bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 łajzy? brzmi super ja tez bym chciała niestety mam popołudnie jak zwykle budowlane Ja na swoim etapie budowy mam już dość popołudni budowlanych i dzisiaj ide "się odchamić" nie wiem czy to się tak pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no to jestem - to gdzie te obiecane golasy? Witaj nitubaga mam nadzieję, że oprócz golasów będziesz chciała też troszkę z nami pogadać.....na różne tematy...........nie zawsze budowlane Zaglądaj zapraszam huehuehuehue trzeba mieć szczęście żeby na budowlane trafić nooooo....masz rację.............ale nie można żyć samą budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aniu jak tam humorek? Trochę lepiej? Dzisiaj zdecydowanie lepiej Zwłaszcza, że na całe popłudnie znikam z domku Idziemy z moją przyjaciółką na tzw. łajzy Czy łajzy to rajd po sklepach z ubraniami? Cześć Aniu Noo, i jeszcze obiadek, potem sklepy, potem kawka i ploty Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Znaczy sie chcesz sie spotkac z mniejszymi chamami niz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No zauwazylam juz ze na tym forum to najmniej gadam o budowie Skąd ja to znam Ale bardzo się cieszę, że można również na inne tematy pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki Wreszczie się odezwałeś Do czego to doszło, żeby trzeba było Romka opierdzielić, zeby do nas zajrzał Znowu go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Znaczy sie chcesz sie spotkac z mniejszymi chamami niz tu Spotkałam tu na szczęście tylko dwóch czy trzech chamów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aniu jak tam humorek? Trochę lepiej? Dzisiaj zdecydowanie lepiej Zwłaszcza, że na całe popłudnie znikam z domku Idziemy z moją przyjaciółką na tzw. łajzy Czy łajzy to rajd po sklepach z ubraniami? Cześć Aniu Noo, i jeszcze obiadek, potem sklepy, potem kawka i ploty Polecam Ale Ci fajnie A ja mam zepsute autko i nawet nie mam jak się ruszyć z domu ale obiecali, ze na dzisiaj zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień Dobry Kobitki Wreszczie się odezwałeś Do czego to doszło, żeby trzeba było Romka opierdzielić, zeby do nas zajrzał Znowu go nie ma Za mało dostał po uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 .....się rozpisałam i zapomniałam się przywitać Witam wszystkich serdecznie i gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A dzień dobry Jakieś życzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aniu jak tam humorek? Trochę lepiej? Dzisiaj zdecydowanie lepiej Zwłaszcza, że na całe popłudnie znikam z domku Idziemy z moją przyjaciółką na tzw. łajzy Czy łajzy to rajd po sklepach z ubraniami? Cześć Aniu Noo, i jeszcze obiadek, potem sklepy, potem kawka i ploty Polecam Ale Ci fajnie A ja mam zepsute autko i nawet nie mam jak się ruszyć z domu ale obiecali, ze na dzisiaj zrobią. No to autko będzie jeszcze tylko przyjaciółka i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Przyjaciółka wyjechała na 2 dni ale jutro juz wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A dzień dobry Jakieś życzenie? W ramach prezentu imieninowego dla Edytki oddaję jej moje życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No no szybko to zyczenia bo sie szykuje nowe ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A dzień dobry Jakieś życzenie? W ramach prezentu imieninowego dla Edytki oddaję jej moje życzenie To czekamy na Edytkę. Edytka pewnie dobrze się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No no szybko to zyczenia bo sie szykuje nowe ciacho markotko życzenia są przeróżne budowlane też bobowa ja to takich staram się nie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 budowlane?? no nie zrobicie mi tego , prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 bobowa ja to takich staram się nie pamiętać ....ykm.........mówisz o chamach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 przylazłem bo słyszałem że mnie obgadują A ja 5 min temu zamówiłem tynk zewnętrzny jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts