Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Wczoraj wieczorem pracowałem nad moim Planem Odnowy Miejscowości i w trakcie zawiesił mi się world, ale po zamknieciu stwierdził że odzyskał ostatnią wersję. Pracowałem dalej a na końcu to zapisałem. Dzisiaj rano wysłałem do siebie na maila do pracy żeby spojrzec na to ostatni raz. I co sie okazało!!!!!

Mam wersję sprzed zawieszenia komputera. Normalnie ręce opadają. Z 2-3 godziny pracy w plecy!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ryczeć się chce

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj wieczorem pracowałem nad moim Planem Odnowy Miejscowości i w trakcie zawiesił mi się world, ale po zamknieciu stwierdził że odzyskał ostatnią wersję. Pracowałem dalej a na końcu to zapisałem. Dzisiaj rano wysłałem do siebie na maila do pracy żeby spojrzec na to ostatni raz. I co sie okazało!!!!!

Mam wersję sprzed zawieszenia komputera. Normalnie ręce opadają. Z 2-3 godziny pracy w plecy!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ryczeć się chce

Musisz spojrzeć w domku, jak wygląda Twoja ostatnia zapisana wersja :roll: Mnie się też tak częśto dzieje i world mówi, że odzyskana wersja jest tylko do odczytu :o :o (dziwny jakiś). A jak zapisywałeś na koniec pracy to dało się zapisać?? Nie miał żadnych wątów??? :roll:

chyba nie :cry: :cry: :cry: :cry:

jak przeprowadzka?????

napisz cos o tym miejscu w któym będziecie mieszkac

Dzisiaj dalszy ciąg pakowania (już nie mam siły :evil: ). Jutro częśc kartonów chcę przewozić i rozpakować, bo jak mi faceciki od przeprowadzki wszystko wrzucą na kupę to się nie pozbieram. Mam już 1/3 kuchni przewiezioną. Jutro w nocy wraca małżónek to chyba mi pomoże... :o choć może być różnie, bo przecież musi nadrobić zaległości w firmie. W środę przywiozą pudła a w czwartek 8 rano wyprowadzka. Aha w środe jest akt notarialny.... mam nadzieję, że się uda :roll: :D

Dom do wynajęcia posiada właściwie wszystkie te same pomieszczenia, które mamy teraz (no... garaz jest na jeden samochód ), już wymalowane i wysprzątane, jakieś pierdoły już przewiozłam :lol: No i nie będę się za bardzo przyzwyczajać i nie mam zamiaru "ozdabiać" go niczym bo ja chce do mojego nowego domku !!!! :lol:

rozumiem ze w tym domku planujecie mieskac do czasu przeprowadzki na swoje włościa???

Ja wiem że na tym etapie to ciężko coś powiedzieć ale na pewno jakieś plany macie - kiedy chcielibyście sie przeprowadzić?? I jaki jest plan ? Wszystko kończycie i wtedy przeprowadzka???

jak za bardzo wścibiam swojego nochala to daj mi prztyczka :lol:

rozumiem ze w tym domku planujecie mieskac do czasu przeprowadzki na swoje włościa???

Ja wiem że na tym etapie to ciężko coś powiedzieć ale na pewno jakieś plany macie - kiedy chcielibyście sie przeprowadzić?? I jaki jest plan ? Wszystko kończycie i wtedy przeprowadzka???

jak za bardzo wścibiam swojego nochala to daj mi prztyczka :lol:

Plan jest taki: startujemy w marcu (oby się udało), i mój mąż mówi, że w październiku będzie gotowy (nie wiem czy to realne czy nie :roll: ). Wykańczamy wszystko i wprowadzamy się na gotowe przed Świetami Bożego Narodzenia .... no zobaczymy..... :lol:

będę trzymał kciuki

bardzo mocno!!!!!

lalalalallalalalallalalalallala

ale mam humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

właśnie sie dowiedziałem że w domu mam dobry plik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lalallalalalallaa

kocham Was wszystkich :D :D :D :D :oops: :oops: :oops:

Cóż to za wyznania :roll:

Cieszę się, że jest ok. :D

Jestem!!! :D :D :D Witajcie!!! :D

Aniu Twoje plany co do szybkiej przeprowadzki do nowego domu są dość realne, tylko musicie się mocno sprężać i oby jaknajmniej problemów po drodze napotykać. :roll:

Chyba idzie na zmienę pogody, bo mnie nogi rwą :(

Witaj Edytko ciesze się, że jesteś :lol: :lol: Czy Pańcia sobie poszła czy jeszcze przeszkadza Ci "w pracy" :roll: :wink:

Jeśli chodzi o budowę to myślę, że jak jest kasa i poumawiane ekipy to powinno się udać :lol: :lol: a problemy postaramy się omijać wielkim łukiem :wink:

Pogoda faktycznie ma się zmienić bo słyszałam, że zapowiadają zimę do minu 8 w dzień przez pierwsze dwa tygodnie lutego :roll: