Rom 01.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wczoraj wieczorem pracowałem nad moim Planem Odnowy Miejscowości i w trakcie zawiesił mi się world, ale po zamknieciu stwierdził że odzyskał ostatnią wersję. Pracowałem dalej a na końcu to zapisałem. Dzisiaj rano wysłałem do siebie na maila do pracy żeby spojrzec na to ostatni raz. I co sie okazało!!!!! Mam wersję sprzed zawieszenia komputera. Normalnie ręce opadają. Z 2-3 godziny pracy w plecy!!!!! Ryczeć się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześc z rana!!! Romciu, pokaż kto Ci skopał humor - porozmawiamy z owym ktosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wczoraj wieczorem pracowałem nad moim Planem Odnowy Miejscowości i w trakcie zawiesił mi się world, ale po zamknieciu stwierdził że odzyskał ostatnią wersję. Pracowałem dalej a na końcu to zapisałem. Dzisiaj rano wysłałem do siebie na maila do pracy żeby spojrzec na to ostatni raz. I co sie okazało!!!!! Mam wersję sprzed zawieszenia komputera. Normalnie ręce opadają. Z 2-3 godziny pracy w plecy!!!!! Ryczeć się chce Musisz spojrzeć w domku, jak wygląda Twoja ostatnia zapisana wersja Mnie się też tak częśto dzieje i world mówi, że odzyskana wersja jest tylko do odczytu (dziwny jakiś). A jak zapisywałeś na koniec pracy to dało się zapisać?? Nie miał żadnych wątów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no właśnie normalnie sie zapisało nic z tym nie robię i spojrze jeszcze w domu Cześć Brazunia Rozpraw się z moim kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Jeśli chodzi o worlda to wiem jedno: przy dłuższych pracach trzeba często zapisywać, bo można mieć właśnie takiego zonka jak Romciu!! Przerabiałąm ten temat wielokrotnie - szału można dostać!!!! Współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Olać to może w domu mam dobrą wersję jakoś trzeba się pocieszyć nie? W domu mam w wordzie 2007 a do pracy konwertowałem do wersji 2003. Moze wtedy się coś skopało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ciekawe czy Edytka dzisiaj wygrała walkę o komputer???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 chyba nie jak przeprowadzka????? napisz cos o tym miejscu w któym będziecie mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 chyba nie jak przeprowadzka????? napisz cos o tym miejscu w któym będziecie mieszkac Dzisiaj dalszy ciąg pakowania (już nie mam siły ). Jutro częśc kartonów chcę przewozić i rozpakować, bo jak mi faceciki od przeprowadzki wszystko wrzucą na kupę to się nie pozbieram. Mam już 1/3 kuchni przewiezioną. Jutro w nocy wraca małżónek to chyba mi pomoże... choć może być różnie, bo przecież musi nadrobić zaległości w firmie. W środę przywiozą pudła a w czwartek 8 rano wyprowadzka. Aha w środe jest akt notarialny.... mam nadzieję, że się uda Dom do wynajęcia posiada właściwie wszystkie te same pomieszczenia, które mamy teraz (no... garaz jest na jeden samochód ), już wymalowane i wysprzątane, jakieś pierdoły już przewiozłam No i nie będę się za bardzo przyzwyczajać i nie mam zamiaru "ozdabiać" go niczym bo ja chce do mojego nowego domku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 rozumiem ze w tym domku planujecie mieskac do czasu przeprowadzki na swoje włościa??? Ja wiem że na tym etapie to ciężko coś powiedzieć ale na pewno jakieś plany macie - kiedy chcielibyście sie przeprowadzić?? I jaki jest plan ? Wszystko kończycie i wtedy przeprowadzka??? jak za bardzo wścibiam swojego nochala to daj mi prztyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 rozumiem ze w tym domku planujecie mieskac do czasu przeprowadzki na swoje włościa??? Ja wiem że na tym etapie to ciężko coś powiedzieć ale na pewno jakieś plany macie - kiedy chcielibyście sie przeprowadzić?? I jaki jest plan ? Wszystko kończycie i wtedy przeprowadzka??? jak za bardzo wścibiam swojego nochala to daj mi prztyczka Plan jest taki: startujemy w marcu (oby się udało), i mój mąż mówi, że w październiku będzie gotowy (nie wiem czy to realne czy nie ). Wykańczamy wszystko i wprowadzamy się na gotowe przed Świetami Bożego Narodzenia .... no zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 będę trzymał kciuki bardzo mocno!!!!! lalalalallalalalallalalalallala ale mam humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie sie dowiedziałem że w domu mam dobry plik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lalallalalalallaa kocham Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Jestem!!! Witajcie!!! Aniu Twoje plany co do szybkiej przeprowadzki do nowego domu są dość realne, tylko musicie się mocno sprężać i oby jaknajmniej problemów po drodze napotykać. Chyba idzie na zmienę pogody, bo mnie nogi rwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 będę trzymał kciuki bardzo mocno!!!!! lalalalallalalalallalalalallala ale mam humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie sie dowiedziałem że w domu mam dobry plik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lalallalalalallaa kocham Was wszystkich Cóż to za wyznania Cieszę się, że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Jestem!!! Witajcie!!! Aniu Twoje plany co do szybkiej przeprowadzki do nowego domu są dość realne, tylko musicie się mocno sprężać i oby jaknajmniej problemów po drodze napotykać. Chyba idzie na zmienę pogody, bo mnie nogi rwą Witaj Edytko ciesze się, że jesteś Czy Pańcia sobie poszła czy jeszcze przeszkadza Ci "w pracy" Jeśli chodzi o budowę to myślę, że jak jest kasa i poumawiane ekipy to powinno się udać a problemy postaramy się omijać wielkim łukiem Pogoda faktycznie ma się zmienić bo słyszałam, że zapowiadają zimę do minu 8 w dzień przez pierwsze dwa tygodnie lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A jak jest kasa i ekipy, to na pewno się uda Paniusia zmieniła dzisiaj swoje lokum i już nie mam stresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A jak jest kasa i ekipy, to na pewno się uda Paniusia zmieniła dzisiaj swoje lokum i już nie mam stresa. To znaczy dzisiaj okupuje inny komputer... ale fajnie.... masz czas na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A jak jest kasa i ekipy, to na pewno się uda Paniusia zmieniła dzisiaj swoje lokum i już nie mam stresa. To znaczy dzisiaj okupuje inny komputer... ale fajnie.... masz czas na forum.... z małymi przerwami, w końcu muszę robić dobre wrażenie, że coś tam robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Musze wyjechać służbowo..... ale postaram się wrócić ok. 14 a tymczasem czujcie się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Musze wyjechać służbowo..... ale postaram się wrócić ok. 14 a tymczasem czujcie się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts