monia77w1 16.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 przylazłem bo słyszałem że mnie obgadują A ja 5 min temu zamówiłem tynk zewnętrzny jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Od razu obgadują Pisz szybciutko jaki to tynk, kolor pewnie żółty brrrr.... i wogóle wszystko co wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 przylazłem bo słyszałem że mnie obgadują A ja 5 min temu zamówiłem tynk zewnętrzny jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Od razu obgadują Pisz szybciutko jaki to tynk, kolor pewnie żółty brrrr.... i wogóle wszystko co wiesz nic Ci nie powiem bo się śmiejesz z mojego żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Rom - spoko - z mojego "różowego" tez sie wszyscy śmiali a różowy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Rom - spoko - z mojego "różowego" tez sie wszyscy śmiali a różowy nie jest Nefer - a co tak rzadko wpadasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 przylazłem bo słyszałem że mnie obgadują A ja 5 min temu zamówiłem tynk zewnętrzny jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Od razu obgadują Pisz szybciutko jaki to tynk, kolor pewnie żółty brrrr.... i wogóle wszystko co wiesz nic Ci nie powiem bo się śmiejesz z mojego żółtego Pisz szybciutko a nie fochy strzelasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 żółty kolor a ramki beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 żółty kolor a ramki beżowe A firma, a jaki, a kiedy będą robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Rom - spoko - z mojego "różowego" tez sie wszyscy śmiali a różowy nie jest Nefer - a co tak rzadko wpadasz??? Kurde noooooooooo na nic człowiek już nie ma czasu w tym życiu Wpadam, ale nie zawsze się ujawniam , ale wiem wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Rom - spoko - z mojego "różowego" tez sie wszyscy śmiali a różowy nie jest Nefer - a co tak rzadko wpadasz??? Kurde noooooooooo na nic człowiek już nie ma czasu w tym życiu Wpadam, ale nie zawsze się ujawniam , ale wiem wszystko :) normalnie permanentna inwigilacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 żółty kolor a ramki beżowe A firma, a jaki, a kiedy będą robić? A musisz mnie denerwować Mieli zacząć wczoraj!!!!!!! I ani widu, ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A rodzaj tynku - tynk akrylowy Ceresitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 żółty kolor a ramki beżowe A firma, a jaki, a kiedy będą robić? A musisz mnie denerwować Mieli zacząć wczoraj!!!!!!! I ani widu, ani słychu A to dziady A odezwali się chociaż dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A rodzaj tynku - tynk akrylowy Ceresitu senkju, to już wszystko wiem no prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no tak i stronka mi przeleciała.... ale skoro ciacho i tak ma być to siedzę cicho.... witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 żółty kolor a ramki beżowe A firma, a jaki, a kiedy będą robić? A musisz mnie denerwować Mieli zacząć wczoraj!!!!!!! I ani widu, ani słychu A to dziady A odezwali się chociaż dlaczego? no właśnie cisza......jak ja tam dzisiaj zadzwonie...jak ich zje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no tak i stronka mi przeleciała.... ale skoro ciacho i tak ma być to siedzę cicho.... witanko heloł nie czekaj na innych tylko wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no tak i stronka mi przeleciała.... ale skoro ciacho i tak ma być to siedzę cicho.... witanko Ojej, ale Ci się avatarek rozrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 żółty kolor a ramki beżowe A firma, a jaki, a kiedy będą robić? A musisz mnie denerwować Mieli zacząć wczoraj!!!!!!! I ani widu, ani słychu A to dziady A odezwali się chociaż dlaczego? no właśnie cisza......jak ja tam dzisiaj zadzwonie...jak ich zje..... i masz rację. Żeby się jakiemuś jednemu z drugim nawet zadzwonić nie chciało, ze nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 matko jedyna co za zmiany awatarków. zgłupiałam na początku. kolorowy zawrót głowy normalnie Rom kiedy będzie efekt finalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 matko jedyna co za zmiany awatarków. zgłupiałam na początku. kolorowy zawrót głowy normalnie Rom kiedy będzie efekt finalny? jak w końcu przyjdą i sie wezmą do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts