i na zawołanie? Robią to za friko i w ustalonych, bardzo dogodnych godzinach, np. w niedzielę do 16. Ja zawsze jadę, bo mimo, że na podgrzybkach się znam (tylko takie zbieram i czasami borowiki...jak znajdę) to wolę, żeby fachowiec sprawdził. Podobno najczęściej zatruciom ulegają te osoby, które są bardzo pewne, że się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts